Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz radi8tor #222606 üzenetére
ezzel azért óvatosan mert:
-gari nem vonatkozik rá
-már azzal hogy a zsebben valószínűleg elszineződött a jelző már azzal ugrott a gari
-de a gyakorlati tapasztalat az az hogy ahogy öregszik a telefon érik a mindenféle hatások (UV sugárzás kültéren etc) a vízzáró gumik is öregszenek keményednek és a végén a könnyű búvárkodásnak sírás lehet a vége. Főleg egy ProMax11-el ami nem a legolcsóbb típus, nekem is ez van, bele nem merném tolni _direkt_ a vízbe, megjósolhatatlan hogy kié az a kevés arányú telefon ami pont nem fogja szeretni a vizet...nem akarok ezzel hitvitát indítani mert aki búvárkodik vele és nincs gondja (100-ból adott esetben 95-99-en) az persze a saját tapasztalatából indul ki.. de az hogy erre nincs gari jól mutatja azt hogy a gyártási eljárás során abszolút nincs minőségbiztosítás/tesztelés a víz(csepp)állóságra ÚGY mint ahogy pl a WATCH esetén ez van (series2től talán): ott _hivatalosan_ is támogatott az úszás az eszközzel. De az öregedés sok napsütés ott is érdekessé teszi a dolgot egy 3-4 éves eszköznél.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz tboldi #222651 üzenetére
Koszi, valoban igy megy, de youtube es sajat videok nem mennek, de majd talan kesobb.
Egyebkent ez a 14 beta egeszen jo, nagy hibat nem talaltam, a safari szerintem joval gyorsabb lett, a widgetek meg tetszenek.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
SeatZola
őstag
Sziasztok! Megérkeztem egy 11 Pro-val. Ezerévnyi Samsung S és Note után, most közvetlenül egy sima S20 után értem ide. Lesz azt hiszem sok kérdésem....
Zola
-
SeatZola
őstag
-
SeatZola
őstag
válasz user12 #222657 üzenetére
Egyszerűen meguntam a Samsungot. Plusz a 11 Pro számomra olyan szép, mint egy ékszer. Plusz összehasonlítottam az S20 s a 11 Pro kameráját és ez győzött. Meg utáltam a Samsung készenléti fogyasztását. Meg eddig évi 1-2 Samsungot váltottam és ott nagyon nagy a bukás árban. Az Iphone sokkal jobb ebben is.
Zola
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz SeatZola #222656 üzenetére
A file-ok másolása a telefonra címszó alatt, azt tudnod kell, hogy mást kell érteni ios alatt mint android alatt. Tehát itt nincs egy általános közös tárhely, amire másolsz, és onnan minden app elér mindent (kivéve, ha az icloud drive-ba másolsz), itt minden appnak saját konténere van, és oda másolsz. Onnan esetleg tudsz megnyitni más appokkal is, de a file annak az appnak a konténerében marad, amelyikébe bemásoltad. Ha az engedi megosztani más appokkal, akkor látják, ha nem, akkor nem. Tehát nincs egy olyan általános tárhelyed, mint androidon.
-
SeatZola
őstag
Még egy kérdés: a samsung mellé egy LTE-s Galaxy Tab S6-ot használtam. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e egy cellularos Ipad-re cserélnem? Ha igen milyen előnnyel járna? Ja és melyiket? A Tab S6-ot szinte csak netezésre használtam mobilnettel. Így simán bírt 2 munkanapot. Ennyit bírna egy Ipad is?
Zola
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Mivel az ios alkalmazások topikban nem kaptam választ, itt is megkérdezem:
Egy vércukormérő appot szeretnék letölteni iPhone 8-ra. Sajnos régiókorlátozott app, a hazai App store nem is listázza. Hogyan tudnám feltenni a telefonra?
Ezt a leírást végigcsinálhatom, nem fog tiltani az Apple?Köszi!
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Zajkioltós FÜLhallgatóból melyiket ajánljátok leginkább iPhone mellé?
Kinek mi jött be?Köszi
-
Sungoo
addikt
Aki felrakta már a 13.6-ot, talált valami hibát, anomáliát, vagy nyugodtan ráengedhetem?
-
Zitababus
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne (Iphone 8 plus), hogy bekapcsolom a személyes hotspotot és ledobja pár perc után aki rajta van. Utána meg kell nyitnom a beállítását, kikapcsolni, s újra be s akkor újra indul. Valami ötlet? -
oszy
veterán
Biztosítást hol lehet kötni készülékre?
Új, hivatalos forgalmazótól, magánszemélyként lett vásárolva. Még kibontva sincs.[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
col
addikt
Ezek közül válogathatsz
[Iphone biztosítás]Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
SeatZola
őstag
Srácok! A kedvencekbe kitett kontaktok közül hogy tudok törölni?
Zola
-
SeatZola
őstag
Köszi! Sikerült.
Zola
-
addikt
Számolgattam én is, de majdnem forintra pontosan 440K jön ki a 11pro max esetén középárfolyamon váltva, mint itthon.
Németeknél lehet megoldható lenne, hogy kijöjjön céges vásárlásnál applecare+-szal ~449-ből. Itthon 2 éves biztosítással ~407K lenne.
Nem tudom mennyivel lehetne többért eladni 2 éves korában, úgy hogy van még rá 1 év ac+ Gyanítom nem 42K-val többért. Különbözetből már majdnem kijön nettó egy airpods pro.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Sungoo
addikt
Szerintetek nagy szentségtörés lenne lecserélni egy XR-t az új SE-re? Borzasztóan vonz a mérete, illetve a súlya. Viszont az XR legendás üzemidejét nehéz lenne elengedni. Napok óta ezen pörgök.
-
col
addikt
válasz Sungoo #222692 üzenetére
Igazából ezt tényleg neked kell alaposan mérlegelni. Én egy I7 Plust cseréltem, annak is jó volt minden paramétere, de az SE mégiscsak sokkal modernebb és újabb. Nekem most az SE átlagosan kb másfél-két napot bír, bár nincs mindig a kezemben és nem használom megállás nélkül. Azt gondold szerintem végig, hogy mire és mennyit használod és ez mennyire eszi az aksit. Azt is, hogy ha esetleg kevés lenne egy napra nálad a töltése, akkor meg tudod-e gond nélkül oldani a napközbeni töltést. Én jó-szívvel tudom ajánlani az SE-t nagyon kedvező eddig minden tulajdonsága és tejesen meg vagyok vele elégedve minden téren. A méretét is hamar megszoktam a nagy tepsi után, sőt kényelmesebb a kezelés, használata, stb..
De esetleg hátha ez is segít:
[Iphone SE vs XR][ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
-
Sungoo
addikt
Köszi urak. Igazából tényleg nehéz elengedni egy teljesen jól működő telefont, de autóba ülésnél, vagy a motorra pattanásnál nagyon zavaró tud lenni az XR mérete, pedig nem hordok szűk gatyákat.
-
col
addikt
válasz Sungoo #222698 üzenetére
Hasonló problémáim voltak nekem is a nagyobb készülékkel. Sokszor azért kellett külön táskát vinnem, mert csak abban tudtam elrakni. Emellett tényleg sokszor kétkezes a használata Zsebben nem fért el, ott nem hordom. Bármennyire is jó és kellemes a nagyobb kijelző, sajnos vannak hátulütői
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
WhiteAngel89
aktív tag
ezt a dark sky appot
be lehet valahogy szerezni ?iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest