Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz radi8tor #219046 üzenetére
Szerintem jól döntöttél. Annyira jó áron lehet már kapni XS -t (vagy akár XR -t), hogy szerintem most 170-180k körüli áron nem éri meg az SE 2020. Mi is inkább a(z) XS mellett döntöttünk.
Szerk.: szerintem a rozsdamentes acél jelenti a fő különbséget, emiatt érezhetted nagyon "plasztiknak" az SE -t.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz radi8tor #219046 üzenetére
Jó döntés volt! Az XS jobb azért.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz MasterMark #219050 üzenetére
Én is így éreztem amikor váltottam X-ről 11-re, majd most 11 Pro-ra.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
Oryctolagus
tag
A zárolt képernyőn balra legyintéssel elérhető a kamera.
Ki lehet ezt kapcsolni?
Per aspera ad astra.
-
Ngtx
aktív tag
válasz radi8tor #219044 üzenetére
Ha nem iPhone X lenne a kezemben hanem az alatti széria akkor biztos, hogy XS-t vettem volna. Vagy akár XS MAX-ot.
Bárki bármit mond a rozsdamentes acél az üveg hátlappal több, mint prémium érzést kelt. Szerintem!
Szerk: Gratulálok a telefonhoz!
[ Szerkesztve ]
apple user
-
radi8tor
MODERÁTOR
Köszönöm a sok gratulációt! Tisztára mintha gyerekem született volna.
⭐ Stella
-
mazsiii92
aktív tag
Tegnap jött meg az i11-em, 128GB, fehér színű. Ez a telefon valami brutális teljesítményre képes. Nem gondoltam volna, pedig eléggé otthonosan mozgok a témában. Sokáig szemeztem az XS-el, de a teljesítmény és üzemidő miatt inkább ez lett. Kicsit szoknom kell, majdnem túl széles nekem, hossza nem zavaró i8 és Samu S9 után sem. A FaceID meg... már most nagyon bejön, pedig itt is voltak fenntartásaim. Eddig szerelem, utoljára 2016-ban éreztem ilyet amikor megvettem a i6S-t.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
bnorci71
addikt
válasz -Ben- #219058 üzenetére
ja meg a 2évi csomagod ára...
a szolgáltatós előfizetői árat ne vessük már össze a kötöttségmentes árral
teli áron ott is 248ede részletre tényleg nem jelenős a +3eHuf
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
dud998
őstag
válasz radi8tor #219063 üzenetére
Hány grammal született?
-
dud998
őstag
válasz mazsiii92 #219064 üzenetére
Tényleg nagyon zsír telefon, szeretni fogod.
-
-Ben-
veterán
válasz bnorci71 #219065 üzenetére
Miért számolsz bele egy olyan összeget, ami nem a kukába folyik? Nekünk pl. egy eléggé fapados 3700 ft-os csomagunk van, amit 100% -ban ki is használunk. Ezt akkor is fizetném, ha nem vennék telefont. Ezért is említettem a telekomot (és általában a szolgáltatókat), mert sokaknak alternatíva lehet.... De persze, ha teljesen tisztán nézzük, akkor 68.000 ft a különbség.....
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz telefonmágus #219028 üzenetére
Ki volt az?
-
Arcképgyáros
válasz Oryctolagus #219060 üzenetére
Csak ha letiltod a kamerat. De akkor ikon se lesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Zárolt főképernyőn ezt a “Legyintsen felfelé...” szöveget nem lehet kikapcsolni?
⭐ Stella
-
Sawyer_
tag
Sziasztok! Bocs, hogy két topikban is felteszem a kérdést, de az XS fórum elég hallott.
Szóval miután a X-zel térerő szempontjából rossz tapasztalataim voltak, kénytelen voltam eladni. Most több más telefon mellett képbe került az XS is. Tudom, hogy papíron erősebb modem van benne, de mi a helyzet a gyakorlatban? Gyenge térerő esetén nem szakad meg a hívás? Mennyire stabil a vétel? A korábbi IOS 13 után jelentkező hálózateldobásos hiba teljesem megszűnt?
-
bnorci71
addikt
válasz -Ben- #219068 üzenetére
mert azt nem tudom ,hogy neked a 3700huf előfizetésre odaadják 220e-t
galaxys80
de van most nézem 5e havidíjas csomaggal is el lehet hozni az úgy nem szörnyűelnézést, hogy nem másztam bele az apró betűs részekbe
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azért még szokni kell ezt a mértékű akku merülést.
Este olyan 50% körül tettem le az asztalra, reggelre 28% volt benne.Szerk: Most nézem az Akkuhasználatnál, és Waze zabálta volna fel? De nem is fut (kéknek kéne mutatnia fent) Szépen látszik meddig használtam én (meredek görbe) aztán elmentem aludni onnantól meg Waze felzabálta (lapos görbe)
Telepítsem újra Waze-t?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
aujjobba
addikt
válasz Razzul #219085 üzenetére
Nem ugy volt, hogy iOS-en nem mehet az app a hatterben par percnel tovabb, meg hogy sandbox-ban futnak es nincsenek hatassal egymasra, stb?
Droidrol pont az ilyen fogalmak miatt menekultem el anno, hogy "beakad", "beragad", stb.(#219086) stvnppp: ott a pont, en mindent 'Hasznalat kozben'-re allitok, igy latom ha epp aktiv.
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy iPhone X készüléket használok.
Szeretnék helyette nagyobb kijelzős készüléket.Az iPhone 11 Pro Max az ára miatt kiesett a listámból, így elvileg két készülék maradt:
iPhone XS MAX vagy az iPhone 11
Mit gondoltok melyik készülék lehet jobb választás?
Érveket is kérek szépen!Köszönöm
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok lenne pár kérdésem remélem maradhatnak,próbálom átláthatón,érthetően leírni lehet kicsit sok lesz,köszönöm a válaszokat előre is.
1:Vettem kéz alól egy iphone 7-et a beallitásokban 87% aksit ír,de annyira gyorsan merül hogy nem igazán vagyok vele kibékülve mert reggel 7-kor leveszem a töltőröl és már délután 2-3.ra ilyen 20%-on van és nem egésznap a közzöségi hállózaton lógok csak útközbe ha valaki ír,vagy valami eszembe jut megnézem,egyébként csak annyi van hogy a bluetooth megy a watch miatt meg a mobilnet olyan 50% fényerő mellet.Ez normális egy 1960mah aksinál?Egy XS-em volt igaz ott nem használtam még apple watch-ot de ugyanaz a felhasználási módom megvolt és annak se nagyobb sokkal az aksija tudtommal.Nagyon zavar az XS azért estig kibírta.
2:Az 1-es kérdésemet tovább vive lehet esetleg olyat hogy valami utangyártott aksit rakni a iphone 7-be ami nagyobb mint 1960mah? mondjuk 2500 környéke?Nyilván a hely miatt nem lehet egy 4000 belerakni de szerintem egy 2500 + - aksi nem lenne sokkal nagyobb.Vagy szimplán csak elhasználódott ami benne van hiába tudja az alap 1960mah 87%-át és csak rakni kéne bele egy újat?Coconut battery egyébként ezt mutatja, [kép]
3:Amit még gondoltam hogy lehetne venni egy iphone 7 smart battery case-t,ilyet valaki próbált már?Az árát tekintve nagyon húzos,és nagyon bumszlinak tünik,nekem már az iphone 7 plus is nagy,föleg tokkal.Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
aujjobba
addikt
válasz Kódos #219091 üzenetére
Az akku gyenge mar benne, nalam legalabbis ennel tobb hasznalattal is kibirta a napot, szinten Watch parositva.
iStyle-ban van gyari akkucsere 17ezerFt, nem tudom mennyit er meg neked.
Utangyartottra a Nohon akksikat szoktak ajanlani itt.Akku szazalek: nekem az SE-n ez 93%-ot mutatott amikor mar siman kikapcsolt a keszulek hidegben 20-30% toltottsegnel. Szoval ez a dolog kb semmire nem jo, de ha mar ez is 87%-ot ir akkor ideje cserelni szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Kódos
aktív tag
válasz smallmer #219088 üzenetére
Szia,mint írtad nagyobb kijelző kell,a iphone 11 6,1 a kijelzője az XS max-é pedig 6,5.Itt el is dőlt nem?Sebbeség ugyanaz azt hadjuk,még egy iphone 7 is fürge nem hogy az,1 évvel régebbi széria tehát még vagy 4 évig kap támogatást a max is az idő alatt valszeg az iphone 11-et is cserélnéd,de mondom szerintem emiatt nem érdemes azt.Aksi mind2-ben 3200mah környéke talán kicsit energiatakarékosabb az iphone 11 az új chip miatt de szerintem ez megint nem számottevő.Kamerákhoz én úgy állok hogy legszivesebben minden telefonba egy 2020SE szintű kamerát raknék,aki fótozoni akar az vegyen fotókamerát,mert ha 1-2x fotózol nem éri meg olyan technologiért fizetni mint ami pl az iphone 11 pro max-ba van.Hogy érveljek is,muternak egy XS MAX-a van ha nem tvzik azt nyomkodja és fontos neki is a nagy képernyő,mondanom se kell hogy teljesen megvan vele elégedve,tekintve hogy a másik oldalon sincs sokkal nagyobb kijelző mert az s20 ultra is 6,9-es "csak".
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Kódos
aktív tag
válasz aujjobba #219092 üzenetére
17e? Az igen Akad itthon egy iFIXIT kit-em,kérdés lehet e venni valahonnan gyári iphone 7-es aksikat?Mert láttam itt hardveren is valaki 5000eft ad el iphone 7 aksit,kérdés milyen az.Esetleg ebay?Habár az annyira lutri hogy mindenféle taxokat rászámolva mire ide ér hozzám,és imádkozz hogy azt kapod és olyan állapotba amit kértél.már ott vagyok hogy 17e.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Autós telefontartót keresek, és elsőre ezt néztem ki, mivel ez nem takarna ki a szélvédőből semmit: https://istyle.hu/epico-magnetic-car-holder-with-metal-plate-space-grey.html
Használ valaki ilyet? Ez ugye úgy működik, hogy mágnest kell raknom a telefon tokjába védőfóliával, és azzal rögzül? Ezekkel a csipeszekkel mennyire stabil? Nem esik le minden kátyún és fekvőrendőrön?
Prius 3-al használ ilyesmit valaki esetleg?
-
galuska95
aktív tag
válasz Sidorovich #219098 üzenetére
Aliexpressrol ugyanezt megveszet 5-od ennyiert
nem esnek le amugy
Egyebkent ahogy latom a prius 3ban is van az A oszlop utan egy kis elvalasztott uvegfelulet a tukroknel. En oda szoktam rakni a samsung tipusu tartom [link] es nem takar kb semmit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest