- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
-
Cassidey
senior tag
válasz Woodslave #92992 üzenetére
DE aki alig eszik ch-t, annak mekkora segítség lehet!
"Caffeine is probably the most used compound in the world and even by itself can have a number of positive metabolic effects. By itself caffeine increases energy expenditure and 600 mg/day will burn about 100 extra calories per. This isn’t a huge amount but it does add up over time."
Egyébként lehetne ilyen játék, mint a szólánc. Szerintem mi a végtelenségig tudnánk tolni. Igen-nem-igen-nem.
Gotrex akkor jó, nem úgy nézett ki.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
jaja a könyökét is írta.
Napi okosság miért ne igyunk kávét edzés előtt.... (illetve ne vegyünk olyan NO fokozót amiben van koffein) Qrva jó nem. Komolyan meghívom egy proteinturmixra azt, aki hoz bármit a testépítés világából amit nem tudok megcáfolni tudományos kutással, blogbejegyzéssel, vagy egy reklámemail-el
I have bashed supplements companies for using caffeine in their preworkout supplements. Supplement companies use it to give you that "wired" feeling so you think the supplement is "working". Its a marketing trick. But this is counter-productive to building muscle mass as caffeine releases cortisol in the body*. Cortisol is a catabolic hormone that decreases muscle mass.
I have some more evidence that most supplement companies are ran by wanna-be experts that just want to take your money by selling you their low quality supplements. This evidence is when supplement companies will add caffeine to their nitric oxide products or "pump" products.
Here is a fact, caffeine is a vasoconstrictor. Meaning that it restricts blow flow. Wait? Aren't NO supplements supposed to help support increased blood flow..isn't that the whole point? Yes you're right, that is the whole point. But again, most supplement companies put in the caffeine as a marketing trick to make you think that it is working because you "FEEL" it.
Caffeine acts as a vasoconstrictor and will have the direct opposite effects when trying to get a pump from supplements and other energy drinks.
When buying N.O. supplements make sure it does not have caffeine. If it does it most likely won't work.
Just so you're aware I am working on a really cool N.O. supplement. It will be a "FIRST" in the supplement industry. Should be here in about 6 weeks. But in the mean time stock up on some Mega Whey while the sale is going on.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz kk831228 #92981 üzenetére
ja pont ettem. Hálisten nem TZS
amúgy ezt a picsát pont követem instán. Az qrva vicces amúgy, hogy van nekem is egy csomó fitness arc követőm úgy hogy egy darab képem nincs, csak látják kiket követtem be és gondolom elvárják hogy őket is kövessem, meg a fene tudja lehet azt hiszik én leszek a legújabb fitness csoda
-
aleister
veterán
Hogy lehetne saját tapasztalat?
Bár, ha te tapasztalati úton meg tudod állapítani, hogy a c-vitamin 70 vagy 90%-ban hasznosult a szervezetedben, akkor nem szóltam.Színtiszta tudomány. A válasz pedig annyi, hogy azok a gyümölcsök, amik természetükből adódóan c-vitamint tartalmaznak, olyan egyéb anyagokkal is rendelkeznek (antioxidánsok, növényi rostok), amik segítik a c-vitamin felszívódását, hasznosulását.
Ezt figyelembe véve elő lehet állítani a tökéletes szintetikus c-vitamint, de sokkal egyszerűbb, ha nem kell még hozzá keverni x féle adalékanyagot pluszban, hanem megeszel mellé egy mandarint. Teljesen ugyanaz a hatás.Volt erről egy remek angol nyelvű előadás YT-n. Jó 40-45 perc hosszú volt, és szépen körbejárta a szintetikus vs mesterséges vitaminok témát. Sajnos most nem találom.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Cassidey
senior tag
válasz GoTReX #92977 üzenetére
Ebből él. Minél többen követik, annál több a szponzor, és annál többet kérhet el a termékmegjelenítésért, reklámozásért. Minél többen követik, annál több csaj lesz, aki vesz tőle edzéstervet, ebook-ot, tagságot az oldalán és így tovább.
Ez egyébként Paige Hathaway, fitness modell, biztos vagyok benne, hogy nem a szülei tartják el, mert sokszorosát keresi annak amit itt bárki, és sajnos nem eredeti a feneke, hanem implantos.
Gondoljatok Lazar Angelovra, ő miből él? Teljesen ugyanebből. Most is szünetet tart mert műtik, de gondolom a Shredz stack segít megőrízni az eddig felépített izomtömegét!
HussarF: értem én, logikus, csak gondoltam ez így hatékonyabb megoldás. Nem tudom másoknál van e, esetleg olcsóbban, épp rendeltem, megláttam, megörültem, és bekerült a kosárba. Persze nyilván nagy jelentősége nincs a testkompozícióm szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Egyre több helyen mondják (persze beleértve 45éves magukat szakértőnek kikiáltott b*szatlan vénlányok reggeli/szépségmagazinokban). Az indok: hogy a kis szervezeted nem veszi észre a kapszulákon hogy C Viitamin,ezér teremtünk egy környezetet amiből alapból származtatható a vitamin,és így már oldódik a kis belezetedben. Mindenki boldog.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
kk831228
addikt
válasz FollowTheORI #92969 üzenetére
Végre már ,hogy nem egy TZS kép... Ugye Wood... ?
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
GoTReX
őstag
válasz FollowTheORI #92978 üzenetére
Igen... Nem akarok állszentkedni ,de ilyenkor kifordul a dolog a jó nőből sz*rdarabba.Fura irányba tartunk, azt hogy nem akar dolgozni szalagon 70-ért azt persze megértem.
-
válasz #04230330 #92965 üzenetére
@(#92973) Cassidey
És még akciós is most a myprotein.hu-n. Egyébként a scitec-es cuccokat olyan keretből tudtam fizetni, amihez eddig nem tudtam hozzáférni, azért is nem törekedtem arra, hogy mindenhol máshol felkutassam a lehető legolcsóbb alternatívát. Hiába olcsó az MP, ha a Scitec-et "talált pénz"-ből fizetem. De majd lehet, hogy bepróbálkozok azzal, hogy MP-t rendelni ennek terhére, bár nem látom ennek nagy esélyét. De köszi a tippeket, ezt mnidenképp jó tudni, ha majd lemerülne a keretem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz GoTReX #92977 üzenetére
Hát elhiheted, valszeg nem napi megélhetésből csinálják... gondolom nem kevés zsé van a szülők vagy a barát zsebében. Így nem kell dolgozni...
Ha nyernék a lottón énis így élnék.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
GoTReX
őstag
válasz FollowTheORI #92976 üzenetére
Amugy ezeknek ez az élet? Fotózom magam mert egoista sz-*r vagyok? Szúrnám amúgy,de ezt félretéve
-
nagyúr
-
GoTReX
őstag
-
Shingen
addikt
-
nagyúr
Déli fap... mert napi 3x kell...
Hogy ne csak a grammok pörögjenek...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
aleister
veterán
válasz Peti78 #92926 üzenetére
Már több mint 2k az aszkorbinsav?
Anno 600-700 forintért lehetett kapni ezt a kiszerelést. Úgy néz ki amióta a zsidó gyógyszeripar rájött, hogy az emberek már ezt veszik c-vitamin helyett, jól felemelték az árát.Valaki írta a vízzel összekeverős szedést. Na úgy ne!
Pontosabban beveheted úgy is, de ebben az esetben kb a 60-70%-a hasznosul csak. Szintetikus c-vitamint mindig olyan gyümölccsel együtt kell bevenni, ami maga is tartalmazza ennek a természetes formáját. Pl narancs, mandarin, kivi, eper, stb. Egy késhegynyit simán rászórsz a gyümölcshúsra, és kész.
Persze akinek van hozzá ingerenciája zöldséggel is tolhatja, de a fenének sincs kedve paradicsomra, paprikára szórni.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
GoTReX
őstag
Ez volt már? Youtube bácsi dobta ki,érdekes Phil
-
Tamoo
MODERÁTOR
Mit grammoztok bohócok? Ettől nem lesztek izmosabbak.
-
válasz Woodslave #92940 üzenetére
Mint mondtam, az volt a cél, hogy jobb aránya legyen, mint 2:1:1 és olcsóbb legyen, mint a 8:1:1-es. Találomra lőttem a kettő közé, semmi tudományoskodás
(#92944) Iscariah
Régebben a Pharma first-öt vettem, aztán egyszer nem volt a boltban, akkor vettem a complex-et, pont mert ugyanaz. De nem is néztem, hogy tényleg van pár száz forint különbség. Na mindegy, legközelebb akkor megint a kék-fehér lesz.(#92953) Woodslave
A BCAA complexből is hiányzik bő 2 gramm míg az XPRESS az csak aminosav. Egyszerű, amit nem tüntetnek fel az indifferens anyag vagy víz. Mivel van benne cukor, ami a vízzel áll kristályos formában (kristálycukor, tádáám) ezért annak a tömege lesz, valószínűleg, meg az indifferens ízesítő anyagé.(#92958) Woodslave
A leucin a leglényegesebb eleme a BCAA-knak. Legalábbis ezt hazudják. Ezért is van belőle pl 8:1:1, meg iylesmi magasabb arányúak. Állítólag az tölti be leginkább azt a szerepet, amint összességében a BCAA-knak tulajdonítanak. Néztem már amúgy magában is Leucint, de csak tablettában volt, úgy meg fajlagosan még kurva drágábbra jött ki.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #92954 üzenetére
egy üzletember veszett el benned
de úgy hogy azóta se került elő
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz Peti78 #92952 üzenetére
a p/nára de hogy jön ez ide?
az összetételére b+ mire... Builder egy adag 20 gramm a felsorolt aminosavak meg 10,5 grammra jönnek ki. Ha még elbaxták a táblázatot, mert fehérje nincs feltüntetve csak ch (amúgy 7 gramm mert íze miafaxtól lenne) akkor is hiányzik néhány gramm.
vagy lehet az aminosavak szénhidrátok. Asszem Zola segítségét kell kérnem
Stillmass 99.9% aminosav... Lehet matekozni
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #92943 üzenetére
mypro meg ha 2 ember összeáll akkor 3000 Ft /kg alatt, most 2700/kilóért vettük, azt azért nehéz überelni
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
margithid
veterán
Ha már still mass, akkor a fehérjéjük ízban hol van egy scietechez és egy myproteinhez képest?
Nagyon durván jó áraik vannak. -
Peti78
őstag
válasz #04230330 #92939 üzenetére
Ha a Stillmass 8:1:1 és a Shopbuilderes 8:1:1-es BCAA árát összehasonlítjuk, akkor az előző kb 2 FT/grammal olcsóbb. Viszont a stillmass-on 1100 HUF a PK, míg a builderen tudomásom szerint minden hónap közepét követően valamikor nincs PK. Továbbá a builderesben glutamine- is van. A builderes alma ízű (szerintem még finom is) míg a másik ízesítetlen. Na innentől lehet matekozni
Szerk: a builderen előre utalás esetén 7000 HUF felett GSL szállítás esetén szintén nincs PK. [link]
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
törölt tag
-
-
nagyúr
Kar volt, jó volt. Preacher curl EZ bar, DB curl, hammer DB curl, skull crasher, cable push down, rocket.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
válasz shteer #92931 üzenetére
Kértem hozzáférést a Leóhoz és egy hétig futtattam rajta az algoritmusokat, amik végül kidobták az eredményt
(#92934) Peti78
Mert a BCAA Complex fajlagosan drága, az Xpress viszont csak 2:1:1-es. Olcsóbban akartam az egységárat kihozni,de nagyobb leucin arányt akartam. Nem számoltam ki előre, hogy ez 1-1es keverésnél mennyi lesz, csak ma reggel gyorsan megnéztem. Így is jó lesz.Amúgy nem próbáltam builders cuccokat, de nem tűnik rossznak ár-érték arányban.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
-
-
Most keverem a BCAA Xpress-t (ízesítetlen, 2:1:1) és a BCAA Complex-et (8:1:1), 5-5g megy egy adagba mindkettőből. Gyors számolás után így 3:1:1 arányban viszem be (termsézetesen leucin:izoleucin:valin).
Meg a kreatin miatt is vagy egy literrel több vizet iszok, mnit eddig. Állandóan hugyoznom kell. Már tudom milyen lehet egy változókorban lévő nőnek, akinek vizelettartási problémái vannak. Lehet veszek én is Tena lady-t
De amióta megemeltem a makróimat kicsit, azóta újra van normális székletem. Az utóbbi időben már csak bogyókat szartam, mint egy kecske. De most viszaállt a rend.
Gondolom ezek az infók k.rvára érdekeltek mindenkit
(#92928) kolosanyi
G.ci jól néz ki ez a felszerelés, csak a zászlót kéne cserélni[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Jó reggelt!
Bár a daily megám a leírás szerint tartalmazza a napi szükséges C vitamint, de ebben a taknyos időben kicsit megtámogatnám ezzel. Hány grammot érdemes fogyasztani belőle? Kicsit ellentmondásosak a dózissal kapcsolatban a cikkek.(#92925) aelod Akkor még ráérek.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz szőröscica #92920 üzenetére
és ilyenkor szintén bevillan hogy 55 kg-s nők 300 gramm ch-n vannak...
érdekes ez a természet
-
aleister
veterán
válasz szőröscica #92920 üzenetére
Ööö...tehát először lediétázol, hogy tömegelhess, hogy utána diétázhass?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
kolosanyi
veterán
válasz szőröscica #92918 üzenetére
Most én is tolom az if-et egy hete. Párszor már próbáltam, de nem tudtam rendesen összehozni. Na de majd most szálkás leszek mint egy keszeg, persze természetesen izomtömeget és erőt nem fogok veszteni, sőt. Zsírból izmot fogok építeni.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
szőröscica
addikt
Hús, zőccség, zsírszegény sajt.
-13kg-nál tartok most, még ötöt ledobok, aztán indul a tömegelés. Már nagyon várom, mert ennyire még sosem fogytam be (hát még ha az az öt is lemegy), és nem csináltam soha becsületes, tiszta tömegelést. Most szerencsére minden körülmény adott az életemben, hogy megtehessem.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz szőröscica #92918 üzenetére
És akkor mit eszel, hust hussal?
-
-Mike-
addikt
válasz szőröscica #92915 üzenetére
Egyszer eszel egy nap?
-
szőröscica
addikt
A mai nap húzós volt. Meló fél nyolcig, utána elmentem egy jó kis fine dining helyre kajálni - szűzpecsenyét toltam kecskesajtos rizottóval. Fél tíz volt mire hazaértem, és letoltam egy jó váll-has edzést. Hasazás alatt majdnem visszajött a kaja, de nem engedtem.
Összességében még így is diétásnak nevezhető a nap, mert más ch-t nem ettem ma, és ez sem volt egy nagy adag.
-
Peti78
őstag
[daa ultra] érdemes szerintetek ebbe befektetni?
-
aleister
veterán
válasz #04230330 #92905 üzenetére
Nekem egyik sem szimpi.
Igazából, ha megnézed a Weight Gainer-ben 1.5 kg protein van. Kb ugyanennyiért viszont kapható 2.5 kiló a Stilmass boltban. Ehhez öntök egy kis maltót, aztán kicsivel többért majdnem dupla annyi anyag van.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Woodslave
félisten
Holnapi pwo kaja [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hálózati / IP kamera
- Hogwarts Legacy teszt
- Windows 11
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest