Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dedy19
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!
Van egy Iphone 3G telefonom jelenleg 4.2.1 firmware van rajta és az érdekelne hogy van e frissebb verzió??
találtam firmware 4.3.1/4.3.5
Ezeket hogyan lehet telefonon és iTunes segítségével frissíteni??köszönöm előre is!
dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
dedy19
tag
válasz szentkuti11 #28610 üzenetére
és ezzel Whited00r-t. milyen frissitéseket érek el??
kicsit lassú a készülékem és ezt szeretném orvosolni!dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
dedy19
tag
válasz szentkuti11 #28614 üzenetére
Ez egy program? Vagy hogyan kell majd használnom??
Sajnos ezt nem ismerem!!dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
dedy19
tag
Sziasztok!
Whited00r 6 frissitést akarom fel rakni a telefonomra,de sajnos nem tudom hogyan kezdjek hozzá :S
iTunes-en keresztül nem tudom be tallózni!Hogyan csináljam?
ötletek??[ Szerkesztve ]
dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
dedy19
tag
válasz szentkuti11 #29063 üzenetére
sikerült.
nem tudtam,hogy nyomni kell a Shiftet!.
köszidedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
dedy19
tag
Sikerült be tallózni!
Viszont hiba üzenet jött fel és most csak csatlakozni akar az iTuneshez a kijelző alapján de a progi nem látja.Mit tegyek ?????
[ Szerkesztve ]
-
dedy19
tag
Sikerült visszatölteni.
szerintetek miért lépet fel a hibaüzenet???
-
dedy19
tag
szerintetek miért lépet fel a hibaüzenet,mikor a whitedoor 6-al akarom frissíteni a telefonom???
Ezt a hibát dobja ki!
Nézétek megSegítsetek légyszíves!
köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
dedy19
tag
ha ezekre gondolsz már ezeken túl vagyok!
legyen fent a legfrissebb iTunes, legyen működő internetkapcsolat, Windows esetén legyen átmenetileg kikapcsolva a vírusirtó és a tűzfal
próbáld meg recovery módban (kábel és iTunes ikon a kijelzőn)
próbáld meg DFU módban (a kijelző sötét)
próbáld meg “pwned DFU” módban (a kijelző sötét)
próbáld meg másik USB portban
próbáld meg másik kábellel
próbáld meg másik gépen
próbáld meg másik operációs rendszer alatt
próbáld meg leszedni az összes Apple szoftvert a gépről, indítsd újra a gépet, majd telepítsd újra az iTunes-tvagy nem erre gondoltál??
Köszi a segítséget,de még mindig ez a hiba,majdnem fel megy az új frissítés Whitedoor 6 aztán a hiba fel jön :S
-
dedy19
tag
válasz dedy19 #29095 üzenetére
DFU módba raktam a telefont aztán nyomtam egy shift+restora aztán be tallóztam a ipsw fájl elkezdte csinálni,közbe folyamatosan a kijelzőn villogott az alma.
Megint hiba!
:SA 4.2.1 vissza tőlti hiba nélkül!
[ Szerkesztve ]
-
dedy19
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
IREB-bel DFU módba rakom a telefonom (3g)
a whitedoor 6 szoftvert akarom fel rakni,nyomok egy shift+restore be tallózom a fájlt és fel dob egy 1600-hibát!Ez miért lehet???
help
-
dedy19
tag
Üdv mindenkinek!!
Segítséget kérnék ismét!
Szeretném kissé felgyorsítani Iphone 3G típusú telefonom Whitedoor 6-al
Próbáltam
Recovery módban
IREB+DFU-módba
PWned DFU módbanSajnos 1600 hibakódot kapok.
Már rá kerestem neten is,de sajnos semmi én már mindent megtettem!Valaki tudna nekem segíteni??
-
dedy19
tag
netbook is próbáltam IREB-el és redsn0w-al,de sajnos megint ez volt a probléma.
Nem tudom mi lehet a gond.
Érdemes felrakni a whitedoor 6?? sokat változna a telefonom gyorsasága,vagy nem érdemes vele szenvednem??dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
dedy19
tag
vírusirtót tűzfalat is ki kapcsoltam.
Hibakód megint
1600dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
dedy19
tag
válasz mixi80 #29337 üzenetére
Szia!
néztem a host fájlokat és nincs nekem benne olyan apple.com nevezetű fájl. (127 és 74 kezdődő)
Ezek után is hibaüzenetet kapok!
Esetleg további ötlet??Olvastam,h neked sikerült és nagy változás történt ??
gyorsabb stabilabb a whitedoor fw??ja és a normal vagy az Unlocked verziót rakjam fel????
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest