Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    válasz Drughi #113699 üzenetére

    Hasonló volt a helyzet nálam is, én kazetta adaptert használok, ötletes megoldás :D

    Van a Hama márkájú (én az Allee-ban, a BestByte-ban vettem), betolod, a kábel vége pedig egy jack csati, és értelemszerűen, amit a teló kiadna fülesre, az megy az autó hangszóróira.

    Hangtechnika iránt érdeklődőként nem mondanám, hogy csúcs a minőség, viszont rázkódáskor nem marad csendben (mert az fm transmitterek sokszor ilyenkor ugranak a szivargyújtóban egyet, amitől újraindulnak), és ha tényleg nagyon fasza a forrás (pl. spotify max minőséggel), akkor azért tud meglepetést okozni, de pl. egy rádió adónál szebben nem fog szólni, de ez szerintem megfelelő az útra.

    További előnye, hogy nem sistereg, gyenge alapzaja van csak.

    Hátránya (bár ez közös a transmitterrel), hogy a középmély hangok szinte hiányoznak, ezért ha a forrás kicsit is gyengébb minőségű, doboz hangon szól, olyankor néha elég kellemetlen, főleg ha hangos.

    Az egyetlen önálló hátránya, hogy hallani, ahogy a magnóban "kerepel" a kazetta, persze ezt csak csendben hallani, de először megijedtem, hogy mindjárt repül valami a motortérből, aztán kivettem belőle és rájöttem, de annyira azért nem zavaró néma kussban sem, csak hallani :D

    Azthiszem ilyen 3000 Ft környékén van. Nekem muszáj volt, mert nem akartam a gyári hangcuccot lecserélni, az passzol igazán az autóba.

    Ui.: Előfordul, hogy elsőre csak az egyik oldali hangszórók szólnak, ekkor ki kell venni, újra berakni, és utána ha ugratsz, akkor is jó marad.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés