Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9773) meroly válasza penene (#9770) üzenetére


meroly
veterán

Örülök, hogy válaszoltál úgy, hogy mindkettőt csináltad/csinálod. :R
Én nem fikáztam senkit, mindenki maga döntse el hol jó neki.

Akkor úgy látszik elég jól sikerült felszerelnem a pincét, mert szerintem 80-85%-ban tudom azt csinálni mint más teremben (abból az egy tapasztalatból kiindulva amikor voltam és körbenéztem). Jó nyilván tárcsás fekvenyomó padom van nem a kábeles, kevésbé biztonságos, stb, stb. A kézin a súlyokat állandóan cserélgetnem kell, hogy az adott gyakorlathoz a megfelelőt használjam, ez mind időveszteség, de ez is adottság kérdése. Csak ezért nem fogok terembe menni. Egyedül egy francia rúdra akarok beruházni még majd később, mert egy éve a csuklóm beszart és vagy 2 hónapig nem jött rendbe, fekvőtámaszt is csak ökölbe tett kézzel csináltam, most már egyébként jó, mert pihentettem,figyeltem rá.

A motiváltságot is elismerem, a tömeg ereje tényleg hat, meg a "csapatszellem" vagy micsoda, de ha az ember eldönti hogy csinálja, akkor úgyis tudja hogy saját magát bassza át ha elcsalja vagy lustálkodik, fórumozik közben. Ezt ugyanúgy teremben is megteheti, ahogy otthon is, ez is mind mind egyén kérdése. Én pl eldöntöttem, hogy csinálom, akkor csinálni fogom ha beledöglök akkor is. Nyilván vannak így is gyengébb napok, de az a teremben is megvan.

Továbbra is várom az edzéstervhez azokat az indokokat, amik miatt mindenképpen terembe kéne mennem, mert otthon nem jó úgy ahogy írtam.

[ Szerkesztve ]

Impossible is nothing

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.