- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD árfolyam
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Itt az új LOGOUT!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Erről a fehérjéről mi a véleményetek? Esetleg kiválthatja a scitec pro fehérjéjét? Vagy esetleg ebben az átkategóriában van" jobb" belőle?
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Másfél évig nem volt lehetőségem edzeni, és van egy ~áprilisban lejárt tejsavó fehérjém. Száraz, sötét de nem feltétlen hűvös helyen (nap nem érte azért) volt tárolva.
Szerintetek ezt még el lehet fogyasztani? Megpróbálkozzam vele? Illetve miből lehet tudni, hogy már megromlott egy fehérjepor?
Köszi!
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Bokréta fitnessről mi a véleményetek kondi terem szempontból ?
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Most fogok Pestre költözni és olyan kérdésem lenne, hogy nem tudtok jó és/vagy olcsó edzőtermet a Ráday utca/Boráros tér közelében, esetleg a 4es/6os vonalán?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Ha tolódzkódásnál az edzőpartner fogja a lábamat akkor az miben másabb mintha teljesen szabadon tolódzkodnék? Még nem próbáltam úgy, ezért is kérdezem, kíváncsi vagyok a különbségre, egyszer láttam, hogy így csinálják. Mire izolál így ez a gyakorlat?
-
Scale
őstag
Valaki ezeket a kifejezéseket leírná, hogy mit is jelent nekem és még hasonló kezdő társaknak?
Mint amiket most említettetek, pl.: ICF, hypertrophy, phat, Stronglift.. most hirtelen ennyit találtam visszaolvasva 1-2 kommentet.Előre is köszönöm
-
Scale
őstag
válasz Alpachino #94015 üzenetére
Oh, ezt a vastagbetűset már nem is olvasom.. valamiért úgy rémlett, hogy protein powder-t írtál, arra meg nem ezt dobta ki, de akkor jó, akkor rendelek egy ilyet
Ezt edzés után is rendesen lehet használni szerintetek, attól még hogy nem 100% whey attól még "elmegy"?
Meg ezt keverve mondjuk ilyennel, vagy simán szőlőcukorral+maltodextrinnel jó lehet edzés utánra?
-
Scale
őstag
-
Scale
őstag
válasz Alpachino #94011 üzenetére
Akkor mondjuk 4 tojás, 30g tejsavó+15g zabliszt? A zabliszt miben segítene? Nem lenne ugyanolyan kemény tőle?
Ez most pont akciós, ez jó lenne vagy van ennél olcsóbb megoldás? Úgy is most tervezünk rendelni vitaminokat is, így egybe megvenném akkor.
Szerk.: Bár ebben ahogy nézem csak szója van pluszban, nincs kazein.Wood: Miért kérdezted, hogy tömegelek?
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
válasz Woodslave #94003 üzenetére
Igen, de próbálok inkább minőségibben tömegelni amennyire tudok.
Alpachino:
Itthon csak tejsavó fehérjém van sajnos, ezzel semmiképp se lehet összehozni? Nem vagyok egy gasztróangyalMos találtam ezt. Egész jó, van benne pár gyorsan elkészíthető cucc is.
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
válasz Alpachino #93999 üzenetére
Semmi lisztet, tejet, olajat nem használsz hozzá, csak tojást meg fehérjét? (Meg ha már itt tartunk, te milyen csokis fehérjét használsz hozzá?)
Amúgy tudom, én is steviával szoktam keverni, de nekem azért 1-2 cseppnél jóval több kell, igaz, mennyiség válogatja, hogy mennyi kell.. csak ha már lefeküdtem és érzem az éhséget akkor lusta vagyok felkelni és még kevergetni is, max annyira lenne energiám hogy kiveszem a hűtőből és kanalazok egy-kettőt, csak ez az íze miatt nem megy úgy mintha valami finomat kanalaznék..
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
Ti ha megéheztek közvetlenül alvás előtt akkor hogy oldjátok meg, mit dobtok be gyorsan?
-
Scale
őstag
válasz Woodslave #93715 üzenetére
Azért is kérdezem mert nem szoktam levenni a csuklószorítót edzés során, szóval rajta van 1-1,5 óráig. csak akkor ha már végzek és tudom, hogy nem lesz olyan gyakorlat ami miatt kellene.
Amikor elkezdtem edzeni akkor nem használtam de jó pár gyakorlatnál fájt a bal csuklóm, ezért vettem.. így nincs is ilyen bajom, csak most felmerült bennem ez a kérdés, hogy esetleg nem vet-e vissza az alkar fejlődésének.. mert akkor célszerű lenne csak olyan gyakorlatoknál használni aminél problémás a csuklóm, de ugye így fennhagyva jóval kényelmesebb..[ Szerkesztve ]
-
-
Scale
őstag
Lehet kicsit hülye kérdés, de azért felrakom
Csuklószorítóban ugyanúgy fejlődik az alkar mint nélküle? Főleg az alsó részre gondolok. -
Scale
őstag
Ilyet próbált már valaki?
-
Scale
őstag
válasz Zola007 #92377 üzenetére
Hát igen, és általában ebből a kettőből van korlátozott mennyisége az embereknek, ahogy nekem is :/
A kérdéseidre pedig: Valamennyire tudok, és van lehetőségem. Hetente kb 5ezrem van kajára költeni, van hűtő és fagyasztó is. Otthonról meg kb 1-2 napig kitartó mennyiséget hozok a koliba, és kb 2 hetente járok haza. Az edzéstől pedig azt várom, hogy kis tömeg kerüljön rám, persze izomtömeg amit szeretnék, aztán tavasszal meg a hasamról a felesleget elkezdeni leadni kardióval meg diétával hogy nyáron legyen valami kinézetem is.. -
Scale
őstag
válasz Ed3r_X_ #92373 üzenetére
És egy ilyen tömegnövelőt mikből szokás összeállítani?
Még az első Jumbos rendelésem mellé kaptam bioteches iso whey zero fehérjét, még abból semennyit se használtam el, gondolom ilyesmi is kell bele, bár ez ízesített szóval nem tudom mennyire jönne ki a többi összetevővel (amikkel még nem vagyok tisztában). -
Scale
őstag
Jumbot már semmiképp se vennék, mindenképp váltottam volna, de ennyi tanács meg ezután az irónia után már nem tudom mi tévő legyek igazából. Mert annyira tökéletes étkezésem nem hiszem hogy lesz amit sok helyen írnak és amit tartani kéne. De igazából nem diétázom hanem tömegelek, így nem teljesen értem miért kell ennyire pontos táplálkozást beépíteni de biztos van oka, azt a részét értem hogy így lenne a legjobb.
-
Scale
őstag
válasz Silverr #92364 üzenetére
Hát az a baj, hogy igazából nem igazán látok arra lehetőséget, hogy ezt így megmérjem.. Kollégiumban lakok és nincs konyhai mérleg vagy bármi amivel le tudnám mérni.
És ha azoknak nincs értelme amiket írtam akkor esetleg sima szénhidrátnak,vagy szőlőcukornak lenne értelme?
-
Scale
őstag
válasz szőröscica #92358 üzenetére
Hát most a 7 napból 2-t elég nehéz lenne kiemelni.
De mondjuk:
Reggel tojás virslivel zöldséggel(paradicsom,uborka,paprika..) vagy valami hideg kaja: csirkemellsonka/szalámi zöldséggel vagy valami szendvics.
Ebédre általában csirke rizzsel, meg ha van zöldség akkor csinálok tejföllel valamit mellé.
Edzés után / estefele meg vagy csirke rizzsel ugyanúgy vagy épp ami van..
Ha még este lefekvés előtt éhes vagyok akkor zabkását szoktam általában vagy tejet.
Mindennap eszek gyümölcsöt is valamelyik kajálás után.Így leírva lehet nem túl sok mégse. Persze jó párszor becsúszik azért szarabb kaják is, pizza, tészták, stb..
-
Scale
őstag
válasz szőröscica #92347 üzenetére
Hát számokra nem tudom megmondani pontosan, de elég változatosan eszek egy nap, ebből gondolom, hogy rendben van ez a része a dolognak.
-
Scale
őstag
-
Scale
őstag
válasz Silverr #92326 üzenetére
Ezt mégis hogy érted, hogy számoljam át a kajámat?
Amúgy én is azon gondolkoztam, hogy most megnézem tömegnövelő nélkül hogy fejlődök, mondjuk 1-2 hónapig, aztán kiderül.
Viszont most a kreatint nézegetem, de itt is túlságosan nagy a piac "sajnos".. vannak különféle dizájner cuccok amikben van mindenféle cucc meg vannak sima kreatin készítmények is.. Ebben esetleg tudnátok segíteni?
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Július végén kezdtem el edzeni, augusztus végén pedig rendeltem táplálékkiegészítőket.
Szóval augusztus vége óta szedek Jumbot, illetve Builderes Pre-Workoutot használok edzés előtti energizálónak, emellett már 1 éve szedek scitec mega daily one-t illetve 1-2g c vitamint naponta.A jumbom lassan elfogy és gondolkodom hogy mit kellene vennem következőnek. A Jumbo használata mellett nem jött fel sok plusz kiló. Nem tudom pontosan hogyan kellene ennek működnie.
Mit ajánlotok átlagos testalkat mellett? Jelenleg 181centi vagyok és 71kiló.
A teremben többen azt mondták, hogy Volumass-t próbáljam ki vagy HyperMasst tömegnövelőnek.Alapvetően még tömeget szeretnék növelni. Nézegettem a builder kínálatát de nagyon nem tudok dönteni, hogy pontosan mi legyen.
Az étkezésem nagyjából rendben van, bár ez egyetem és munka mellett nem mindig jön össze.Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest