Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Ismerős lezárta az iPhone 4S készülékét jelkóddal, de elfelejtette a jelkódot, letiltott a készülék, van lehetőségem vhogy újratenni a szoftvert? Illetve ehhez kell az Apple ID? Csak mert azon is jelszót változtatott és most nem tudja a jelszót, mi a végleges, kértünk tegnap éjjel jelszó emlékeztetőt iTunes-en keresztül, de freemailes címre nem tudom mikorra jön meg esetleg a nélkül is újratehető vagy sem?Illetve másik kérdés:
szintén iPhone 4S, meg szeretném venni (használt), Írországban lett véve, serialt csekkoltam, már nem garis, de amúgy minden okés vele, de amikor belerakom a SIM kártyámat, akkor nem megy fel a hálózatra, csak azt írja h keresés, de ezt órákon át (egész este úgy hagytam), mi lehet a gond? A készülék független, Telenoros kártyával volt eddig is használva, én is azzal használnám, a tulaj egy fél évig nem használta, ő is betette a microSIM kártyáját és neki is keresgélt csak. Most szoftvert frissítek, de valakinek van még 5lete h mi lehet a baj?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz bull84ghia #82930 üzenetére
Okés, akkor várunk az emailre, remélem megjön.
erdoke: szerintem nem volt bekapcsolva, de nem tudom, de igazból most gondolkozom azon, hogy az a teló már le lett gyalulva, mert 5S-re váltott, és csak állt magában, lehet be sem volt írva Apple ID, akkor elvileg mehet simán a DFU+restore, nem? (bár inkább felhívom majd h be volt-e írva, vagy sem, nem akarom azt h elkezdem a restore-t aztán a felhasználónév, jelszónál megakadok, aztán kapok egy esetleges papírnehezéket )
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Bocsánat a sok láma kérdésért, lehet lesz pár, első iPhone-om (mivel így h műkszik a frissítés után, megvételre kerül )
SIM kártyámon vannak nevek, de amikor belépek az iPhone-on telefonba, kontaktoknál nincs semmi, hogy lehet importálni telóra, vagy bármi h megjelenítse azokat a számokat?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz erdoke #82941 üzenetére
Elvileg a jelkódot így lehet "kikerülni" és legyalulni a telót, de amikor anno iPad-en csináltam, mert ott is elfelejtette az illető a jelkódját, kérte az Apple ID-jét amivel a teló aktiválva lett, pontosan azért (gondolom), hogy ha valaki talál/(netán vhogy hozzájut) egy Apple ketyeréhez, ne tudja saját maga használni, ha jelkódos egy sima restore után. Tehát az iPad-en pl el sem tudtam kezdeni a restore-t amíg nem pötyögtem be az aktiválásnál megadott Apple ID adatait.
-
@matthew@
őstag
Amúgy az mitől lehetett h a másik iPhone, ami nem ismerte fel a SIM-et, és nem talált hálózatot, majd lefrissítettem a szoftvert rajta és jó lett, az mitől fordulhatott elő?
-
@matthew@
őstag
Find my iphone dolog hogyan használható? Akkor a GPS folyton be van kapcsolva és naplózza merre van a teló, vagy ha pl elhagyom a telót akkor hogy tudom megnézni h merre is van?
-
@matthew@
őstag
Autós USB töltőt milyet érdemes venni? Sima kínai amit a tescoban lehet megvenni szivargyújtó-USB, majd az USB-be bedugom az eredeti kábelt az jó, vagy ez így aksigyilkos, eredeti kellene?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok, most kaptam emailt, h a Sygic EU 25€-ért csak aug 27-ig vásárolható meg, az eredeti 50€-s ár helyett, gyakran lemegy az ára 25-re vagy ez egyszeri akció és érdemes rá beruházni? (Igazából valszeg csak egy év múlva használnám külföldön)
-
@matthew@
őstag
Amúgy láma kérdés, de amikor elmegyek itthonról, és bekapcsolom a mobilnetet, de én pl csak értesítések (email, fb chat, viber) miatt mobilnetezek nagyrészt, meg ezeket használom, a 2G is elég lenne, nem, illetve aksi időben mit jelentene, ha most 1,5 napot bírok 3G-vel i4S-el?
Ragnar95: akkor marad a store-ban, majd ha kell megveszem itthon nettel - GPS-el elvagyok
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Hogy tudom beállítani azt h az értesítési panel (vagy nemtom minek nevezzem a felülről lehúzhatómrészt a képernyőn) megjelenítse az időjárást?
-
-
@matthew@
őstag
Ismerősömnek is volt ilyen gondja i5-el, neki a srác iStyle-ban vmi hosszú cuccal belenyúlt és egy kiló zsebszöszt szedett ki, pl porszívóval ha megpucolgatod első körben lehet minden megoldódik, bár ha épp cserélik mert nem "szemfüles" az ottani alkalmazott, akkor kapsz újabb egy év garit
-
@matthew@
őstag
válasz snooze #84355 üzenetére
A szöveg amit linkeltél azt írja h amit le akarsz tölteni a magyar store-ban nem érhető el, de az US storeban igen, vagyis US régiót kell beállítanod ahhoz h azt le tudd tölteni (azt nem tudom h miután letöltötted és ha magyarra visszarakod akkor mit szól hozzá, de próba cseresznye)
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Szinkronizáltam az egyetemi tanulmányi rendszeremből (Neptun) az órarendemet, egy olyan opcióval, hogy Outlook export, és az iPhone betette e a naptárba, azonban véletlen nem csak az órákat hanem mást is betett, ki tudom valahogy törölni az egész leszinkronizált naptárat, vagy egyesével kell kitörölgetnem mindet?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Erre van valakinek ötlete: [link]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
iPhone 4S-emen iOS 7 volt fent, azt hagytam is, de az iPad 4-emre csak pár hete tettem fel a 7-es iOS-t, de azt vettem észre ha valamit telepítek az iPadra, pl BBC News app-ot, akkor azt leszedte az iPhone teljsen magától, meg sem kérdezte h oda szeretném-e feltenni. Persze ezt csak WiFi-n teszi meg szóval ilyen szempontból nem gáz, de nem kell minden app mind két kütyüre, ez kikapcsolható valahogy?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Asztali gépen a Chrome-ból tudom importálni/szinkronizálni a könyvjelzőket s Safariba?
-
@matthew@
őstag
Flac formátumú zenét fel tudok tenni iPhone/iPad-re, vagy kell vmi lejátszó hozzá?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
iPhone 4S-emen iOS 7.1.2 van, a 8-at nem szeretném rá feltenni, de sztem egy full legyalulás nem ártana neki. A beállításokon belül ha csinálok egy visszaállítást "Összes tartalom, beállítás törlése" opcióval, akkor az eredmény (és persze új iPhone-ként való beállítással) egy friss iOS 7.1.2 lesz?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Hali!
Valszeg hülye kérdés, de még sosem vásároltam iTunes-on, de tervezek pár albumot. Ha megveszek pár albumot, akkor azokat le tudom tölteni iPhone-ra és iPad-ra is, illetve iTunes-on keresztül lehet hallgatni gépen is, ugye? A számok mindenhol offline lesznek elérhetőek vagy net kapcsolat kelleni fog a meghallgatáshoz?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
i4S-em mostanság elég gyorsan merül, iOS 7.1.2 van rajta. Elegge sok program van fent, amiket nem mindig hasznalok csak barmikor kellhet ezert nem toroltem le oket, a programok igy idle allapotban merithetik a telot? Vay pedig siman az aksi erett meg egy cserere?Matthew 24:42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest