Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Meghalt a régi androidos telefonom és egy iPhone vásárlásán gondolkodom. Egyelőre használtan vennék egy 4S-t, hogy összebarátkozzak a rendszerrel és majd a Black Friday keretein belül beruházok egy i6-ba.
A kérdésem az volna, hogy az aprós telón, amit néztem iOS 9.0.2-es rendszer van. Mennyire lehet lassú a telefon ezzel a rendszerrel?“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Vettem átmenetileg magamnak egy i4S-t, hogy legyen min megszokni az iOS-t a Black Friday-ig. A problémám azzal van, hogy a notification bar-on megjelennek az olyan FB-s eseményeim is, amikre csak meghívtak, de vissza nem igazoltam, hogy ott leszek, ld. lent. El tudom intézni valahogy, hogy csak azok az események jelenjenek meg a naptárban, ill. fennt a notification baron, amikre visszajeleztem, hogy OTT LESZEK?
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
bbdzyx
senior tag
válasz Aaron14 #124862 üzenetére
Az i4S-emre sürgősen kellett egy üvegfólia, nem tudtam eBayesre várni, ezt a márkát vettem, a Speedshopban fel is rakták, de másfél hét után levegős lett minden oldalon a széleken. Nem tudom, hogy a srác rontotta el (amit kétlek, mert teljesen folt, szösz és zsírmentes volt, amikor feltette), vagy csak maga a fólia ilyen szar.
-
bbdzyx
senior tag
Tudtok ajanláni egy hívásforgalom figyelő appot, ami ingyenes és teszi a dolgát?
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Most váltottam 8.4.1-es 5S-re egy 9.3.3-as 4S-ről. A készülék új iPhoneként lett beállítva, azonban a jegyzeteket sehogy nem tudom szinkronizálni, pedig elég sok kevésbé fontos jelszó van köztük. Sehogy nem szinkronizálja le magátol őket. Valami tippetek van, hogyan tudnám pötyögés nélkül át hozni őket?
-
bbdzyx
senior tag
válasz hszilard666 #181569 üzenetére
"Töröld" le, majd appstore-ból töltsd le újra a Home appot. Hátha.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz hitman77 #196397 üzenetére
Egy nagy kamu az az online foglalás. Párom 6S-ének akksi cseréjéhez még decemberben foglaltunk időpontot a Váci utcai iStyle-ba, majd SMS-ben meg is erősítették, hogy akkor másnap ne felejtsünk el befáradni.
Asszony az ebédszünetét az utazásra áldozta - majd a helyszínen közölték, hogy az online foglalás hozzájuk át sem megy a rendszeren keresztül, nem látnak belőle semmit, valamint akksi sincsen készleten és sajnos azt sem tudják megnézni, hogy az Andrássy úti központi szervízben van-e, mert nincs összekötve a rendszerük.Természetesen arra a kérdésre, hogy akkor mégis miért igazolták vissza az időpontot, azt a választ adták, hogy "az Apple megköveteli, hogy minden szervizponton legyen minden alkatrész mindig elérhető, éppen ezért nem tüntethetik fel sehol, hogy igazából nincs nekik egy darab se".
Egy héttel később párom újra próbálkozott az Andrássy úti üzletben időpont foglalás nélkül, ahol addig verte az asztalt, amíg be nem vették a telót.
Most, hogy ez az emlék felelevenedett bennem, azt hiszem írok is egy mailt mind az iStylenak, mind pedig a hazai Apple-nek, hogy tartassák már be a saját előírásaikat az APR-ekkel.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz tamasbartha #198707 üzenetére
Nekem ők a favorit, csak jó tapasztalatom van velük.
-
bbdzyx
senior tag
válasz majestic #199979 üzenetére
Mindig is Telekomos voltam, de most a céges telóm Vodas. Utóbbinál rosszabb lefedettséget az országban még soha nem tapasztaltam korábban. Ahol a Telekomos SIM-nél maxon van a jelerősség, ott a vodás egy-két "csíkot" fog.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz FuRiONight #204982 üzenetére
Lesüllyedtek egy másodvonalbeli kínai gyártó nevezéktanjáig...
-
bbdzyx
senior tag
Airpods Pro rendszerhangjainak, azaz az ANC, Transparent közti váltás hangerejét lehet állítani vagy kikapcsolni? Kellemetlenül magas és nagy hangerőn szólal meg.
-
bbdzyx
senior tag
Gyanítom a válasz 'igen', de azért rákérdezek századszorra is: Apple.hu-ról rendelve is 3 év garancia vonatkozik a készülékekre? Ez ilyenkor hova szól és hogy viszonyul a global 1 év garihoz? Nulla infó van róla.
btw miért éri meg valakinek HA-ról venni 20k-val olcsóbban i13-at csupán 1 év Apple garival, amikor párezerrel drágábban ott a jogszabályi 3 év az üzletből?
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz juhaszroli #257376 üzenetére
Korábban mintha az lett volna a topik verdikt külső infók alapján, hogy az egyik mindig jobban fog merülni, mert csak azon van bekapcsolva a mikrofon, nem pedig mindkettőn.
-
bbdzyx
senior tag
válasz bbdzyx #256508 üzenetére
Furcsa. Tavaly a két ünnep között vettem az i13-am az apple.com/hu-ról, így tehát 3 év garinak kéne rá vonatkoznia. A checkcoverage szerint viszont idén dec. 28-án lejár a hivatalos Apple gari. Írnom kéne a supportnak a törvény által előírt maradék 2 év miatt?
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz Gabonetta #279104 üzenetére
11 hónapig 100%-on volt az akksi, mindig csak este töltöttem és reggelre akkuoptimalizálással az Alvás funkció ébresztésénél húztam le. Az elmúlt 1 hónapban több volt a melóm, néha 40-50% körül bedugtam a melóban is. Szerintem a rendszertelen töltés hatására, most a 12. hónapra hirtelen 5%-ot esett a kapacitás a Settings app szerint.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Párom iPhoneján napjában többször, feloldás után az alábbi üzenet jelenik meg, megnyitva a részleteket én sajnos nem lettem okosabb.
[üzenet] [részletek1] [részletek2]
Voltak céges appjai, amik el lettek távolítva, de valahogy gyanús a szerver címe.
Tanúsítványokat hol tudom törölni?
Vagy valami káros naptár bejegyzés ehette be magát valahova?szerk.: most nézem a tanúsítvány nevét, sosem volt roblox vagy egyéb játék a telefonján.
Köszi, ha valakinek van tippje.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz minimumgame #281910 üzenetére
Spigen GLAS.tR EZ Fit
2db van egy csomagban, 2021 decemberi iphone 13-ra dobozból kivéve ezt raktam fel. Az illesztő kerettel pillanatok alatt fent van milliméter pontosan, azóta is tökéletesen fekszik bármilyen buborék vagy elválás nélkül. Itt ajánlották a topikban, csak ilyet fogok használni a jövőben is.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
Az új, idei Homepod-ot lehet már kapni itthon? Látta valaki?
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
Airpods Pro közepes gumiharangom elszakadt, 4200 Ft-ba kerül az Appletől a replacement. Van hasonló minőségben, de olcsóbban, mint az eredeti?
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Más tapasztalt hasonló hibát iOS 17.2.1-en? i13-am van és pár hete panaszkodnak arra, hogy recsegek és rosszul hallani engem hívás közben. A hívás közbeni zajszűrést kikapcsoltam, így jobb lett. Pár napja viszont én hallok másokat szinte alig, maxra kell csavarni a hangerőt hívás közben, hogy halljam a másik felet. Kihangosítva tökéletes. A mikrofon és a hangszóró rácsát kitisztítottam.
Újraindítás, hard reset megvolt, a helyzet nem változott. Ha más nem tapasztalt ilyet, akkor vagy a szolgáltatóra vagy hardverre gyanakszom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 512GB Obsidian, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Fekete, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Hazel, Szép Állapotú, Független, Szürke, Garanciális, Házhozszállítás
- Xiaomi 13T Dual Sim 5G - 256/8GB telefon újszerű állapotban ELADÓ
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro / valamint Honor 200 256 Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest