Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz timelord1987 #182900 üzenetére
Nem apptol fugg
-
mtomi95
senior tag
válasz timelord1987 #182901 üzenetére
Nekem a Viber csinálja!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
leslieke
Jómunkásember
Melyik verziót használjátok? 11.3 beta alatt semmi gond nincs.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
markknight
veterán
Felesleges kinelentkezni, az egy 2016-os article volt amiben ezt a megoldast javasoltak, itt mas a gond. Valaki szokott itt visszaolvasni vagy csak mindenki loki a sajat szoveget?
-
Mbenyo97
aktív tag
@Timelord1987: jah kb nekem is ezek csinaljak, de igazabol random ossze vissza dobalja fel.
@giovan!: majd kiprobalom, most nincs ra lehetosegem. Remeljuk nem komoly problema.
-
Giovan!
addikt
válasz markknight #182907 üzenetére
Most hogy mondod, tényleg. Forrást meg sem néztem, pedig ez volt: [link]
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
majestic
őstag
Mikor jelenik meg a 11.3?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
veterán
-
Ádám16
addikt
Az utolsó béta alapján a 11.3 mennyivel jobb a 11.2.3-nál?
SE-n a feloldási lag meg lett oldva már? Vannak megröccenések? Az üzemidő javult/stagnált/rosszabb lett? Vannak bugok? --> Érdemes lesz egyből feltenni, mert van olyan stabil mint a 11.2.3, vagy érdemes várni még pár hetet a 11.3.1/2-ig? -
markknight
veterán
Vettem tegnap x-hez egy gyari szilikon tokot. Olyan gagyi mint egy radir, nem ajanlom. Szeretnem visszavinni az iStyle-ba. visszaveszik?
-
Arcképgyáros
válasz markknight #182914 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz markknight #182916 üzenetére
Amennyiben neten vetted, akkor 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Nálatok helyre jött a felugró hiba? -
Arcképgyáros
válasz markknight #182921 üzenetére
Igen él. Visszaviheted! Vagyis én a Tescoba múlt héten vittem vissza cuccokat, gondolom iStyle sincs másképp.
-
aujjobba
addikt
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,tudna valaki ajánlani Iphone 7 Plus ra olyan üvegfóliát ami kicsit jobban kiér a széléhez és nem túl drága ?
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
iPhone 7 128GB telefonnal volt valakinek olyan gondja, hogy a másik fél szakadozva hall? Többen mondták ismerősök, hogy néha nagyon rosszul hallanak engem, de én őket tökéletesen.
Előre is köszi!
-
herdsman12
őstag
válasz INMOTEP #182928 üzenetére
Ferelson mutatta.
Megkeményedett SKECH tok felnyomta az egyik sarkát, de Nillkin TPU (Speedshop) tokkal eddig jó.(6 Plus)
-
INMOTEP
őstag
válasz herdsman12 #182931 üzenetére
Most jutottam hozzá a készülékhez és ehez is egy ilyen mágneses kemény jellegü tok van .Nem fogom felrakni a tokot szerintem mert nagyon feszes és nagy .Fólia elöl hátul és börtoknál maradnék ,ezért keresek valami normális fóliát .Kössz az infót
-
Ck.
addikt
Sok évnyi iOS után most is kérdés még... Mi értelme van ennek a mocsok iCloudnak, ha pont igazi felhő tárhelyként nem lehet használni?
Úgy értem, hogy a telefonon is ugyanúgy rajta kell lennie a tartalomnak, ha onnan törlöm akkor a felhőből is törlődik. De akkor mire jó? Tárhely hiányban abszolút nem segítség.[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
Van olyan lehetoseg, hogy a telefonon csak egy butitott kepet tarol es a teljes felbontasut a felhoben amit akkor tolt le ha megnyitod. Sztem ez is eleg hulye megoldas....ha csak nincs korlatlan mobilneted erre. Google fotok egy jo alternativa pl.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
majestic
őstag
Van olyan app ami megmutatja, hogy a töltő mennyi wattot ad le? Vettem egy utángyartott töltőt, de nem tudom tudja-e a ráírt értéket...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Csabroncka
addikt
Őszintén, (részben) semmire! Nálam is úgy nyert igazán értelmet az okostelefon, hogy a synology szolgáltatásival használom, zene, képek, videók...
A Cloud egyébként az accountod, névjegyek és iOS beállítások miatt jó, a fent említett opcióra a saját NAS a legkényelmesebb megoldás.
aujjobba: okostelefon net nélkül?, ugye viccelsz - arra a sima is bőven elegendő.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
markknight
veterán
Konkrétan mire gondolsz? A képekre? Ha nem működik a fórumtárs által leírt módszer, akkor exportáld ki és úgy, külön egy mappába másold fel icloud drive-ra a képeket és töröld a telefonról.
Jó kis szolgáltatás, főleg ha vannak még más Apple cuccok is a házban pl: Mac. Ami probléma, hogy nem szinkronizál sokszor rendesen.
-
markknight
veterán
Tapasztalta már valaki, hogy ha Amerikai régiós fiókról böngészem az iTunest vagy az AppStore-t akkor a tartalmak kb kétszer, háromszor, négyszer olyan gyorsan töltenek be az Appba? iTunes Store-nál a legszembetűnőbb, ott nincs loading felirat, egyből mutat mindent.
-
Timyyy
őstag
Nem találtam alkalmasabb topikot, szóval itt kérdezem... végülis i7-hez kell a cucc...
Szóval apple.com-tól rendelnék DJI Osmo 2-t, de csak kártyával lehet fizetni... tényleg nincs készpénzes lehetőség, vagy csak én nem látom?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó kis hektár számláló appot? -
Kbali
nagyúr
válasz markknight #182921 üzenetére
Nem, nem él, a kereskedőn múlik csak, higy visszaveszi-e.
-
India
aktív tag
Na talan ma végleges lesz 11.3 ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest