Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Köszi! Megvan!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
kagzer
aktív tag
Szokott lenni érdeklődő, kis helyzetjelentés 14 bétával kapcsolatban:
Ha a telefon munkaeszköz, nem ajánlom, bár stabilabb és sokkal jobb már most mint anno a 13 bármelyik bétája.
Ami jelenleg igazán gond:
- melegszik, ezen csak az segít, ha akkukímélő mód aktív
- sok alkalmazás nem indul, Erste mobilbank kapásból
- widgetek egy bughalmaz, az óra widgetek konkrétan késik a telefon saját órájához képest
- többször volt, hogy nem értek el és csak SMS jött
- a telefon gyors menüje (force touch) megváltozott, nincsenek kedvencek, csak a menüCsak mert új, ne tegye fel senki.
ha bevállalós és szeret tesztelni (nekem azért van fent, adom is a feedbacket rendesen), maximum akkor. -
tuzpenge
őstag
válasz kagzer #222904 üzenetére
Köszi.
Csak hogy legyen egy ellenpélda is
-a widgetek valóban egy bughalmaz, de
-nálam az elérhetetlenség még egyszer sem jelentkezett (kopp-kopp) iphone X
a force touch valóban nem működik, de ezt írták is hogy átmenetileg lekapcsolják (benne van a leírásban, ha belemész a feedback-be)
-nálam egyáltalán nincs melegedés, semmi. Sőt az akksiidőm is jobb mint a 13.5-ön volt.
Nálam eddig minden app hibátlan (nyilván ez attól függ ki mit használ. Én pl a budapest bank appot és a revolutot a pénzügyekhez).
Nekem fő telón van fent és én is adom a feedbacket ha találok valamit. Nálam teljesen jól élhető. A spotlight változott egy picit, szerintem sokkal sutább lett mint eddig volt.ˣ
-
SharpSA
veterán
Van a Telefon és Kontaktok app. Utóbbit letöröltem, mert előbbiben elvileg teljesen benne van az utóbbi. Illetve netán van mégis valami plusz az Kontektokban, ami nincs benne a Telefonban?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
burgatshow
veterán
válasz Prowler #222907 üzenetére
Alapvetően igen, de például ha a tárcsázóból nyitsz meg egy névjegyet szerkesztésre, a törlés opció ott hiányzik. Ahhoz kell a Névjegyek app.
Nyilván ez megkerülhető mondjuk egy webes iCloud belépéssel és onnan törlöd a kontaktot, szóval nem létjogosultság, csak mondom.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
11pro béta3
Nálam a kamera szeret kifagyni, illetve játék alatt leolvad a hátlapja a telónak. Minden app működik amiket használok. A weather widget néha semmit nem mutat kell neki pár perc mire összeszedi magát, de egyébként mást nagyon nem tudok mondani.Ami megszűnt az előző béta 2 óta: safari random bezáródás és a 4K videózás közbeni iszonyatos lag a kijelzőn.
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok. Iphone 8plus valamiért ki dobált a viberböl, újraindítást és alkalmazás törlést -újból telepítést már próbáltam, ugyanúgy ugrik ki. Köszi előre
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nord_
veterán
válasz burgatshow #222908 üzenetére
Lehet törölni a tárcsázóból is.
Szerkesztés - alulra görgetsz és ott a törlés. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ha már tárcsázó: mi a módja annak hogy eltávolítsam pl Vibert a hívás opciók közül? Nagyon bosszantó, hogy sosem használom Vibert hívásra, de a Viber kontaktoknál ha hívást akarok indítani feljön egy másik menü hogy mivel akarom hívni.
⭐ Stella
-
tag
válasz burgatshow #222908 üzenetére
Ha a Telefon app-ban a Kontaktok "fület" nyitom meg és ott bökök egy névjegyre, akkor a "Szerkesztés"-re bökve ugyanúgy van lehetőség a törlésre, ha a névjegy legaljára görgetek.
Lehet, hogy így több lépéses, mint a Kontaktok appban közvetlenül, de azt amióta csak lehet, törlöm az első beállításoknál, így nem tudom.
mod: vannak nálam gyorsabban pötyögők
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz telefonmágus #222843 üzenetére
De, az ügyfélszolgálat szerint az sem Black list.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
burgatshow
veterán
válasz nord_ #222911 üzenetére
Nekem nincs ott, de akkor lehet, hogy vagy iOS 14 beta bug, vagy pedig el fogják távolítani a törlés lehetőségét az iOS 14 végleges verziójából a tárcsázó alkalmazásból.Szerk.: Jó, semmi... hülye vagyok. Ha a Recents listából nyitod meg a névjegyet akkor nincs törlés, ha pedig átnyomsz a Contacts-ra és onnan nyitod meg, akkor pedig de... Mea culpa.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Tudja valaki melyik ingyenes vpn volt amivel a netflix is ingyenes volt?
Pár hónapja megvolt de töröltem és nem emlékszem már.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Prowler
senior tag
válasz burgatshow #222915 üzenetére
Igen, legalul ott van rá az opció.
Én első nap töröltem a Kontaktok appot, szóval azzal nincs tapasztalatom.Veremivadék Undorkutya
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz radi8tor #222912 üzenetére
Jó kérdés, elkezdtem keresgélni a beállítások között, de nem találtam. Nekem ugyan nincs viberem, de a hívás beállításai között nem találom. Nekem whatsapp van fent, azzal ugyanezt csinálja, azaz feladja ennek a lehetőségét is. Kerestem, hogy hol lehetne kikapcsolni, én se bánnám, de nem találom (kb 2 kontakttal beszélek whatsappon, őket meg az alkalmazásból hívom).
-
-
burgatshow
veterán
válasz radi8tor #222919 üzenetére
Mert nincs. Az iOS-ben van erre egy keretrendszer amit CallKit-nek hívnak. Ennek az alkalmazás szintű használata miatt kerülnek be a Viber/WhatsApp/Hangouts/Skype az adott névjegy hívás lehetőségei közé.
iOS szinten nem tudod kikapcsolni (jó kérdés, hogy miért nem), úgy hogy ha a 3rd party alkalamzás nem csinált erre egy kapcsolót (Skype-nál például van), akkor sajnos nem fogjátok tudni onnan kigyomlálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Tompika1987
kezdő
Sziasztok!
Ma végleg megadta magát az XS. Semmire nem reagált, íg mivel van rá 1+1 év jótállás illetve szavatosság nagy mellénnyel bebattyogtam a legközelebbi Telekom boltba. Majd közöltem mi a probléma, plusz hogy mikor vettem. Erre közli a kiscsaj, hogy náluk csak egy év jótállás van a telefonra. Persze
mondtam, hogy hivatalos viszonteladók, így kötelesek a plusz egy év szavatosságat adni stb. De, hogy ők nem , azonnal hivattam az üzletvezetőt, aki szintén hárított. Azonnal hívtam az apple központot, persze semmi gond, Almárium megcsinálja gond nélkül. Nem értem
mire kell nekik ez a szarakodás.iPhone XS, MacBook Air Retina, iPad Air, iWatch Series1, Xbox One X
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Van egy 8-9 hónapos 11 Pro Max-om, Voda-tól vásárolt. Éjjel ki szoktam rakni repülőbe mindig. Ma reggel hiába lőttem vissza, nincs térerő, nincs szolgáltatás.
2x is újraindítottam a telót, illetve frissítettem 13.6-ra, de nem oldotta meg.
Háttérinfo még, h talán délelőtt a kezdeti órákan 1-1x 3G-t kiírta még. De itt ahol lakom ilyen sose volt még, folyamatosan 4G volt mindig.
Mi lehet a probléma, találkoztatok már ilyennel? Hardveres a gond?Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TheMarci
addikt
válasz runner 125 #222925 üzenetére
Saját SIM kártya másik telefonban jó, másik SIM kártya ebben a telefonban jó?
Do You Dream?
-
-
-Ben-
veterán
válasz runner 125 #222927 üzenetére
Szerviz...
-
Sungoo
addikt
válasz Tompika1987 #222924 üzenetére
Bár Samu volt tavaly, amit az asszonynak vettem a T-nél, az eladó már boltban mondta, hogy bármi gond van vele, oda ugyan ne vigyem!
-
Prowler
senior tag
válasz runner 125 #222925 üzenetére
Szia
Én megpróbálnék egy kézi hálózatváltást Telekomra/Telenorra, majd vissza automatikusra, majd egy
mobiladatot 4G-ről le 3G-re és vissza. Esetleg egy roaming ki/be kapcsolást is.
Ha így sincs semmi akkor esetleg hálózati adatok alaphelyzetbe állítása segíthet talán, ha az sem akkor sajnos tényleg szerviz.Veremivadék Undorkutya
-
telefonmágus
senior tag
válasz runner 125 #222927 üzenetére
Befizetted a számlát a vodának?
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Frozzy
őstag
Segítség!
iPhoneomon van 131 Contacts, de valamiért a Mac-en vagy/és ha bejelentkezek iCloudra csak 77-et látok, és Pár fontos hiányzik is a Macről. Mi lehet a probléma? iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Frozzy
őstag
válasz herdsman12 #222935 üzenetére
Jaja igen, van Gmail-es címem is. Aztán pár ott van
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
herdsman12
őstag
-
joey04
titán
mindenképpen érdemes ilyenkor a köztes hülyéket (telekom, egyéb bolt) átugrani és egyből a szervizbe vinni. nem rajtuk keresztül intézni. vagy idióták mint most, vagy csak szimplán kitolódik a szervizben töltött idő, az ide-oda küldözgetés miatt.
-
tuzpenge
őstag
válasz kagzer #222922 üzenetére
Jaaa már értem. Sajnos az nekem is nagyon hiányzik, sőt kedvenceket már a widgetek közé sem lehet tenni pedig az is mindennapos használat alatt volt nálam. Remélem a véglegesben benne lesz és nem veszik el teljesen. Most kerülőútként a parancsokhoz tettem be (ott is legfelülre) akit azonnal hívni akarok, és a parancsok widgetet tettem ki a képernyőre. Így is működik, de na...minek elbaltázni ami eddig tök szuper volt.
ˣ
-
-Ben-
veterán
El kell felejteni a szolgáltatókat, ha szavatosságról van szó. Teljesen hülyék, csak az idődet rabolják... Szomorú, de semmit se változott a helyzet 10 év alatt.
-
bnorci71
addikt
szerintem neked se lenne jobb ha oda leadod ők majd elküldik almáékhoz onnan vissza tré-hez majd egyszer csak visszakapod
jobb direktbe almának bevinni/küldeniHűtőt/Tv-t stb. se a hülyevagyokba viszi az ember javíttatni, persze kényelmesebb lenne mert szolgáltató üzlet van minden nagyobb városba alma szerviz meg csak a nagyfaluba
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
szasanyi
félisten
iPhone Xs esetében van allways on display beállítási lehetőség?
MasterMark: én sem találtam, de gondoltam rákérdezek hátha csak én bézok.. Elég gáz amúgy, mivel ebben pont AMOLED panel van, és a borsos árért cserébe igazáb benne lehetne (ez is). Azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest