Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
14 Pro Max 629 990 Ft
-
Parson
addikt
Semmi árváltozás ?? Hasonlitsd össze az amcsi és a német store árait !! az amcsi iPhone 14: 799 USD, mig a német iPhone 14: 999 EUR !! Ez hihetetlen.
Az 1 TB os iPhone pro Max 2099 EUR.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
DGery
aktív tag
[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Norbi.
őstag
se 2022 ára felment 240re
-
NemMo
őstag
Nagyobbat emeltek, mint a macbook-on. Lehet mégis kihagyom. Brutális ára van. Kinek mit intézett a kormánya...Pff
-
modd3r
őstag
iOS 16 szeptember 12-tol.
-
lugosi
MODERÁTOR
630-ról indul a 14 pm. Kömény. Ezért egy 128 gigás jár. A 256-os 690 ezer Ft.
A 256-os 13 pm-et 500-ért vettem. Hát ez elég durva lett így.
A watch 8 cellular 275 (210-ért vettem a 7 cellulart), a watch ultra 420.
Szerintem idén nem kell vennem semmit. -
NemMo
őstag
Azért arra kiváncsi vagyok, hogy ilyen árak mellett is tolongani fognak-e érte. 13 pro-t 300 ezerért el lehet passzolni vajon?
-
-
DS39
nagyúr
válasz Ron Swanson #270341 üzenetére
450k-ért 60Hz, nincs aod, tavalyi SoC. Nice.
-
vzsryl
nagyúr
Jó lett a 14 Pro, de másfél dolog még hiányzik.
A fél azért, mert USA-ban már elérhető az only e-sim, és így egy lépés a lyukmentes’ telefonig—> valódi vízállóság pl. 10ATM-ig.
A másik pedig a zafírüveg kijelző. Ez a GG üveg egy bullshit, fólia nélkül tiszta karc a kijelző. A zafírüveg viszont valóban ellenáll szinte mindennek. Az egyik órám ilyennel rendelkezik, és kb. G-Shock-okat megszégyenítő megpróbáltatáson esett már át többször is az elmúlt 4 évben, de egy mikrokarc sincs rajta. A tok meg a szíj már több karccal rendelkezik, mint ép felülettel, de az sima nemesacél, tehát egy kenyérmorzsa is kifog rajta.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
norbertoth
senior tag
Úristen gyerekek, 630k a pro max? Én 420-ért vettem a 11 pro max-ot akkor most nagyon rácsapnak az emebrek a 13 pro max-ra valszeg. Én kb elájulok mindjárt, a sima pro is 570k...
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
IntelKiller7
veterán
válasz IntelKiller7 #270348 üzenetére
Ahogy nezem, inkabb nem.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
RI/OS
őstag
prot tud valaki rendelni?
-
veterán
válasz lugosi #270366 üzenetére
Azért a sima watch árak se semmik!
S7 GPS 45mm 170k euronicsban (hirtelen erre kerestem rá),S8 GPS 45mm pedig 225k.
+55k…
Eddig kattogtam hogy mégiscsak visszatérek AW-ra,de gondoltam megvárom az eventet.
Hát asszem holnap megyek venni valami “prev. gen-t” amíg nem igazítják hozzá az árakat az újakhoz.[ Szerkesztve ]
-
Nite
őstag
13 prok hova tuntek applehu-rol?
Paid my dues!
-
M3aN
senior tag
Gyalázatos árak, te jó ég... Köszi forint..
-
Topikgazda
Hát igyekszem rábeszélni magam, hogy ne vegyek, hülyeség lenne lecserélnem a 13PM-ot (nem, mintha az ésszerűség vezérelne, ha Apple termékekről van szó). Viszont az új airpods pro is 125k, nem tudom, azt cseréljem-e, semmi gond az alap airpods pro-mmal. Viszont rengeteget használom, szóval lehet annak lenne haszna.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Parson
addikt
A durva az, hogy eddig MINDEN évben levitték az elözö telefonok árát ~100 EUR-ral a német storeban, idén elöször teljesen ugyanazon az áron futnak a tavalyi modellek most is, mint tavaly, és az ujakra dobtak rá extra különbözetet.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
vzsryl
nagyúr
válasz syIex #270380 üzenetére
Mondjuk ez igaz, mert szokott pattogni a földön a feleségem 13 Minije szinte mindennap (másfél éves ikrek virgoncak), és semmi baja, kopp-kopp.
Ettől függetlenül a GG-s telefonjaim is karcolódtak, viszont a zafírüveget fogalmam sincs mi tudja meghúzni.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
bbendre
őstag
Az iOS 16 mikor várható?
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
senior tag
-
D@reeo
aktív tag
Hello,
6s home button és képernyője van valakinek Pécs környékén? plíz pm -
Jaded
őstag
iOS 16RC kúszik le a bétásoknak. 13 minin 5,05GB.
Renault Megane IV Limited
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest