Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
noorbertt
őstag
válasz Retekcloud #279489 üzenetére
iPhone 13 1eves sincs és már is 93%… Nem baj, van AppleCare + max eltörik a kamera
-
Hovi
aktív tag
Mobilnet mizéria: Jó hogy szóba jött. Hetek óta veszekszem a Telekommal. Eddig eredménytelenül.
Iphone 13 pro max. (legfrissebb IOS, 40x újraindítva, repülő mód ki-be, sőt gyári visszaállítás is megvolt, újként beállítva)
Telekom e-sim: (5G) 1,2-ről indul majd felmegy max 25-ig a letöltés. Feltöltés 20-40 között
Csak 4G-re állítva 6-7/25
Korábban mindenütt (is) hasított a net.
Yettel céges SIM: (5G) általában 500/50Nejem Iphone 12 Telekom SIM: (4G)3-6 / 15-20
Fiam Huawei 30 pro: 0,62-2,5 /5-6 (itt SIM csere is volt)
Nagyváros belvárosában. De az egész városban sem sokkal jobb. Facetime vagy messenger hanghívás is érthetetlen, video hívás meg értelmetlen. Három teló, egyiken sem megy rendesen a mobilnet.
Telekom szerint náluk nincs hiba... de akkor hol van a hiba? -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
i11-nél számít aksi időben hogy sötét módban használom ? vagy csak az amolednél van ez
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok, kolléga SE telója megbolondult és az sms-eket összevissza mutatja, nem sorban. Mi lehet a gond?
-
kbela365
tag
Az miért van, hogy beállítok egy ébresztőt, leteszem a telefont, majd amikor eljön az ébresztés ideje, akkor őrült hangerővel kezd el üvölteni és csak akkor veszi vissza a hangerőt, amikor megemelem. Tényleg nincs kultúrált gyári ébresztő megoldás ami nem úgy ébreszti a felhasználót, hogy az kiugrik a bugyijából?
-
Mo Bill
aktív tag
A beállításoknál a háttérben túl sok képem van, hogy lehet onnan törölni?
[ Szerkesztve ]
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Sungoo
addikt
válasz CharlieDrop #279572 üzenetére
Az kemény! Putri alföldi városban lakom, van 5G is, csak nem használom.
-
veterán
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnénk venni egy használt XS-t ajándékba viszont nem tudom, hogy a cserélt akksisak jó választások-e vagy inkább egy 80% körüli gyári lenne a jó? Mit ajánlanátok? Egy hölgynek lesz szóval nem heavy user, de azért az egész napot jó lenne ki bírni telefonálás és messenger használatával.Ui.: 120k a maximum keret ezért esett az XS-re a választás.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
jlaci74
aktív tag
válasz syIex #279576 üzenetére
Hasonló cipőben jártam , de a tartalom fogyasztás miatt XS Max-ot választottam, 90% -os akkuval belefért az általad írt keretbe. ( szép állapot, doboz, első tulajtól, stb ... )
80%-al már nem vettem volna, féltem hogy a gyors merülés elrontja az ajándék örömét ... akku csere meg macera, megbontás , plusz költség ... -
Kbali
nagyúr
válasz Sys85 #279540 üzenetére
Szerintem mellélőttél, nem tudod elfogadni - ez tanulópénz volt.
MM-et ne szidd, tényleg csak jófejségből vették volna vissza. Másnak is, nekem is inkább pozitív tapasztalatom volt: én pl. most futottam bele, hogy vettünk a feleségemnek egy Hama TWS fülest (9e Ft körül volt), de hamar kiderült, hogy szar. Visszavittük, csak én közben elhagytam a nyugtát, de megoldották, hogy szó nélkül visszavették és elhoztunk ráfizetéssel egy ... Sony-t, ami meg jó, igaz 21e Ft volt. -
Kbali
nagyúr
válasz syIex #279582 üzenetére
Pár hozzászólással visszább látod, hogy mit ír ki a telefon, ha gyári csereakksi került bele. Eladóként én biztosan mellékelném a készülékhez a cserét igazoló számlát, mert ilyen esetben a beépített alkatrészre 6 hó garanciát kell adni. Egy 100e Ft körüli értékű telefonnál viszont irreális ár a 30e Ft körüli akksicsere, úgyhogy jó eséllyel sufniszervizes akksi lesz benne.
-
akosxyz
senior tag
Most kezdett el előfordulni nálam, hogy az prohardver lapcsalád egyik oldala sem tölt be Safariban, vagy csak többszöri újrapróbálkozásra. Wipr és Noir van csak használatban kiegészítőnek. Mindet kikapcsoltam, letöröltem mégsem változott. Végül a megoldás az iCloud+-ban a privát átjátszó kikapcsolása lett.
Pár napja kezdődött csak.
Gondoltam megosztom, ha másnak is előfordulna, akkor ott keresse a problémát.[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
Én netrádiót szoktam hallgatni sokat, főleg, ha reggel vagyok úton. Botrányos, rengeteget szakadozik. Az utóbbi 1--2 hétben jó, de előtte kb. minden harmadik lépésnél megállt. Most is csak úgy az igazi, ha WireGuard UDP VPN-ben megy a kapcsolat.
Öcsém szintén panaszkodik, tikTok problémák, be nem töltő weboldalak, ilyesmi. Ő korlátlan csomagos és használja is, nekem pár oldal + netrádió hallgatásában kimerül.
#279554noorbertt
Care+-ra simán bejelenthető az akku, nem?
#279589akosxyz
Vagy a DDoS támadás okozza (bár nálam tegnap este óta jó az oldal), vagy a Safari. Bár a PH-n nekem még nem csinálta, sokkal inkább a lowendtalk.com-on fordul elő, de mivel gépen nem tapasztalom, valami telefonzűr lehet.üdv, adika4444
-
Gicz
addikt
-
waccamár
senior tag
Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy a mobilszolgáltató vehet-e olyat a speedtest-től, hogy priorizálja a méréssel keletkező adatforgalmat így magasabb sebességet mérjen
Bár most, hogy ezt leírtam belegondoltam, hogy ezt maga a mobilszolgáltató is tudja szabályozni, szimplán a speedtest felé menő kapcsolatokat priorizálja, így magasabb sebességet mér, mint ami a valós.
Nyilván előbbit nem tudjuk bizonyítani, de utóbbi működhet? Azoktól kérdezem, akik képben vannak a mobilhálózatok működésével.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz waccamár #279598 üzenetére
Mobilszolgáltatós AnTuTu?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest