Hirdetés
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Lehet csak nekem ujdonsag de ma eszrevettem mikozben torolgettem a kijelzot, hogy a home “gomb” inaktiv ha rongyal nyomom meg. (nem mukodik a taptic engine) 🤗
iPhone7[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
megema
őstag
Ez a folt szerintetek nem hiba? Az Apple Support szerint nem. Tényleg nem vészes, de azért bosszant.
-
addikt
válasz szabogabor10 #182708 üzenetére
Persze, ha a kedves Telekom elérhető formába (és működőbe (remélem ezért nem kapjuk még meg)) tenné az üzleti előfizetőknek is.
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Rage47
veterán
Visszakaptam a telómat akksicsere után. Szerintetek érdemes ilyenkor nyomni egy rendszerújratelepítést?
-
-
lcdtv
tag
Használt valaki családi megosztást. Megvásároltam a PLEX alkalmazást, mondom felteszem a gyereknek kiválasztom az én vásárlásaim között telepítem erre csak meg akarja vásároltatni magát. Próbálom az asszonynál is de ott sem akar menni. Korlátozva lehet? De az alkalmazásnál ott a megoszthatóság. Pár appot megpróbáltam pl. Airplayer SoundHoud azok mennek.Ötletek?
-
B-L-A-C-K
titán
Az igaz hogy UPC-nél vett készülékre is van szavatosság?
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok,
a gyári mail appban egy új email írásakor, ha több képet akarok csatolni azt tényleg csak egyesével lehet bénázni vagy én nem csinálok jól valamit?ˣ
-
Alister71
nagyúr
Jövőhónap elején jár le az előfizum, tervezek hosszabbítani mert a voda flottával teljes mértékben elégedett vagyok. Iphone 8 van betervezve, 5S-ről váltanék. Van a 8-nak bármilyen gondja, problémája, vagy nyugodtan vehetem? Az X semmilyen szinten nem érdekel, mert hányni tudnék a káva mentes telefonoktól.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #182742 üzenetére
Megvan még a 4S-em is, be van téve a dobozába. Gyönyörű telefon. Az 5S is megy majd mellé a polcra, szintén a doboza fogja őrizni Mert csodálatosan szépek, igazi iphone formák. Az X már nem tetszik, hiába az a jovő. A 8 még klasszikus forma, a 4.7 col is még emberi méret.
Szóval a kérdésem változatlan, vehetem nyugodtan a 8-at?
Az 5S még most is megy 3 napot, ha nem basztatom, sőt a cserét se érzem égetőnek, de én 8-at szeretnék, mert az tetszik.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz MasterMark #182744 üzenetére
Nincs gond, és el is olvastam az összes kötelezőt. A 8-al kapcsolatban is.
Alister from Hell
-
markknight
veterán
Azt tudtatok, hogy a datum eloreallitasaval le lehet tolteni 150 meganal nagyobb appot is mobilnettel?
-
kchris78
veterán
hat, erdekes hogy a multhet pentek ota egy uj beta sem jelent meg... miert kell ennek ugy lennie hogyha marcius mondanak akkor az marcius 31 23:59???
-
DJosef
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest