Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
válasz Ateszpapa #120857 üzenetére
Hát nagyon remélem. Előrendeltem még 2-án egy 6s plus-t és már nem bírom a várakozást. Viszont a rendelés még mindig "készletre vár" állapotban van ....
(#120863) lockdown90: Később biztos, hogy lesz, de én pont ebben a kombóban szerettem volna, szóval elsők közt le is csaptam rá
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
-
30z.Samu
félisten
válasz Ateszpapa #121074 üzenetére
Poén, hogy sokan erre játszanak, hogy idő előtt legyen új telefonjuk. Nem rád értettem ezt most konkrétan, hanem több helyen olvasom hogy tett róla, hogy baja legyen a telefonnak biztosítás lejárta előtt mondjuk 1 hónappal és kapott egy új telefont.
Sic Parvis Magna
-
legenda
válasz Ateszpapa #121501 üzenetére
mert sokan keverik a jótállást (ezt mondja a köznyelv garanciának) és a szavatosságot.
igen, az iphone esetén a jótállás egy év, a szavatosság pedig 2 év - ez az alapfelállás hazánkban, kivétel csak akkor van, ha a gyártó, forgalmazó vagy a szolgáltató a kötelező egy év felett is ad még valamennyit -, persze ha adott a megfelelés a feltételeknek.
a szavatosság kedvezőtlenebb a felhasználó oldaláról nézve - közel sem ér fel a jótállással -, de a semminél több.
jó lenne, ha az apple termékek esetén is adott lenne több jótállás, nem pedig csak a kötelező minimum, de jelenleg ez van, ezt kell szeretni...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Noxy
veterán
válasz Ateszpapa #121736 üzenetére
Csinálj egy néma vagy nagyon halk MP3-t. Berakod a zenékhez, az ébresztőnél meg kiválasztod.
Ja mondjuk ott van alul a semmi, de akkor meg nem rezeg.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Ateszpapa #121935 üzenetére
Cydia nyelve angol.
Elkezded beírni a keresőbe, hogy alarm.
Valszeg az Alarmvolume lessz az amit keresel.
Amugy ezt egy néma, vagy nagyon halk MP3-l is meg lehet oldani.
Felrakod, oszt a hangoknál kiválasztod.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
HUTCHDB
nagyúr
-
rayoliviero
veterán
válasz Ateszpapa #122281 üzenetére
Pl. Törölni akarod a Tippek alkalmazást, akkor törlöd a Tips.appot.
De van olyan app, amihez több mindent kell törölni. És olyan is van, hogyha a beállításokban is benne van az ikonja, akkor az nem tűnik el rendesen.
Ezért sok próbálgatást igényel és érdemes menteni előtte a file-okat.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Ateszpapa #205688 üzenetére
Nekem az asztali PC-n is van... egy darab.
-secret-:
Amúgy én sem vettem még USB-C/Lightning kábelt, hiába tudnám kihasználni. Ritkán kötöm össze a telefont a géppel, inkább vezeték nélkül intézem a dolgokat, de ha mégis kellene, akkor előveszem a Moshi Multimedia Adaptert. -
Krethx
aktív tag
válasz Ateszpapa #293779 üzenetére
Én is vettem egy Apple Watch-ot és elfekvő darab volt. Bontatlan fóliás és jó áron kaptam meg az LTE-s változatot. Attól a naptól élt az 1 év garancia ahogy aktiváltam.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz Ateszpapa #293790 üzenetére
"Te írtad be a vételi dátumot?" "Nem kellett számlával igazolnod?"
Nem.Mint ahogy írtam első bekapcsolástól él a garancia. Miután kap net-et elküldi a pontos bekapcsolási időt. (adatokat)
Előtte úgyszintén SE volt csak LTE nélküli. Azt az MM-ben vettem. Ott is a bekapcsolástól élt az Apple garancia.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz Ateszpapa #293790 üzenetére
Ma vett egy Apple Watch-ot haverom. Kértem hogy a még a kibontás előtt küldje el nekem a Serial Number-t. Régebben hamis adatot írt ki amiből tudni lehetett hogy "nem volt még bekapcsolva". Ha csak kipróbálás miatt bekapcsolják (pl. hogy működik e) már ketyeg a garancia. Amint net-et kap máris frissülnek az adatok az Apple oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
válasz Ateszpapa #293846 üzenetére
Több Apple eszközt is vettem már és mindig csekkoltam. Volt amit pár hónap után vettem elő és kapcsoltam be és attól a naptól élt a garancia. De két év az nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest