Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajati
aktív tag
Hali!
Haver vett egy iphone-t de nincs bankártyája.. Van valami mód hogy anélkül lehessen létrehozni id-t?
-
Kapanyél
őstag
Hogy lehetnek best iOS 6 tweaks 2012 videók fönt YouTube-on?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
D@niel
addikt
Volan menetrend applikaciot keresnek, ha talalnek...
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
vadászcsiga
félisten
Két tweaket keresek hátha tud segíteni valaki.
1. Spotlight kereső oldal eltűntetőt
2. a gyári calendarra eseményjelző badge-t, olyat mint a week calendaron van -
mixi80
aktív tag
válasz vadászcsiga #29308 üzenetére
Szia!
Spotlight eltüntető tweak noSpot BigBoss
Üdv!
-
M@te
senior tag
lehetséges hogy a jb miatt nem megy a hotspot? látja a laptop a telefont de nem tud csatlakozni.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Möhe
addikt
Tegnap felment a JB, activator és ncsettings szintén.Semmit nem bütyköltem ezeken belül csak annyi hogy letöltöttem a telóra de semmit nem rendeltem hozzá. Most viszont sms-t akaok írni de nem tölti be az üzeneteket,megnyitja de vissza is zárja 1mp múlva. Activatort letöröltem ,nincs változás. Wtf?
-
törölt tag
ennyi probléma mellett tényleg nagyon hasznos lehet a jb
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #29287 üzenetére
Erre valaki?
-
kenny123
addikt
válasz rayoliviero #29287 üzenetére
Hozd létre a cydia nevű mappát, azon belül pedig egy autoinstall nevűt. Abba másold be a kívánt deb fájlokat, és indítsd újra a telefont kétszer.
Szerintem törölgetni nem kell, mert annyit nem foglal.
yo
-
kenny123
addikt
válasz rayoliviero #29318 üzenetére
1X mintha magától rezgett volna azóta, de profilt nem váltott, egyből ránéztem. Mindegy, majd ha durvul, akkor garancia, ennyi.
yo
-
agabe
addikt
Mar korabban is irtam (lehet, hogy ebben a topicban, lehet masban lusta vagyok utana keresni)
Music Tube
Nem kell hozza semmi...ingyenes is, JB-t sem igenyel...le is zarhatod a kijelzot siman fut ugy is iPohone-on, iPad-on, vagy siman csak hatterben mikozben mast csinalsz.Mas:
irtam az auxo, meg a copic supportjara, hogy gaz van a progijukkal.
copic nem mutatja telefonkonyv recents-ben, meg nem fogadott hivasoknal, sms-eknel zarkepenyon (meg nem tudom statusbarban mi a helyzet, mert azt meg elfelejtettem megnezni amikor volt nem fogadott hivasom) azoknak kontaktoknak a kepeit amelyeknel nem az eredeti szamhoz tartozik kep, hanem a csatolt facebook accounthoz pl...mig a telefonkonyvben, meg hivaskor rendesen latszanak...meg nem mindegy hogy a facebook accounthoz csatolom a telefonszamot tartalmazo kontaktot vagy forditva, szoval az meg rendesen bug-os.
Erre azt mondtak tegyem fel a 3.1-es betat (be kell allitani a forrasukat cydia-ban mer csak ott erheto el), mert vegleges verzio meg nem varhato.
Nem szeretem a betakat, de azert feltettem (ami rohejes volt, hogy a sima frissites nem futott leert a telepitesnel lallt hibauzivel, hogy nem tudja megnyitni az eredeti file-t taralmazo mappat...tobb sebbol verzik ez meg), es baromira nem valtozott semmi, pedig azt irtak ez mar IOS 6 kompatibilis.
Megirtam ezt is nekik...azota hallgatnak, pedig elotte gyorsan reagaltak ket levelemre is. (ipad-hoz kulon kell kernem a paypalos regisztralt mailcimemmel egy ujabb azonositot, mert ugyan 3 eszkozre telepithetem ha megvettem, de onmagatol ez nem megy neki)Az auxo fejlesztoi rosszabbak, mert azzal ugye telon az a gond, hogy nem megy az egyujas felhuzas, meg hiaba allitom be, hogy a toogles legyen a kezdo..nem azzal kezd, csak ha felteszem az activatort, es abban beallitok valamit amire elojon az auxo...na akkor toogles-el kezd, szoval a bealltas jo, csak a progi bugos.
Ezen kivul megirtam, hogy ipad-on nem muxik rendesen (nem olvastam rendesen el cydiaban, hogy nem kompatibilis...bar akkor fogalamam sincs miert engedi egyaltalan telepulni), es erre az egeszre csak annyit valaszoltak, hogy ipaddal nem kompatibilis. , azt figyelemre sem meltattak, hogy iphone-on sem mukodik ugy ahogy kene, legalabbis nem reagaltak ra.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok , amely a következő
Hozzájutnék jutányos áron ( 135,000 forint ) egy fekete iphone 5 16GB készülékhez, mely gyári független. Hollandiába lett vásárolva, a tulaj elmondása szerint nem sokba került neki ,mert előfizetés mellé kapta ( olyasmi lehet , mint itthon a vodafone red) ha jól informált vagyok akkor gyári független készüléket nem adnak részletre, ergo letiltástól nem kell tartanom igaz?
Köszönöm a válaszaitok, remélem nem minősül offnak.
-
agabe
addikt
válasz kenny123 #29321 üzenetére
minek meg egy tweak ha alapbol a proginak tudnia kellene? zephyr, vagy activator (bar activator bugos egyujas felhuzasraezert razasra allitottam be) tok mindegy, en az okat nem hasznalnam ha menne az auxo rendesen...de egyeb hibaja is van ahogy irtam.
(#29322) pn199:
nem csak a reszletre vasarolt keszuleket tilthatjak (itthon legalabbis). az a lenyeg, hogy ha van elofizu, akkor azt folyamatosan fizessek, ha meg esetleg reszlet akkor aztis.
barmelyik nem fizetese eseten varhto a tiltas.
utalom amikor sok hirdetesben tudatlan (vagy direkt megteveszto) eladok melldongetve irjak, hogy nem reszletre vasarolt keszulek, ezert nem tilthato. De! tilthato ha az elofizut nem fizeti, arra meg semmi gari nincs, hogy (akar ceg is) fogja -e fizetni vagy sem, a letiltas elleni gari is csak egy fecni amivel evekig lehet jarni pereskedni ha gnd van, szoval rossz esetben lehet akar egy 135ezer forintos ipod-od[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
SBSettings-ben be lehet állítani, hogy a lehúzható NC-ben jelenjenek meg a toggle switch-ek ne külön ablakban?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
dedy19
tag
Üdv mindenkinek!!
Segítséget kérnék ismét!
Szeretném kissé felgyorsítani Iphone 3G típusú telefonom Whitedoor 6-al
Próbáltam
Recovery módban
IREB+DFU-módba
PWned DFU módbanSajnos 1600 hibakódot kapok.
Már rá kerestem neten is,de sajnos semmi én már mindent megtettem!Valaki tudna nekem segíteni??
dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
dedy19
tag
netbook is próbáltam IREB-el és redsn0w-al,de sajnos megint ez volt a probléma.
Nem tudom mi lehet a gond.
Érdemes felrakni a whitedoor 6?? sokat változna a telefonom gyorsasága,vagy nem érdemes vele szenvednem??dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
dedy19
tag
vírusirtót tűzfalat is ki kapcsoltam.
Hibakód megint
1600dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
rayoliviero
veterán
Azt írják, hogy az open ssh felinstallálása után érdems megváltoztatni az alap alpine root jelszót.
Ahhoz tudniuk kell a telóm ip címét, hogy beleléphessenek, nem? És azt honnan tudnák. És az ssh-t is kikapcsoltam az ncsettings-ben. Így is érdemes megváltoztatnom a jelszót?
-
kofee
tag
Kezdek megőrülni. Korábban már írtam, hogy időközönként leállnak az apple szolgáltatásai(store, siri,imessage), ha mobilnetet használok. A böngésző megy rendesen.
Wifin működik minden.
Tmobile persze semmit nem tud segíteni.
Valakinek van valami ötlet, mi lehet a baj. Vadi új iphone 5 telór van szó, ios 6-al, tmobileos
[ Szerkesztve ]
-
mixi80
aktív tag
válasz dedy19 #29334 üzenetére
Szia!
Ha mindkét gépen windows 7 fut, akkor nem kell mást tenned, mint megkeresed c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts.
Total Commanderrel hosts filet megnyitod szövegszerkesztővel és, ami 127...... vagy 74....... porttal kezdődő apple hosts filekoat törlöd, majd mented a változtatásokat.
Ezek után a leírásoknak megfelelően talepíthető mint a gyári, mint costum firmware.
Nálam működött!
Ha nem, XP alól hiba nélkül restorolhatsz!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz rayoliviero #29335 üzenetére
Mindenképpen érdemes megváltoztatni.
-
Kapanyél
őstag
válasz Kapanyél #29326 üzenetére
Megtaláltam a megoldást: a Beállítások - Értesítések menüben be kell kapcsolni.
Más:
Ma nyomtam egy JB-t a T-s 6.0.2-es i5-nek.
Springtomize 2 fut, bár nem mindent értek még benne, hogyan is kellene működnie, de legalább nem csesz el semmit.
SBSettings jó, de leszedtem, mert az NCSettings jobban tetszik, kiválóan működik mindkettő.
Telepítettem még a Barrel-t és az UnlockFX-et is, kitűnően muzsikálnak, hiba egy szál se!
Az SBSettings föltette az Activatort, amiben csak egyetlen parancsot állítottam be (lockscreen-en duplakattra LED villanós progi elindítása), ez is tökéletes.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #29339 üzenetére
Találtam egy ilyet a neten, ezt most megcsinálom:
A root password megváltoztatása.
SSH használat esetén érdemes a jelszót megváltoztatni, más ne turkáljon az iPhone-ban (JB szükséges hozzá):
1. Telepítsd a MobileTerminal-t
2. Indítsd el
3. Írjuk be a su parancsot, majd nyomjuk meg a RETURN gombot
4. Írjuk be a jelenlegi jelszót: alpine + RETURN
5. Írjuk be: passwd + RETURN
6. Most írjuk be az új jelszót + RETURN
7. Új jelszó újra + RETURN -
Kommy
veterán
válasz rayoliviero #29342 üzenetére
és még a "passwd mobile"-t ismegváltoztatnám, tehát az 5-6-7-es lépés újból csak az 5-ösben "passwd mobile"-t kell írni
-
Martynis
tag
Hogy tudok az itunesal egy ipod shuffle + iphone 4-et szinkronizálni? Mert sehogy sem jön össze
Az iphone-ra nem tudok rárakni semmit sem, hogy lehet hozzáadni zenét? Az ipodra szinkronizált számokból lehet?
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
Kommy
veterán
válasz rayoliviero #29347 üzenetére
Igen két felhasználója van egy root és egy mobile, mind a kettővel lehet rossz dolgokat csinálni. Tehát mindenképpen érdemes megváltoztatni mid a kettőt.
-
Kommy
veterán
válasz dedy19 #29334 üzenetére
Próbáld meg akkor azt, hogy először hagyod, hogy kiakadjon utána bezárod az iTunes-t és újból megcsinálod a restore-t, közben a telefont nem bántod, tehát marad a gépen végig.
Megpróbálhatod azt is hogy visszamész régebbi fw-re pl 3.1.2-re és utána próbálod meg.
Sőt próbáld meg újra letölteni a whitedoor fw-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest