Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz Tottinho #181500 üzenetére
Ha egy mod van rá, arra a telóra már ne rakd fel a 11-est. Neked lesz jobb.
A Bluetooth kapcsolo a vezerlöközpontban nem ugyanaz, mint ami beállitásokban van. A beállitásokban levö kapcsoloval tudod rendesen ki-be kapcsolni. A vezerlöpanelen csak inaktivalja. Lehet hogy nem pontosan fejeztem ki magam, de a lényeg ez.[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
.Szaki.
addikt
válasz Tottinho #181500 üzenetére
Szia!
Enyémen 11.2.6 van, egyelőre nincs rá panaszom, de a 10.3.3 tényleg az egyik legjobban sikerült rendszer volt 5S-en. Szóval ha nem borult el az agyad úgy mint nekem és nem akarsz mindenáron frissíteni, akkor hagyd rajta a 10.3.3-at, de akkor sem fog meghalni a telefonod ha felteszed rá a 11.2.6-ot.
-
Coc@s
őstag
válasz dvdbackuper #181350 üzenetére
dvdbackuper írta:
a front kamera mikrofon nem fog menni, ha benne hagyod az 5S flexet, azt cseréld majd ki az eredetireMa megkaptam végre a hátlapi kamerát.
Cseréltem ezt a kamerát, a komplett előlapot, a HOME- gombot áttettem.
Most már működik mindkét kamera, vaku (mint zseblámpa is), nem törött a kijelző.
Viszont nincs automata fényerőszabályozás és a közelségérzékelő nem működik.
Ez egyben van az első kamerával azon a biz. flexen amit említettél ugye?
Valószínűleg akkor egy olyat még vennem kell, mert az eredetin eleve nem működött a kamera és a közelségérzékelő sem, a fényerőállításra már nem emlékszem, de sztem az se ment automatán a törés óta.Tulajdonképp EZT kellene cserélni?
Nézegetem a kiszereltet, de azon nem látom, hogy külön lehetne valamelyik részét cserélni.18 éve itt
-
pinnacle
nagyúr
Almárium-Pro már nem hivatalos Apple szerviz? Telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták már nem az, mert sok panasz volt a kiszolgálásra, de még lehet oda vinni. Én meg úgy tudtam, hogy pont ez volt az ajánlott szerviz, a többiekhez képest.
-
Tottinho
tag
válasz Parson #181501 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat!
(#181501) Parson, (#181502) .Szaki. !
Akkor hagyom a 10.3.3-at, igazából azért kérdeztem mert párszor felszokta ajánlani de egyébként nem nagyon vagyok rákattanva az új iOS váltására (a 10.3.3 teljesen jól elvagyok).
A bluetootht pedig jó tudni (kb. 1 év után), hogy így működik és nem bug Ez egyébként a 10-es rendszertől van így?[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz -Ben- #181507 üzenetére
Lehet, hogy peches voltál, úgy emlékszem, pont ez volt az ajánlott szerviz régebben. Talán azért, mert máshol elhajtották az embereket, itt meg segítettek.
Mondjuk az tényleg furcsa, hogy nem hivatalos szerviz, de azért még lehet odavinni garanciális termékeket.
Nekem iPad 2017-el van, gondom, de lehet, hogy telefonon is találkoztatok már ilyen problémával.
Automatikus fényerővel nem jó. Bekapcsoláskor leveszi vagy feltolja, de utána már nem működik. Tehát pl. sötét helyen bekapcsolom akkor leveszi, kiegyek világosba, felviszi, de utána ha visszamegyek a sötét helyre nem történik semmi.
Apple-től megnézték, távoli eléréssel, nem láttak semmi szenzor problémát. Remélem valami szoftveres hiba, mert nem szeretném cseréltetni refurbished-re. Azt mondták, ilyen hibával még nem találkoztak, én már olvastam róla. -
Ragnar95
félisten
válasz sutyesz96 #181510 üzenetére
Semmi problémát nem okozhat, hiszen ilyenkor még nem telepíti a frissítést, csak letölti, abban meg nem igazán tud kárt tenni, ha ideiglenesen megszakad a letöltés.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Laca1212
őstag
Ezt a mostani nyamvadék 30 mega körüli frissítést is wifi-n engedi csak tölteni. Nincs rá mód, hogy mobilneten is lehessen frissíteni? Cuki, hogy spórolni akar a mobilnetemmel, de korlátlan...
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Akinek fent van a 11.3 beta 3 iPhone SE-n, annak megszűnt a feloldási lag?
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy lehet összesen 1db csavart venni 6s-hez? Az egyik (akku feletti) hiányzik a kis fém fedőlapról, ami a kijelző szalagkábel csatlakozói felett van. Vagy ha valakinek van esetleg ilyenje elfekvőben azt egy csokiért/sörért átvenném köszi!
-
tboldi
nagyúr
válasz ittakary #181513 üzenetére
Ezekben a percekben adták ki a 3. publikust. Általában tök ugyanaz a build, mint a developer.
-
galaxys80
veterán
Üvegfólia alatti szöszök nem okoznak karcokat ugye?
Néhány napig kénytelen vagyok feltenni egyet a biztonság kedvéért. -
Teasers
tag
válasz Coc@s #181471 üzenetére
Köszi!
Mindenkihez szólna akkor a kérdésem. Találtam EZT az iphone 6s készüléket a hasznaltalma.hu-n és érdekelne, hogy nektek mi a véleményetek a telefonról és a boltról (apple4you) így látatlanba, mivel nincs lehetőségem elmenni Debrecenbe megnézni személyesen.
Először a legfontosabb a bolt, az apple4you. Hallott már valaki róla?
Köszönöm.
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt váltottam i6-ról i7-re, minden szuper, csak egy bajom van, Spotify-ról ha hallgatok zenét fülhallgatóval, az sokkal halkabb, mint az i6-on volt. Ami eddig éppen a piros figyelmeztetés volt a hangerősávon, az most a maximális... Nincs valami beállítás, amit elfelejthettem esetleg és az oka lehet ennek?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Coc@s
őstag
válasz dvdbackuper #181523 üzenetére
Köszi, akkor veszek még egy ilyet.
Igen, eredetit...
Még megrágom a dolgot. Aztán lehet belevágok egy üveg/digitizer cserébe, hisz a régi kijelző tökéletes.
Bár még nem néztem/láttam, ennél hogyan is csinálják.
Lehet nem érdemes házilag nekifogni.
De sokmindenen túl vagyok már azért ebben az életben a műszaki dolgokat tekintve.18 éve itt
-
Audison
senior tag
válasz bjergerking #181519 üzenetére
Köszi, akkor nagyon várós!
-
bigdady
nagyúr
I7-re érdemes ios 11-et felrakni? Még mindig bugos? Régóta nem néztem be ide, anno elég bughalmaz volt. Inkább maradjon ios 10?
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz bigdady #181527 üzenetére
Én 6 plusnál megbántam. Egy bő órája elkezdte azt csinálni hogy leválasztja az airpodot a gépemről. Igen, jól olvastátok. A gép szerint rajta volt a füles, de a teló szerint meg rajta, de nem jött hang sehonnan, bármit csináltam. De kikapcsoltam a szifont, bt be ki a gépen és most megy. Nem tudom hogy most mit érzek...
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Coc@s
őstag
válasz dvdbackuper #181523 üzenetére
Még1x olvasva a válaszodat:
Ugye úgy érted, hogy az a flex (ill. ami egyben van vele) rossz, amit szállítanak vele, és nem úgy, hogy tehetek mellé egy tuti jót, akkor sem fog menni vele?
Sajna az nem játszik, hogy a régit tegyem át, mert az szemmel láthatóan szintén nyomódott amikor ráment az autó, nemcsak a kijelző. De még a hátsó kamera házán is látszik kicsit, hogy ott történt valami.
Pont a telefon fölső részén ment át az autó. Annak örülök, hogy a ház, az alaplap nem ment tropára.18 éve itt
-
aujjobba
addikt
válasz hszilard666 #181528 üzenetére
Az Airpods össze-vissza működik ha több eszközhöz is párosítva van.
Nálam ha a laptop felcsatolja a telefon már nem tudja átvenni, fel/le csatlakozik pár másodpercenként.
Legutóbb a bal a céges telefonra, a jobb meg a sajátomra ment fel.
Újabban azt csinálja, hogy néha ahol kimenetet tudok választani kétszer jelenik meg az Airpods, de akármelyiket választom a mikrofonja nem közvetít semmit.
Kínlódás sokszor ez az egész, just works, naja... -
aujjobba
addikt
válasz lugosi #181532 üzenetére
Simán elképzelhető, bár úgy emlékeztem az az Airpods topik volt, ezek szerint rosszul.
Mondjuk emlékeim szerint csak a harmadik problémát ismételtem a képpel.Tboldi: Dell, i7 vPro, Win10. Közelebbi modellszámot nem találok. Macbook-kal egy barátomnak volt problémája, legutóbb nem akart felcsatlakozni csak miután a telefonját és a MacBook-ot is ujrainditotta.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz hszilard666 #181528 üzenetére
sajnos te nagyon megszívtad az óra miatt hogy rákényszerültél
mondtam volna hogy 1GB RAM készülékekre tilos felrakni, 2GBosokra mehet
6S és felette
Air 2 és felette
Mini 4 -
zaskar
senior tag
válasz Teasers #181521 üzenetére
Debrecenben az említett bolt megbízhatónak számít. Én csak javittattam velük, de gyorsan és jól dolgoztak. Kollégám új 7-est vett náluk, bár az új készülékeket kissé drágán adják a megbízhatónak számító hardveraprós eladókhoz képest. Szerintem nincs okod félni a tőlük történő vásárlástól még látatlanban se (ha már közelebb nem találtál megfelelő eladó példányt).
-
hszilard666
veterán
válasz ittakary #181536 üzenetére
S0 fekete acélom van, a homepod miatt frissítettem. Nem dealbreaker, de egy full release es OS nél nem szabadna ilyennek előfordulnia. Ha még béta lenne a gépen vagy a mobilon azt mondom OK, de így picit elszomorító. Mindegy, kivárom a pluszos X et, aztán majd arra beruházok. Ha sikerül eladni a vesémet
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Coc@s
őstag
válasz dvdbackuper #181539 üzenetére
Ez csak egy kósza gondolat volt részemről.
Egyébként korábban cseréltem egyszer 5 v. 5S-en is kijelzőt, akkor úgy törötten is volt aki megvette.
Feltételezem, megvan a technikai háttere a cserére.
Lehet ennek is az lesz a sorsa, hogy meghirdetem törötten. Mert egyébként a kijelző tökéletes és gyári.Azért írtam a kijelzőt eladónak a problémáról, kíváncsi leszek a válaszára, de közben nézek valahol egy flex-et.
Van esetleg tuti forrás ötleted, ahonnan nem hibás flex érkezik?18 éve itt
-
kentucky
őstag
Van lehetőség arra, hogy zenehallgatás közben ne kapcsoljon be a képernyő ha hangosítok?
-
nagyúr
-
kentucky
őstag
válasz FollowTheORI #181548 üzenetére
Nekem bekapcsol Spotifynál ha fülesen hallgatom. Kipróbáltam ha füles nélkül akkor valóban nem éleszti fel.
Köszi Secret, ezt nem tudtam
[ Szerkesztve ]
-
erdeklodo11
újonc
Sziasztok!
Lehet, hogy volt ilyen kérdés/válasz már csak ügyetlenül keresem.
Friss Iphone-osként beállítottam mindent a készüléken, aztán láttam, hogy a nevemben elírtam egy belűt. Ezt ki is javítottam, a készülékes és az Icloud bejelentkezésnél is jól látszik most. Levél küldésénél viszont az @icloud.com címről érkező levélben ott az elírt betű. Körbenéztem 3x a beállításokat, de mivel ott minden jónak tűnik, nem tudom, mit lehet tenni.
Volt akinek volt hasonló problémája?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Newton harmadik törvénye
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kupon kunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest