Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz jlaci74 #268909 üzenetére
True. Bocsi nemrég született a 2. Gyerkőc és az eleve sem túl jó bioritmusomhoz általában 20-25 órás uptime társul 😂
Igazából azt sem tudom milyen év van.Szóval a garim van addig.. Értelem szerűen -1 év a fenti dátumból.
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
kkp900
senior tag
válasz jlaci74 #271774 üzenetére
Igen az van nekem is csak a a13 Pro-hoz vettem Glas’R Align Master dupla packost aztán vettem tartalékba is egy duplát . Így azok megvannak és azt gondoltam , hogy felteszem majd mert eddig nem látok róla infot vagy képet hogy változott volna valamit akár a hangszoró vagy más.
-
mtcob
senior tag
válasz jlaci74 #272498 üzenetére
Na megérkezett a tok + fólia csomag ESR-tól, semmit nem kellett ráfizetni.
A tok masszív, viszonylag merevebb műanyag kicsit gumis hatással, ami jó ebben, hogy ha jól tudom, az elvileg sárgulásmentes átlátszó tokok mindig a "puha" szilikon részeknél szoktak mégis elszíneződni...talán itt ez nem lesz probléma.
Előlapi üvegfólia a telóra passzoló kerettel tökéletesen felrakható otthon, tetszik ez a megoldás -
veterán
válasz jlaci74 #273236 üzenetére
Nem rosszak az ESR cuccok,de hasra azért nem estem tőlük.
i7-re anno a Nillkin üveg jobb volt mint a mostani ESR szintén ugyanazon telón.
Kicsit kisebb az üveg,ergo nem takarja rendesen a széleken a kijelző látható szélét,plusz a szélei sem annyira lekerekítettek.
i13 Pro-ra van fekete Magsafe-es bőrtok,bírja a kiképzést,de nem annyira jó a bőr minősége.Fogásra nem annyira kellemes ez a bőr. -
Topikgazda
válasz jlaci74 #273243 üzenetére
Csak hogy legyen ellevélemény is, én viszont elégedett vagyok. Magsafe Crystal tok mágnese brutál erős, jól tart. Üvegből az Armorite nálam nagyon bejött, már várom a csomagot, addig van a 14PM-on egy ideiglenes.
Jön az új, hűtéssel rendelkező 3in1 wireless töltőjük és egy új magsafe autós tartó, ezekre nagyon kiváncsi vagyok milyenek.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
törölt tag
válasz jlaci74 #273552 üzenetére
Akkor megpróbálok rávilágítani. Nincs semmi baj az elfogultsággal szerintem. Mint kocka követem az Android kínálatot is, ismerem a Google szolgáltatásait, viszont nem vennék magamnak.
Tegyük fel, átadod nekem ajándékba a Samsung S22-t. Én rögtön továbbadnám másnak, mert inkább használnék egy legolcsóbb iPhone SE-t, akkor is ha technikailag gyengébb. Számomra mégis jobb.Nincs ebben semmi szemellenzős dolog, hanem egyszerűen iMessage, Facetime, iCloud, Apple appok Safari, Reminders, Mailtől Notes-ig, iWork, az iOS rendszer, haptic engine, némító gomb, gesztusok, 3rd party appok minősége stb. a sok kényelmes apróság. Az egész ahogy összeáll, főleg ha Mac is van, számomra fontos. Ezeket máshol nem kapnám meg.
A Google szolgáltatásai és OEM gyártók rápakolt extrái nem érdekelnek egyáltalán, nem tetszik az üzleti modell, a rootolás-mókolás lehetőség sem érdekel egyáltalán. Így ki merem jelenteni nem vennék olyat.
iPhone előtt Nokia Lumia, Windows Phone volt, az még zártabb volt iOS-nél is, de kedveltem a Nokia hardvert és a WP korát meghaladó ötleteit is, eszembe se jutott az Android akkor se. Az bőven elég amikor megkérnek rokonok és ismerősök segítsek beállítani az androidos mobiljukat. Pl. most a Google tizenharmadjára is nekifut egy chat appnak, aztán magyarázhatom 70 éveseknek Duoból lesz Meet azt keresse, mire nyomjon. Meg akik miatt fel kell raknom a reklámos Viber és FB Messenger szarokat is, ahelyett Signalban megegyeznének. Két iPhone között az iMessage letisztult. Amúgy maximális elégedettséggel én sem tudok nyilatkozni az Apple ökoszisztémáról, mert sorolhatnám a hibákat és furcsaságokat, mégis az övék van legjobban egyben.
-
-
anderledani
őstag
válasz jlaci74 #276956 üzenetére
Minden BT audio eszköz töltöttségét ki tudja olvasni az iphone, ami közli ezt vele.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Gicz
addikt
-
veterán
válasz jlaci74 #279534 üzenetére
Az alap BT-s zenehallgatás nem függ attól hogy android,vagy ios fut a telefonon.
Sony:
Nem azt mondom,hogy rossz a hangja,csak hogy nekem nem tetszik,főleg ennyi pénzért.A hang megítélése egy erősen szubjektív dolog, szóval nem a Sony-t ekézem,csak nekem nem jön be.Más meg maga alá piszkít a hangjától.
Ízlések és pofonok.Az ügyfélszolgálatot hagyjuk inkább…
Közben Sony is reagált a megkeresésemre,gyakorlatilag ők is leráztak.
Soha többet egy forintot nem hagyok ott a Mediamarktnál az már egyszer biztos és a Sony továbbra is marad a “nekem nem igazán jönnek be a cuccaik” kategóriában.
Tapasztalatnak “jó” volt…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest