Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz Sawyer_ #219889 üzenetére
Az XS is gyenge volt ha gyenge a hálózat. De jelenleg a Pro-t mondanám a legrosszabbnak a háromból. És legalább még egy tapasztalat van aki szintén sokat beszél vele. Egy hálózatot üzemeltetünk ami miatt egyrészről sokat telefonálunk és ami miatt fontosak is a hívások.Ennél már egy ideje gondolkozom a szervizben is, de nehéz telefont szerezni amivel tudom élni az életet tovább addig is. Ráadásul kettőt
-
addikt
válasz Sawyer_ #219889 üzenetére
Ezekbe a készülékekbe az intel "csodálatos" modemjei kerültek, amiket nem vesz észre az ember normál esetben. Azonban ha gyenge a térerő, akkor látványos a különbség a qualcomm modemes társaikhoz képest. Az európai verziók mind intel modemmel rendelkeznek, érdemes lenne keresned egy amerikai verziót, ott az általad is gyakran használt esetben sokkal élhetőbb a készülék.
Ha nem akarsz vesződni az amerikai verzióval, akkor még fél megoldásnak ott a wifi call. Ha van wifi (normális), ahol dolgozol, de nem jó a térerő, akkor is működnek a telefon hívások.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
anderledani
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
ittakary
nagyúr
válasz anderledani #219764 üzenetére
már kint is van a 13.5 Jailbreak
szerintem csinálok egy iCloud mentést és nekiesek ezer éve nem moddoltam
-
Ngtx
aktív tag
válasz eventus #219894 üzenetére
Mióta az eszemet tudom Sygic felhasználó vagyok.
Ha fél évente egyszer használom akkor talán még sokat is mondtam, de nekem bevált. Főleg, hogy anno volt valami brutális akció valamelyik kiegészítőjére és akkor megvettem. Tartalmaz minden finomságot ami vezetés közben nagyon jó.apple user
-
anderledani
őstag
válasz ittakary #219906 üzenetére
Ja láttam. De nem tudom mit csináljak. Húzzam újra és restoreoljam a backupot ami meg 13.3.1-ről (az volt nekem rajta előtte) készült? Attól hátha megjavul?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
törölt tag
válasz anderledani #219904 üzenetére
Mondjuk a speedtest-et en leszednem a helyedben. Hasznald a fast.com-ot vagy a bongeszobol merj. Ez a fast.com-ra is igaz, azt is hasznalhatod a bongeszobol.
Messenger is frankon be tud akadni neha a hatterbe.
A GPS miert megy nalad most?
Nezd vegig a settings, privacy, location reszt mi megy ott. Ami nem kell lodd ki a fenebe. Foleg az analystic es a system service-t nezd vegig. Ott szinte mindent ki lehet loni. Azok nagyon tudnak szinten meriteni.
En mindig azt mondom, akinek fontos az akku az arra is figyeljen, hogy amelyik appok progressive web app-kent elerhetoek (face, insta, twitter, stb.) azt inkabb ugy hasznalja. Biztonsagosabb, nem vesz el helyet a telefonon es nem merit. -
anderledani
őstag
válasz #30610944 #219910 üzenetére
Nekem eddig több mint 4 év iPhone alatt ilyen sosem történt. Ki van lőve helymeghatározásból ami kell. Nem változtak a használati szokásaim.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Noxy
veterán
válasz ittakary #219906 üzenetére
ezer éve nem moddoltam
Arra készülj hogy egy két tweak nem fog menni.
Pld: iFile, AppAdmin, vagy ha meg vetted az iCaughtU Pro-t ez sem megy már. Helyette az iCaughtU 12 van, ami szintén fizetős lett (2-3 $ ha jól emléxem).
Meg ott vannak a banki app-k, pld az OTP, iCsekk, app, NKM földgáz app, HorizoGO stb.. Ezek szintén nem mennek ha JB-t a teló. Van rá megoldás Cydiaban, de nem tudom, hogy ez itt mennyire publikus.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
addikt
Teljesen publikus és szívesen venném, ha megosztanád.
Nyilván részemről publikus csak, amúgy nem értem, hogy miért ne lenne az publikus, hogy használhassak egy szolgáltatást jailbreakelt eszközön is. Azt értem, hogy igyekeznek nehezíteni, de a saját felelősségemre vállalom annak megkerülésével bármi kockázatot.
Tudom tudom Magyarországon vagyunk és itt nálunk nem megkövetelt a szerver oldali validáció, de azért egy OTP bank esetén bízom a meglétében. Amit rendszeresen használok a fentiek közül az az iCsekk, a többi engem nem érint.
-
Sawyer_
tag
válasz kleinguru #219903 üzenetére
@atirag Köszi a válaszokat. Az Intel modemes problémáról én is olvastam sokat, de azt hittem, hogy az XS már egy lényegesen jobb modemmel rendelkezik, mint az X és jobban lehet vele beszélni térerő hiányos helyen is. Ezek szerint nem feltétlenül...
Sajnos nekem leginkább útközben jelentkezik a probléma, így a WiFi call nem megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz kleinguru #219913 üzenetére
Liberty Lite 0.2.10 [kép]
HorizonGo-t viszont nem lehet eltüntetni, a JB elől.
Egy megoldás van csak rá, hogy a 2.3.11 (12201) kell felrakni, már aki anno lementette. [kép]
Nekem ez még megvan az iPad AIR-n (iOs 8.3)
iOs 9-ig még a fizetős tsProtector 8+ használtam, de ezt már nem fejlesztik, így maradt helyette a Liberty Lite. Amúgy ezekről akkoriban voltak (vannak) leírások a szifon.com-n.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
cross56
senior tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni töltővel és kábellel kapcsolatban. Gyorstöltőre lenne szükségem, valamint olyan kábelre ami elég strapabíró. Sajnos mindig megtöröm a kábeljeimet. Milyet és honnan tudnék beszerezni?
Valamint az apple watchom lekerekített szélénél keletkezett egy kis hajszálkarc. Érdemes lehet erre is valami fóliát tenni? Ha igen, milyet? -
Tiger.
nagyúr
Sziasztok, ezt probálta már valaki?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Szeretném kérni a segítségeteket. Egy 8+ és egy redmi 8pro telefonról lenne szó. Az iphoneról kellene átvarázsolni a telefonkönyv tartalmát a redmire. Sajnos nincs pc, csak ez a két telefon. Meglehet oldani valahogy? Előre is köszönöm a válaszokat.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
zaskar
senior tag
válasz kleinguru #219903 üzenetére
És az iPhone 11-el mi a helyzet térerő szempontból? Gondolom abban is Intel modem van. Nekem még szerencsére nem volt vele problémám, de én viszonylag keveset beszélek. Érdekelne olyanok véleménye, akik sokat beszélnek, és változó helyekről. Jobbnak nevezhető ebből a szempontból az említett modelleknél, vagy hasonlóan gyenge?
-
addikt
válasz zaskar #219924 üzenetére
Nem tudom, nekem csak 7 volt és most XS.
Nem a legjobb, nem értékelhetetlen, de jobbat is el tudnák képzelni.
A 12 kapcsán nem lesz ilyen baj, minden modellbe a qualcomm modemje kerül.
kchris78, 7etape: ahogy a kolléga írja a 7-es verziónál bontották így szét a piacot.
-
aram01
nagyúr
Koszonom uraim
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Genji
őstag
Sziasztok! Ma a kutyám egy sikeres ugrással a hátsó lábaival lerúgta az XS-emet a kanapéról, és ennek folyományaként az üveg sarka letört és keresztbe elrepedt a képernyő.
Kihez, hova érdemes vinnem ahol legjobb áron kijavítják/kicserélik? Gondolom gyári szervíz irgalmatlanul drága. A készülékre még 1-2 hónap gari van amúgy.a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
-Ben-
veterán
válasz Genji #219931 üzenetére
"A készülékre még 1-2 hónap gari van amúgy."
Csak volt.... Nem volt rajta üvegfólia? 118.900 Ft hivatalos szervizben a kijelző cseréje. Nem hivatalos szervizben nem tudom, hogy milyen kijelzőt szerelnek bele, de gyanítom, hogy nem lesz gyári minőségű és az se olcsó. Az iSamurai pl. nem hivatalos szerviz, 90.000 Ft a csere. -
Genji
őstag
Lehet félreérhető voltam, de "csak" az üveg tört el. Minden pontján működik az érintés a képernyő megjelenítése tökéletes. Lehet csak az üveget cserélni? vagy csak együtt meg a teljes képernyőcsere?
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
addikt
válasz zaskar #219924 üzenetére
Nem a legjobb a térerő de közel áll hozzá
a melóhelyemen tudom tesztelni (voda kritikán aluli a szolgáltatásuk) néha kicsit beremeg a hang de nem dobja el a hálózatot a mate 20 talán egy csipetnyit jobb volt beszédre de ott meg az internet volt néha nagyon lassú
xiaominál samsungnál egyértelműen jobb (redmi note5, galaxy s8)
a samu volt a legsz@rabb Konkrétan eldobta a hálózatot
a főnökömnek se van (régi) annál jobbiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
atirag
őstag
válasz Sgr_A #219939 üzenetére
Lehet a vodával igen(bár nehezen tudom elképzelni) Telekom és telenor az nem jó. Nagyvárosban amikor van térerő akkor rendben használható. de azt mondani ,hogy közel van a legjobbhoz azért számomra hihetetlen. MOndom ezt úgyhogy mindig a csúcsmodellt vettem és nem 10 percet beszélek egy nap hanem mondjuk kb 2-3 órát részletekben. Rövid beszélgetésekkel még nincs is baj. A hosszabbakat már nem engedi
És mint írtam visszavinni sem nagyon tudom mert két hétig telefon nélkül azért elképzelhetetlen -
bigsee
addikt
Üdv! Családban szükségessé vált egy iPhone beszerzése eü. okokból. Érdemes belevágni egy SE vásárlásba, vagy tutibb egy i8?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
aram01
nagyúr
Urak visszatértem.
Fedjetek meg,de hogy is tudom elvégezni ezt a gmail kontakt szinkronizációt?
Lenne egy kis időtök elmondani.lépésenként a teendőm?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
dud998
őstag
válasz bigsee #219942 üzenetére
Az új SE.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
herdsman12
őstag
válasz aram01 #219943 üzenetére
Legegyszerűbben iPhoneról - Androidra szinkronizálás a Google Drive telepítésével.
-
addikt
Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült a jailbreak. Cydia Impactor nekem nem akart működni, állandó hibaüzenettel leállt, AltStore lett helyette. Sikerült.
Tudtok valami megbízható normális forrást (akár csak weboldal szintjén), ahol össze van szedve működő (frissített) tweakek?
A billentyűzet fix (szifonos) kiválóan működik
Ami még érdekelne, az animációk sebességének növelése, vagy kikapcsolása...
Widget felület eltüntetése (a lockscreenről is)
Akku százalék megjelenítés a CC használata nélkül
Hangposta száműzése
Letöltési sebesség kiírása
A zárolási képernyőn a kamera swipe kikapcsolásaMinden hasznos további jó ötletet és toolt szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest