- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #93699 üzenetére
Tényleg, neked nem jó
Rá is van írva, hogy tűzoltóknak nem alkalmas:Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #93695 üzenetére
Igy van ....erősìtrni kell ....mint a 60 kilós sastin mariann olimpiai bajnok 110 el nyon fekve.
Ez a kép a birkózó terem részét képezi és aki a képen van magnuc ricsi épp ma lett 10x es magyar bajnok.[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
userxy
őstag
Edd a normál kajádat akkor.
Azt amikor éhes vagy egyél null kalóriás valamiket.
pl kínai kel.
-
Zola007
veterán
válasz userxy #93694 üzenetére
nem jó sajnos, zsírgazdag kajával könnyen hízok. Hidd el, van benne gyakorlatom
Most lesz 2-3 hét "ha éhes vagyok eszek étrend, meglátjuk mennyire kerekedek ki tőle[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz aleister #93693 üzenetére
Én magasról lexarom 18 évesen ki hogy nézett ki. Nekem az (se mondjuk) számít hogy most Alpacino sokkal jobban néz ki. Ráadásul nem 18 éves.Teny hogy a birkózók faxán izmosak de gondolom súlyzózás van náluk is
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
userxy
őstag
válasz Zola007 #93692 üzenetére
Zola az hogy papírforma szerint jól kajálsz nem elég. Te figyeled itt magad a legjobban kábé. Ha korog a hasad egyél. A szervezetednek mutogathatod a papír formát ha még éhes vagy. Vmit szarabbul hasznosít a szervezeted és ami marad a papírformából az meg nem elég.
Szerintem..A másik meg én a Ch rovására megemelném a zsírokat. Szerintem az megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Angel2014 #93690 üzenetére
Számomra csak az volt a fura, hogy azzal jössz, hogy birkózóként testépítés nélkül milyen húdejó formád volt, majd beraksz egy képet a jelenlegi birkózókról, ami egy konditeremben készült.
"bady bullding" és "szkottpad"
(#93668) Woodslave
Csak nem tudtam megállni.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Zola007
veterán
válasz mayday00 #93686 üzenetére
ha jól tudom EU-ban összesen 5 üzemben csinálnaj tejsavó izolátumt, tehát a forgalmazott fehérjék innen kerülnek ki, hiába van akár 100 gyártónak álcázott címkéző cég.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Kettler 10kg súlymellény a Tescoban 6800 Ft, ha valakit érdekel
-
Scale
őstag
Lehet kicsit hülye kérdés, de azért felrakom
Csuklószorítóban ugyanúgy fejlődik az alkar mint nélküle? Főleg az alsó részre gondolok. -
mayday00
őstag
válasz Because #93679 üzenetére
stillmass tól én rendeltem már natur ízesítetlen tejsavót. Pontosan ugyan az volt mint az myproteines. ízre, állagra, színre, oldhatóságra, mindenre..tök egyforma volt mindkét fehérje. szóval a natur tejsavójuk biztos 100% os de mást is rendeltem már, pl glükozamin szulfátot por formában. ez is 100%, h az volt. Van egy jellegzetes íze a glükozamin -nak amit semmi mással sem tudod összekeverni de a szója izolátumuk is olyan mint a többi gyártóé. Próbáltam azt is. Az is 100%, h szója izolátum volt
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Alpachino
veterán
válasz Because #93682 üzenetére
A többi gyártónál is ez a kérdés felmerülhetne Egyébként én két hónap óta 5kg-ot fogyasztottam el belőle csak is ezzel a tejsavóval diétáztam, de ha liszt lett volna benne, akkor úgy is észre vettem volna....ha máshol nem is a heti 1kg fogyás hiányában biztosan
Ijk : Ez egyértelmű Ezért vagyok híve szálkásításkor az intenzív edzéseknek, 10-12 ismétléssel( néhol 15) rövidebb pihenőkkel. Még a diétám elején az első 2-3kg ezzel az edzésmódszerrel simán meg volt de utána már kellett a reggeli aerob, mikor megállt a fogyás....intenzív edzés ide vagy oda
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Woodslave #93678 üzenetére
Egyébként ez a rohangálás a súlyzók között, köredzés gyanánt, nem is rossz ötlet szálkásításkor.....simán ki lehetne hagyni a kardiót, amolyan súlyzós edzés+kardió szuper szettben menne
Because : de nem tudom mire gondolsz a megbízhatóság alatt....
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
azt mondjátok a stillmass.hu megbízható?
-
Ijk
nagyúr
Persze hogy mindenki hülye.
Naturálban a tömegnövelés évek munkája és nincs az a hiperszuper edzésmódszer és tápkieg amitől hónapok alatt történne szignifikáns fejlődés. Kivéve persze ha teljesen kezdő valaki, vagy csak pinalegyezést csinált előtte, de azok meg mindentől nőnek.
Egy szálkásítás pár hónap alatt, izomtömeg megőrzéssel még reális és látványos. Ellenben aki elhiszi hogy több kiló izmot felépít 3 hónap alatt naturálban, az tényleg hülye./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Shingen
addikt
-
Woodslave
félisten
Sikerült megállnom hogy ne irjak semmire
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
userxy
őstag
2 hónap múlva IJK lesz az új szájtek marketing igazgató
(#93665) Ijk
Félre értés ne essék amúgy teljesen igazad van
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz HussarF #93662 üzenetére
Persze, a múltkor tettem be olyan képet hasról Most szándékosan semmit sem feszítettem, úgy szerettem volna megmutatni, ahogy az ember a hátköznapokban járkál
Végül is a 80Kg volt a cél diéta előtt és jó lett volna 15% tzs-be beleférni ....most belövöm a testkompozíció diétám makróit, 2500Kal-val ezen belül, szerintem nem lesz baj.
Egyébként én olyan formára vágyom, amit tartani is tudok és nem nagy szenvedés árán...ha ezt legalább meg tudom tartani, akkor már örülni fogok....de legalább kiderül
[ Szerkesztve ]
-
válasz Alpachino #93640 üzenetére
Sztem még hasra is tudnál úgy feszíteni, hogy kockásabbnak látszon. De arra azért kíváncsi leszek, hogy ezt tudod-e tartani tavaszig. Sztem te is az a fajta vagy, aki szeret kajálni. Én is mindig így jártam. "Oké, majd tartom a formát diéta után is, csak nem számolgatok annyit meg kicsit többet eszek". Aha, a lófaszt, 2 hónap múlva már megvolt a +8 kg
Azért sem engedem most el a számolást (csak a makrókat emeltem), mert életemben először tényleg meg akarom ezt csinálni. -
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #93624 üzenetére
Fent van az oldalon mit kaptunk.
Az, hogy mi reális mi nem, mérési hiba vagy sem nem tudom. Én látom magamon a változást. Teremben is megjegyezték páran. A képekkel meg persze, hogy variálnak. Marketing. A karom én is mértem előtte és a teszt után is. Az pontos volt. Meg a comb és derék is. Mellkast én sem tartom reálisnak amúgy. De ez van.
Sokan szerintem nagyon behíztak-elzsírosodtak. Ezért fogok én is aerobozni, hogy látványosabb legyen a változás. Kicsivel "élesebb" legyen a forma.(#93652) Angel2014
Kötelező viselet a teremben a papucs
(#93631) Ijk
Nem is volt szimpi a fotós. Azt sem értem pl. hogy az oldalsó bicepsz pózokat miért nem tették fel...vagy miért nem kértek páros bicepszet hátulról. Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
userxy
őstag
válasz Angel2014 #93652 üzenetére
Mi a te 18 éves képedre vagyunk kíváncsiak nem ezekre már bocs
Na meg a másik észrevétel kondiba papucsba.. szép munka
(#93657) Zola007
Hamár ennyire mondja akkor én már csak megnézném
Annyira nem öreg hogy abból az időből ne legyen fényképes bizonyítéka
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
nekem meg van az 50-es kar.
Könyéktől ujjhegyig mérve(#93658) userxy : csak a magad nevében beszélj! Én speciel nem vagyok rá kíváncsi
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #93652 üzenetére
Felpuhult a bicepszed teteje, sajnos egyeseknél megesik.
Ez gyakori jelenség 35 éves kor fölött, a csökkenő tesztoszteron és IH-szint miatt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Debesq #93643 üzenetére
vízforraló van a melóhelyen?
mert akkor problem solved.
szünetben felöntöd a zabot, a következő szünetben meg betolod valami kevert fehérjével. Nagyszünetben csirke-zöldség-rizs.
Alváshoz igazítsd, a nap szemkinyitástól szembecsukásig tart, nem az órától függ.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
Nekem most 54-es a karom alig van rajta zsír tapintásra, de mégis úgy néz ki mintha lenne vagy 70% zsírtartalom. ez azért van mert gyorsan fogytam le 2x is 60 kg felett és a bőr kinyúlt.
Alpachino: szerintem főleg kéne erről beszélni, mert nagyon megdobja az embert. A súlyokat meg elő lehet készíteni ,hogy ne keljen rohangálni sem.
Úgy hogy nem is edzettem a bady bulldinget nekem 18 évesen jobb alkatom volt a birkózással mint most neked.Pedig nem rossz a tiéd sem.
Így néznek ki a csepeli birkózók serdülőben 17-18 évesen . ők többszörös magyar bajnokok.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
-
Angel2014
addikt
Nem nő a kezed 2-3 év alatt ott valami hiba van....
Csináld így szerintem ....ha tudod heti 2x minimum de ha megy 3x is gyorsan megvan , de minden szögből megdolgozzuk az izomcsoportot, megállás nélkül.
Bicepsz állva 1x12 , rohansz , a kalapácsos bicepszhez 1x12, rohansz a szkottpados bicepszhez 1x12 , rohansz az egykezes váltósúlyos bicepszhez 12-12 mindkét oldalra. és a végére rohansz a koncentrált bicepszhez 12-12 mindkét oldalra nonnstopp.
Tricepsz ugyan így:
Homlokhoz engedés padon 1x18, rohansz tolódzkodni 1x18, rohansz a csigás letoláshoz egyenes rudal 1x20,
rohansz a köteles lehúzás-hoz 1x20 , és a végére valami nonnstopp pl: lórúgás mindkét oldalra 20-20, vagy lehet ülve egykezes súllyal tarkó mögé engedni 20-20-at.Ha így csinálod Az 50-es kar gyorsan garantálom egy hónap alatt a 4-5 cm izomnövekedést valami ütős fehérjével vegyítve. weider creatine. weider fehérje
[ Szerkesztve ]
-
-
jookomak
őstag
válasz Debesq #93643 üzenetére
Ugyanígy dolgoztam, ez egy sz@r. Nem is lettem izmos alatta. Mennyire gáz az éjszaka, lehet pihenni valamicskét? Edzeni én a 2. nappalos után, a szabadnapokon, éjszakás előtt mennék. Ha bírod, akkor a 2. éjszaka utáni délután, este is. Builderen volt cikk az éjszakás munka melletti kajálásról, nézd át azt is. Ha csak egy ebédszünet van, akkor oda rendes kaja egyértelmű, az 5 percesbe meg turmix, illetve szendvics tisztább alapanyagokból.
-
Debesq
tag
Sziaztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Eddig egy héten 5x jártam edzeni, suli mellett jó volt így, viszont ma kezdek dolgozni. Úgy van a beosztás, hogy 2 nap éjszaka, 2 nap pihenő, 2 nap nappal, utána előlről. 12 órás műszakok. Így nem nagyon tudom ugyanazt az edzést csinálni, ti hogy osztanátok be? A másik a kaja. 2 óránként van 5 perc szünetem, meg van egy nagyobb a műszak felénél, az 25 perc. Értelmes kaját szerintem csak a nagy szünetben tudok enni, de a többibe és kéne valami. Most kezdtem "tömegelni", 450 g ch kb, ezt kéne valahogy szétosztani, a fehérjét könnyebb bevinni. Lehet hülyeséget kérdezek, de a kaját úgyanúgy éjféltől éjfélig számoljam egy napra, vagy az alváshoz igazítsam? -
Alpachino
veterán
Na én egyelőre befejezem a diétát Télire ez a 80kg-os forma is megteszi, majd tavasszal folytatom, addig ezt a tzs% legalább megpróbálom tartani, a hasat legalább nem kell behúzni, igaz nem is kockás, de kit érdekel.....
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Zola007 #93629 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mennyi súllyal csinálja most szerintem.
Hanem az, hogy mekkora tömeghez milyen kerület van kb. Azt haverom se néz ki izmosnak. Ezzel a tömeggel.Anomália van a szájtek rendszerben szerintem
(#93631) Ijk
Látványos a kép Így látszik rendesen a lényeg és az nem a +3 kiló
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz Woodslave #93610 üzenetére
jobb oldali képen a barnítás, az új fényviszonyok, az új séró rátett +3kg-ot
(#93623) Peti78 jobb oldali képen annyira látszik, h trükköznek a fényekkel, beállításokkal stb..mindennel. kapott barnítót..haja felfele áll, látszik hosszában is nőt a gyerek.. tök kamu ez az egész.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Zola007
veterán
válasz Dani82 #93635 üzenetére
Én mindig ugyanúgy főzöm, ezért mindig ugyanúgy dagad.
500g rizs, 1300g víz, 7g só, 1 óra főzés.
3,3-3,4x dagad, így jön ki a 75 -> 250Csirkénél 3kg + 30ml olaj +12g só + 1 bögre víz + fűszerek, ebből lesz 2200-2300g
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
"mit tartalmaz amit adtak nektek tapkiegkent?"
Növit.aelod: Nem mondod hogy te vagy a "69"-es versenyző?
Mellesleg egész elképesztően szarul fényképeznek. Nyilván nem művészi fotók kellenek, de ilyen pózban még Kai Green is szarul nézne ki. Jó mondjuk ő szarul is néz ki.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
Dicker
őstag
Legalább látod, amit mondtam. Az elején a töködnél volt a kezed, már a csípődnél van. Egy hónap múlva meg a köldöködnél lesz. A vállad is feljebb emelték, meg a combodat is kiforgatták.
A súly gyarapodás reális. Még a comb, és a kar is, bár utóbbi, akkor azért lehet, mert eddig rossz volt, amit csináltál. De ez a mell akkora mérési hiba, hogy félelmetes. Csak kíváncsiságból próbáld már lemérni odahaza levegővel, meg anélkül is, vagy tiltja a szerződésed?
szájtekkém -
FIREBLADE78
addikt
válasz BÁ Nutrition #93626 üzenetére
jó,de te nem is kokszósz
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
userxy
őstag
Haveromnak 63 kilóval (174 cm magas ) volt a mellkas kerülete 97 ezért én is nehezen tudom elhinni ezeket a számokat és növekedést. De hát ez van.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Peti78
őstag
válasz userxy #93611 üzenetére
Még a fejméretek sem egyformák... Jól megbuherlták őket Mindegyiket! Vannak durva jelenségek a képeken, már majdnem para
Megszaladt a photoshop(#93616) BÁ Nutrition Ennél még az én csukjám is kidolgozottabb és formásabb.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
FIREBLADE78
addikt
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #93610 üzenetére
Besárgult a lábam a qrva barnítástól.
Most néztem én is végig a képeket. Hát fura így látni magam.(#93614) BÁ Nutrition
Ne menjünk bele miben hiszek. Ez egy marketing dolog. A maga + és - eszközeivel. De legalább izmosodom közben.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #93605 üzenetére
a rizst főzve mérem, az 75g rizsnek felel meg
A csirkét szintén, az 130g nyersnek felel meg.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
12 kilot nott es ugyanugy nez ki
mellkas +11.5
kar 4,5gondolom fogja a vizet max
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Cassidey
senior tag
válasz Woodslave #93604 üzenetére
Amikor jottem igy pentek este a terembe es fiatal lanyok jottek szembe uveg borral a kezukben elgondolkodtam az eletemen.
Viszont nagyon elvezem a a felhuzast meg a guggolast, annyira jo rendes sulyt mozgatni. Siman jarnek ilyen edzesekre, valami eroemelo vagy sulyemelo vagy nem is tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Mai sikerélményem: Fürdőben egy kissrác azt mondja a másiknak amikor elmentem mellettük: Ez mennyit edzett hogy ilyen izmos?
Majdnem mondtam most egy órát"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
userxy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest