Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ittakary
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #229401 üzenetére
kérlek ne kezdjük már elölről... Apple topikban vagyunk márpedig ha hivatalos helyen veszed itthon az Apple cuccokat akkor DE, EGNYENLŐ!
nemrég vittem be a közel 2 éves Watchomat, vinni kell a számlát, de ugyanúgy cserélték, mintha 1 év alatti lett volna
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #229401 üzenetére
Nem ezt írtam, hanem hogy az Apple-nél az... Pont a rengeteg szürkeimport miatt.
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #229405 üzenetére
Itt lényegtelen a törvény, a magyar APR-ek garanciának veszik a szavatosságot.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tuzpenge
őstag
válasz lugosi #229391 üzenetére
Szia!
Igen meg. DFU módban vissza kellett állítani a készüléket. Sajna bootloop-ban maradt vagy valami hasonlóban nem tudom (mert ugye a bootloop az a villogó jel és a folyamatos újraindulás, de nálam nem ez volt, hanem folyamatos jel és állandó állapotjelző csík).ˣ
-
válasz szabogabor10 #229407 üzenetére
APR? Ezzel mire gondolsz? Mert az APR az egy hivatalos rövidítés a Annual Percentage Rate-re. De gondolom jelen helyzetben nem erre használatos.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
col
addikt
válasz st3v3np3t3r #229410 üzenetére
Apple Premium Reseller (APR)Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
hemaka
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #229410 üzenetére
végülis ájfónra az is kell sok embernél
-
-
válasz hemaka #229412 üzenetére
Mint írtam, a Témaösszefoglaló nem tartalmazza az általok(tisztelet a kivételnek) rövidítés magyarázatát, így rákerestem a Guglin, ami ezt hozta fel elsőre, az Apple Premium Reseller-t egyáltalán nem! Nyilván én lehetek a hibás, hogy fingom sem volt róla, mert fel sincs tüntetve sehol, még a Gugli sem ismeri,de nyilván ez is az én hibám. Talán pontosítani kellene a témaösszefoglalót és az általatok(tisztelet kivételnek) használt nem egyértelmű párbetűs rövidítéseket bele kellene írni és a fejet verni a falba, mint egyesek...Ugye col?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
col
addikt
válasz st3v3np3t3r #229413 üzenetére
Csak mertem remélni és feltételezni, ha már blogot is írtál a 11-esről, akkor talán számodra is ismert ez az ebben a körben természetes rövidítés
(Amúgy 1000 és egy azonos rövidítés létezik, nemcsak ez az egyetlen ilyen, és általában a témakörnél releváns rövidítést érdemes keresni pl. google APR Iphone kontextusban.)[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Nem, nem feltételeztem ilyet.Nem, nem is került szóba sehol az Apple Premium Reseller kifejezés rövidítése az iPhone 11 Témaösszefoglaló készítése közben.
Mellesleg tudtommal Magyarország hivatalos nyelve a magyar, így az angol kifejezést sem túl releváns használni az Apple Prémium Viszonteladó-ra,nem még egy összekeverhető rövidítést. Ha már magyar fórumon vagyunk.Véleményem szerint.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #229416 üzenetére
sok éve mindenki APR-ként hívja mióta van iStyle, XMS meg a többi, 10ből 9 ember tudja mi az, aki legalább picit is otthon van Apple cuccokban. Te vagy a tizedik ebből. Senki se viszonteladózik. Szóval akár tovább is lehet lépni.
ON: már meg lehet az ÁPÉER-ekben tapogatni a 12-eseket?
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
Ok.
(Ja bocs, ez se magyar rövidítés )Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
hemaka
nagyúr
A prémium amúgy sem illik egyik magyar boltra sem, talán kinézetre a westendes ok, de a dolgozók... lol messze vannak a prémium szinttől bármelyik üzletbe is mész be. Egy usa (után)képzés nem ártana nekik, hogy is néz ki ez a dolog valójában.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz syIex #229419 üzenetére
Magyarósi is kapott már korábban tesztelésre belőle. Fel is került YT-ra reggel de aztán elrejtette a videót.
Én nem estem hanyatt a látottaktól. Hozza a papírformát, de érdemi változás csak a designban van. 5G nem izgat, kamera sem lett világmegváltóan jó benne.
Feleségemnek veszünk jövőre egy minit, mert az SE már 5 éves lesz akkor. Ennyi...
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
veterán
válasz hemaka #229420 üzenetére
Sajnos úgy általában is messze van a magyar boltokban dolgozók készségszintje / segítőkészsége a nyugati boltok dolgozóitól. Bárki megtapasztalhatja, aki átlépi a nyugati határt. De ez nem ide tartozik.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz radi8tor #229421 üzenetére
Nekem már a dizájn miatt eldőlt, hogy váltok. Az volt a kedvencem és nagyon orulok, hogy vissza hoztak. A max amúgy is nagy volt már két év után úgyhogy én nem igazán go dolgoztam rajta.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Nordik
őstag
Megnéztem a videókat az új iPhone 12rol de talán csak a dizájn ami megfogja az embert, egy 11hez kepest amit akarok venni nem érzem, hogy a felárat megérné kifizetni.
Felmerült bennem egy olyan, hogy mivel ennyire drága érdemes megvenni akkor a régebbi verziót mikor kijön az új. Mivel lemegy az ára az előző szériának, viszont egy jó telefont kapsz. Van aki még így csinálja?
-
szekra
addikt
válasz st3v3np3t3r #229395 üzenetére
Nem. Téves. Ezerszer le lett írva, apr szavatosság jótállás szinten van, a kellékszavatosság más amit írsz.
[ Szerkesztve ]
-
telefonmágus
senior tag
válasz Nordik #229424 üzenetére
Persze most vettem 3 hónapja egy bontatlan 4S -t ,mert végre lement 40000re az ára
De még nem csomagoltam ki,benne a zsugorfóliás dobozában
Amíg a régi bírja,sajnálnám befogni melóra
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
majestic
őstag
Ekkora méretű videót lehet feltölteni az iCloudba a megosztott albumokba? Nincs korlátozás? Nekem a nagyobb méretüket korábban nem engedte...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
válasz szekra #229426 üzenetére
Azt tedd hozzá, hogy korábban. Mellesleg, mint azt írtam, illene beleírni a Témaösszefoglalóba!
Ahogy elnéztem, amelyik iPhone-hoz készült Témaösszefoglaló, egyikben sincs leírva![ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #229429 üzenetére
Jelenleg is, nem csak korábban. Jövőre a jótállási szabályok változása miatt már más lesz a helyzet.
Benne van az összefoglalóban az erről szóló cikk, figyelmesebben kellene átnézni. -
dud998
őstag
Skacok! Fejezzük már ezt be, nincs itt erre semmi szükség. Legyen béke.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
norbertoth
senior tag
Szerintetek ez a barna csík felül normális?!
[kép]Csak napfényben látszik.
[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
veterán
válasz norbertoth #229432 üzenetére
Olyan, mintha a kijelző széle lenne. Ha az akkor nem igazán normális dolog..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Tibee86
nagyúr
Meglepő mekkora különbség van a 11 és a 12 között, a 11 pro előtt meg le a kalappal: [link]
A mini-re nagyon kíváncsi leszek, egyre nagyobb a zavar a fejemben, hogy melyiket kéne megvenni.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz norbertoth #229432 üzenetére
Nem normalis.
-
Noxy
veterán
válasz st3v3np3t3r #229429 üzenetére
Ahogy elnéztem, amelyik iPhone-hoz készült Témaösszefoglaló, egyikben sincs leírva!
[link]
"A hivatalos viszonteladók listája itt ellenőrizhető:" [link]
A cikk alján ott van az Apple Premium Reseller (APR) Ámen.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
telefonmágus
senior tag
válasz Tibee86 #229434 üzenetére
Ez a videó jopofa,de az XR lehet valami régi ótvar,mert az ennél sokkal többet tud
Ezeket a videókat így nem lehet értelmezni
Pl.mutatnia kellene,hogy mindegyikben pl.van 8-10 töltés akku 100%
De így ez karcsú teszt
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Herjan
tag
Sziasztok!
Hol tudom kikapcsolni, hogy a képernyő ne kapcsoljon be a telefon mozgatásakor? -
Tibee86
nagyúr
válasz telefonmágus #229438 üzenetére
Mutatja az elején, hogy mindegyik telefonra a rendszer 100%-ot ír.
Én ezeket a tesztetek jobban szeretem, mint a fórumon beírom, hogy 6-7-8 óra kijelzőidőm volt, mert ahány ember annyi beállítás, annyiféle használati mód, így semmit nem jelentenek ezek a számok. Itt mindegyik telefonon ugyanaz fut ugyanannyi ideig. -
Reverting
őstag
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
-
telefonmágus
senior tag
válasz Tibee86 #229440 üzenetére
Ez a teszt akkor lenne igazán jó,ha megmutatná,hogy mindegyik telóban van 8-10 töltés
Mert ugye az se jó,ha az egyikbe van 1 töltés a másikban 10 töltés valamelyikben meg mondjuk 350 töltés
-
Tibee86
nagyúr
válasz Rage47 #229442 üzenetére
Én is. De egyelőre tippem sincs, hogy hol végezne ebben a mezőnyben. Mondjuk ha egy xr szintet hozna, az nagyon baba lenne.
telefonmágus: 350 ciklus után nem fog 100%-ot mutatni a rendszer. Értem, hogy mindenbe bele kell kötni, de ennél relevánsabb összehasonlítás nem nagyon van. De ha ez így karcsú, te hogy hasonlítanád össze a különböző modellek üzemidejét?
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
Azert a fenyero eleg szepen fel volt tolva, szerintem nalam siman +1h meglesz... 12Pro a kiszemelt...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok
3 fiok adtam. Telohoz hogy tudom megcsinalni hogy a nevjegKartyak ossze legyenek fesulve? Van amibol 2 van van amibol 3.... csak egyenkent manualisan megy? -
veterán
Elvileg az iStyle is elkezdett kivinni pár telefont szóval mégjobban reménykedem a holnapi átvételben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?