Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok!
Lassan 6,5 éve használok egy IPhone SE-t, eddig mindenféle probléma nélkül működött, másfél éve cseréltettem benne akksit.Körülbelül két hete viszont nem jelzi a chat alkalmazásoknál (Messenger, Viber, Whatsupp) sem az üzeneteket, sem a hívásokat, csak akkor, ha megnyitom az appot. A legfrissebb iOS van a telefonon, egyébként semmilyen probléma nincs vele. Találkoztatok már ilyennel, mi lenne a teendő?
XO: Gollami26
-
bdani94
tag
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra elfelejtette olvasni az iphone 11em a sim kártyát..egyik szolgáltatóst se olvassa.. legújabb iOS van rajta.. gyári beállitásokkal probalkoztam de semmi.. mi lehet a tré?
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
akosxyz
senior tag
Azt hol lehet megnézni, hogy milyen kijelző került a készülékembe? Gondolok itt, samsung, lg vagy boe kijelzőre.
-
bigdady
nagyúr
válasz herdsman12 #269860 üzenetére
A homekites nem megy gosund appal…
-
-
-Skylake-
addikt
válasz FIREBLADE78 #269839 üzenetére
ez komoly ?
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
markknight
veterán
válasz MasterMark #269829 üzenetére
Vannak olyan rendszerek melyek tesznek az exif adatokra sajnos.
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Az miért lehetséges hogy nekem nincsen VoLTE beállítási lehetőség sehol, egyik almenüben sem (iPhone 13 Pro, iOS 15.6.1)?
Néztem videókat-leírásokat, és nekem meg sem jelenik az opció.
A szolgáltatómnál engedélyezve van a VoLTE.
VoWiFi kapcsolható, és működik is, illetve dual SIM-el használom a készüléket (1 fizikai, és 1 eSIM).[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz markknight #269867 üzenetére
Linux alatt 1 perc olyan scriptet írni, ami exif adatok alapján átnevezi a file-t...
Alex
-
bkiky01
senior tag
Vodafone-os Iphone 11-et vodánál, vagy apple-nél érdemes garanciáztatni?
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Home Hub-nak mi a legolcsobb alternativaja? Semmi masra nem kell, csak elerjem a cuccaim tavolrol.[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz MasterMark #269877 üzenetére
Van valami also hatar?
Gondolok olyanra hogy x tipusu ipad eseten homekit kamera kepe nem megy at rendesen.. Vagy x generacios alatt mar nem tamogatott? -
Balcsix
senior tag
-
Drenadar
veterán
ha már 5G, létezik hogy a IV. kerületben nincs 5G, vagy valamit be kell állítani hozzá, vagy sim kártya csere kell? (még csak most állítgatom a telefont, még nem voltam vele máshol, de csak 4Gt ír.. a SIM kártya meg egy régi többször vagdosott valami)
-
őstag
Fizikai yettel sim és telekom esim használat közben az elsődleges yettel számomat tárcsázva sokszor nem tudnak elérni, csak sms értesítést kapok hogy valaki hívott. Egyszerűen nem tudok rájönni a hiba forrására. Tudja esetleg valaki, hogy mi generálja ezt a problémát?
Ilyen esetekben egy airplane mode be / ki megoldja a problémát de csak időszakosan. Iphone 13ról beszélünk.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
kchris78
veterán
erdekes tenyleg hogy nincs VoLTE allitasi lehetoseg... 2-3Gt ki akarjak zarni mar teljesen es csak kenyszerbol legyen ezeknek a hasznalata...
-
Scarletiel
senior tag
Jól veszem észre, hogy az egyetlen alap mód egyedi csengőhangra az, ha Itunes-ba megveszem 300 pengőért a 30 másodperces vackot? Tehát nincs olyan, hogy apple musicból letöltök zenét vagy felmásolok mp3-t a készülékre és azt használom. Maximum úgy ha leszedek valami appot amivel még külön szenvedjek, konvertáljak stb?
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Scarletiel #269891 üzenetére
Vannak ringstone maker appok, amit le tudsz tölteni a telefonra (mint androidon), amivel kivághatod a kívánt részt a zenéből, sőt, lehet úgy is, hogy erősít és halkul folyamatosan a csengőhang.
Ezenkívül lehet a GarageBand gyári apple appa is megoldani a csengőhangot. Ha van egy mp3-ad, akkor ezt használva simán beraksz, amit akarsz. Erről van több videó is fent. Szóval, androidhoz képest itt lesz egy plusz egy lépés. Én ezekkel szoktam, mert század másodpercekre lehet szerkeszteni a csengőhangot, és én ezekkel hosszú hosszú ideig el tudok lenni, igaz, csak max 30 sec hosszú lehet, de úgysem cseng a végtelenségig egy telefon.Számítógépen pedig ajánlom letölteni a 3uTools nevű PC-s progit.
-
veterán
válasz Scarletiel #269891 üzenetére
Nem kell “szenvedni”.
Ha megvan a csengőhang mp3-ban akkor pc-n 3utools-szal simán feltolod.
Saját maga konvertálja át átmásolás közben.
m4r a csengőhangok kiterjesztése.
Ha fent van a gépen a 3u onnantól legrosszabb esetben is 1-1,5 perc a csengőhang generálása.
Ha magadnak vágnád meg fetöltés előtt a sem sok plusz idő,azt is simán megcsinálhatod 3u-ban seperc alatt.
Ha nem akarsz “szenvedni” akkor viszont csengetni kell a csengőhangokért. -
gery2123
őstag
válasz markknight #269894 üzenetére
Nem egy forgalmas üzlet szerintem, + a garancia ugyanúgy el gondolom. Én mondjuk inkább vennék egy ilyet mint egy kétes eredetű használt függő készüléket.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Scarletiel
senior tag
Á köszi szépen
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
kchris78
veterán
válasz gery2123 #269895 üzenetére
en 2 éve vettem mm-ben egy demo 65" qled paneles philips tvt (120Hz, Dci-p2 szinter) 310 korul... azota sincs semmi baja, vettem +3 ev garit is ra. mondjuk nem oled kijelzos, oraszamra nem oregszik ugy... a legjobb ezekben hogy ezek a biztositasok olyanok 3-4ev mulva tonkremegy es jo esellyel nem javithatok gazdasagosan akkor adnak egy utalvanyt amibol vehetsz egy aktualis modellt. egy srac elejtett egy s20u-t 2 evesen, kapott helyette egy vadi uj s21u-t.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz kchris78 #269897 üzenetére
ott valami sántít ha elejted avult árat fizetnek, ha elromlik akkor kapod a vételárat
telefon szárítógép is volt ilyen plusz biztosításos garis ügyemha 4év után kapná az ember az új árát szerinted nem mindenki elejtené el véletlen a telót, meg a létra dőlne neki az oled tévének
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest