- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- Itt az új LOGOUT!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD árfolyam
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz 30z.Samu #90364 üzenetére
A koma egy másik videójában azt bizonygatta hogy naturál. Az a probléma hogy baromi sok a beképzelt hipokrita ebben a sportban, osztják az észt, készítik az ordibálós "motivációs" videóikat, és van pofájuk bizonygatni hogy naturálok. Sírva röhögök amikor egy koxos mondja meg a naturáloknak hogy nincs olyan hogy túledzés. Ráadásul ilyen lenéző hangnemben.
Felfoghatatlan számomra hogy ilyen figura bárkit is érdekel.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Peti78
őstag
Sziasztok Tapasztalt Gyúrósok!
Van itt ez a [cucc]. Létezik ennél jobb/hasznosabb, ugyanilyen jó vagy jobb olcsóbban? Esetleg maradjak ennél?[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
válasz FollowTheORI #90389 üzenetére
Egyébként az is az alacsony ch meg zsír miatt van sztem. Mindig így diéta végére esik az éves orvosi az erőműben, amikor már teljesen erre van ráállva a szervezetem. Ilyenkor amúgy szokták is mondogatni nekem, hogy sápadt vagyok. Viszont off-szezonban nincs ilyen baj, akkor megkapom, hogy jó színem van. Ha akkor lenne az orvosi, akkor sztem a VVT is teljesen rendben lenne.
(#90390) Woodslave
Túl sokat eszel
Én itt a permanens éhezésben, ha ehetnék 100 g zabot, ugranék rá, mint gyöngytyúk a takonyra.
Mi az, hogy végre mész edzeni? Eddig mit csináltál?(#90391) Tamoo
A koksz a pórnépnek való, az a elit gamma-sugárzástól nő[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Woodslave
félisten
na most untam meg a zabot. 100 gramm nekem már sok a jóból. pedig a 100 gramm sajt mellé még ment 150 gramm gyümölcsjoghurt (zsír lájt) Ma megyek végre edzeni.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
nagyúr
-
nagyúr
-
-
Shingen
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz Nightmare #90379 üzenetére
jó nyilvánvalóan te is túlzol hogy nem látszik rajtad. De ezt is mondtam már sajnos az ember többet akar mindig mert ezt látja a médiában. Te mondtad most hogy mit lehet elhinni. Egy fényképet is meg lehet úgy csinálni hogy izmosnak tűnjön az ember (én már csak tudom ). Arról nem is beszélve amiről tényleg nem tudunk. Szóval az irreális elvárások miatt gondoljuk sokat hogy nem látszik meg xarul csináljuk. Aztán lehet kb ennyi van a dologban.
Nem mondom hogy nem lehetne jobban enni, edzeni stb. egyébként.
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #90377 üzenetére
Nem csak Te! A topic 99 %-a.
(#90378) NetTom Nem kell mást írni, igazad van. A csirke rizsnél minden jobb. Aki csak azon él, annál sem gömbölyű valami.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
nagyúr
válasz Nightmare #90375 üzenetére
Ha nem látszik ott te rontassz el valamit... én már sokszor írtam full ekto vagyok (kb 60 pár kilo körülről másztam fel a mostani 70 pár kilóra (ami azért csak nagyrészt majd 10kg izom - mert zsír meg nagy hasam nincs továbbra sem - relative ), de azért csak magamra pakoltam azt a pár kilo izmot, és látszik is. Igaz sosem leszek Ljk szintű sem, ezt már elfogadtam elég rég. Énis évek óta tolom, azért sokmindent átéltem.
Többek közöt azt is hogy van durva túledzés is és sokmindent el lehet b*szni hobbi szinten is.De azért pár dolgot megemlítenék... ha sokáig ugyanazt csinálod meg fogsz rekedni azon a szinten. Mindig váltani kell egy hosszabb időszak után. Máshogy edzeni időről időre, másfajta terhelés adni az izmoknak szervezetnek.
Másrészt, minden ember mástól fejlődik... nem mindenkinél működik ugyanaz az edzésmódszer. Mint ahogy egy étrend sem.
Harmadrészt a tápkieg résszel énis egyetértek. Nagyon miminálisat számít, ez inkább csak kényelmi/változatosság szempontból segíthet. Ahány ember amennyi proteint pl. betol... már rég mindenki hulk lenne, ha ez ennyire számítana.
Szerintem simán meg lehet lenni normál, jól megválogatott kajával is mindenféle kieg nélkül.
A tápkieg tényleg csak azon segít hosszútávon, hogy ne mindig hús/rizs/zab zöldség gyümölcs vonalon mozogj. Néha csak bedobj egy shake-t, mint desszert, ami mellesleg hasznos is, nem csak üres kalória mint egy süti.
Vagy csak erre van időd épp.Amit el lehet fogani, hogy a fehérje fontos, aki ebben deficitesen eszik annak segíthet a tápkieg.
A másik a kreatin, ami ugyan vizet köt meg ezért látványosnak tűnik, de tényleg segíthet kicsit az erőkifejtésben is... lehet épp az a plussz 5kg vagy plussz 1 ismétlés amivel többet tudsz tolni miatta fog hosszútávon maradandó változást is hozni. (Mert nyilván ha nincs keratin, akkor a feljött víz egy jórésze is megy.)[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Nightmare
senior tag
Egy Team Scitec szerinted pénzt kér a versenyzőitől a kiegészítőkért cserébe?
Ezzel arra céloztam, hogy a kieg nem feltétlen annyira drága, hogy ne tudja a versenyző megvenni, ha már ebből él. Nyilván lehet vásárolni a scitecnél is horror áron bármit, de nem hiszem, hogy ezek annyit emésztenének fel. Maximum diéta időszakban, de tömegelésnél nem hiszem, hogy annyiba kerülne, hogy ne tudják megvásárolni.
A támogatást én a gyógyszerekre értettem. Egy doksifilmbe volt, amit régebben láttam, hogy az olimpiai versenyekre direkt orvosokat béreltek fel, hogy olyan szteroid készítményt állítsanak elő, amit nem tudnak kimutatni a teszteken. Hogy mi igaz belőle, ki tudhatja, ellenben érdekes kérdéseket vet fel.
Azért írtam Neked, hogy sem a politikáról sem ezekről sincsen fogalmunk. Lehet pl Gyurcsány és Orbán este jókat boroznak együtt, és röhögnek rajtunk. Nem tudhatod, nem vagy benne.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #90371 üzenetére
Na, akkor kérted a választ, nesze
Inkább hiszek a régmúltnak, mint a mostani tápkieg vezérelt piacnak. Fogyni akarsz? Vegyél xy tablettát. Tömegelés? Vegyél yx port. Te kinek hinnél inkább: egy forma 1-es pilótának, hogy hogyan kell vezetni a való életben, vagy egy átlagos sofőrnek? Lehet az F1-es nem tudja, hogyan parkoljon be 2 kocsi közé, de a hétköznapi sofőr nem tudja az F1-es kocsit vezetni.Kérdezlek Téged, magamat és a többieket: vesszük, veszitek(ki nem az ne vegye magára) zsákszámra a fehérjét, tömegnövelőt akármit. Láttatok bármiféle fejlődést, ami indokolná a megvásárolt termékeket? Nem gondolkoztatok még el azon(én igen, sajnos) , hogy valamit rosszul csinálunk? Mert nekem állandóan ezen kattog az agyam, 4 éve edzek, de nem igazán látszik. Most vagy ennyire vagyunk képesek, vagy a gyökerektől nem jól csinálunk valamit...
Vannak emberek, akik bármit csinálnak, fejlődnek, nekik szerencséjük van.-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #90371 üzenetére
És Te biztos vagy benne, hogy nem kapod be?
(#90370) aelod erre úgy kérdezek vissza: mit tudsz Te, én vagy bárki más erről, hogy mi megy az élsportban? Mert cikkeznek róla? És szerinted azt írják le, ami az igazság? Szerinted a politikában mi az igazság? Amit cikkeznek? Sose fogod megtudni, ahogy én sem...
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Én alacsony vagyok, és nekem is nehéz
"A magyar ember ilyen. Hurrog ha másnak sikerült valami és kifogásokat keres"
Még jó pár éve írtam ide, képet is raktam be, és engem is lehurrogtak. De azért mert nem voltam izmos, szóval motivált (Azóta már töröltem a képeket, felesleges keresni, nem mintha bárki is kíváncsi lenne rá )
Amúgy ezt a nézetet nem osztom feltétlenül, viszont tényleg sok olyan van hogy lemész terembe, és pár hónap után már kokszosnak mondanak. És nem azért mert olyan nagy lettél, hanem mert a kritikusnak fogalma sincs semmiről.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
válasz Nightmare #90368 üzenetére
Jó nagy tévedésben élsz akkor.
Egy Team Scitec szerinted pénzt kér a versenyzőitől a kiegészítőkért cserébe? Vagy nem értem a mondandód. Abban igazad van, hogy a jó minőségű hormon készítmények valóban drágák de véleményem szerint egyik szponzorált cég sem ad közvetlen támogatást arra, hogy a versenyzői kokszolni tudjanak. Maximum elvárják az eredményeket amit ugye kokszal hoznak és nélküle nemigen érnek el mint IFBB profik.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Nightmare
senior tag
Én csak azt próbáltam kifejteni, hogy:
-ha egy élsportoló vagy koxos állít valamit, az Rád nézve nem igaz. Csinálj mást, mint amit mond
-aki árul valamilyen fitness terméket, élből meg sem nézem azt amit ír, linkel. Mindegy mit árul, azért ír, hogy eladjon.(#90367) aelod ki irigykedik most?
(#90370) aelod Okés , nem vitázok, amúgy sincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz 30z.Samu #90364 üzenetére
És azért vegyük figyelembe azt, hogy (én úgy gondolom) a szponzorálás inkább a gyógyszerek megvételét jelenti.
Drága a tápkieg, de szerintem inkább a kox viszi el a tetemes részt, és az orvosi vizsgálatok.
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #90363 üzenetére
Nem csak rájött, hogy magas és neki nehéz izmosnak lenni
Az, hogy linkelek valamit és hurrogtok megmutat pár dolgot. 1) ha nem tudod ki a CT nézz utána 2) írtam, hogy egyet értek a nézeteivel?
A csuklós csávónak meg gyenge a fogása. Szabad súlyzós gyakorlatok ajánlottak javítani a dolgon.
(#90364) 30z.Samu
A magyar ember ilyen. Hurrog ha másnak sikerült valami és kifogásokat keres, hogy neki miért nem. Az egész mögött mindig egy keserű irigység áll.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #90361 üzenetére
Igen, ebben igazad van.
Ellenben ha nézem az én teniszkönyökömet nézem, annak is hasonló előjelei voltak, amivel nem foglalkoztam: fájt már előtte is, de aztán meglett a probléma. Ha fáj, annak oka van.
-
30z.Samu
félisten
válasz Nightmare #90362 üzenetére
Persze, teljesen más a két világ, aki hobbiból edz, annak sokkal rugalmasabb az egész. De aki ebből él úgymond, annak elég keményen be kell tartani az étrendektől kezdve mindent. Ezért utálom, amikor rosszmájúan benyögi valaki, hogy na ez kigyúrta magát és máris mennyi pénze lett. Meg ha szponzorálnák, neki is menne stb. Azt egyik sem nézi, hogy emögött kemény munka van, hogy eljusson arra a szintre, hogy valamelyik cég felfigyeljen rá és szponzorálja.
Sic Parvis Magna
-
Nightmare
senior tag
válasz 30z.Samu #90358 üzenetére
Jó dolog az élsportolók étrendjével és edzéstervével vagdalkozni, de semmi értelme nincs. Átlagemberekre más szabályok vonatkoznak, mint a gyógyszerfüggőkre. Ilyenekre nem szabad adni.
-
Woodslave
félisten
válasz Nightmare #90356 üzenetére
az a probléma, hogy egyes jelenségekre nem ugyanazt a definíciót használjuk.
Persze mondhatjuk hogy túledzés mert túl sokszor használja és megfájdul, de a videós csóka (gondolom valami Kali Muscle vagy CT Fletcher lehet) nem biztos hogy erre használja az overtraining kifejezést. Nekem is qrvára megfájdult a térdem a heti 4 guggolástól de nem mondtam volna hogy túledzett vagyok mert nem erre alkalmazom.
-
Ijk
nagyúr
válasz 30z.Samu #90358 üzenetére
Nem kell következetességet keresni a mondandójában, arra kattint a sok kis fogyatékos pokémon ha valaki keménykedik youtube-on, ilyen fossal lehet nézettséget szerezni, sajnos van rá igény mivel sok az agyhalott.
A probléma hogy már én is megtekintők közé tartozom, hála aleodnak.
Biztos az ő kalapácsedzését követi.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
30z.Samu
félisten
válasz Nightmare #90356 üzenetére
Nekem az jött le elsőre, hogy egyik mondatával üti a másikat. Elkezdte kifejteni, hogy szerinte miért nincs túledzés, utána pedig azt magyarázza, hogy ami neked túledzés, az egy élsportolónak bemelegítés. De lehet, hogy én értelmezem rosszul.
Szer.: Megnyugodtam, nem csak én értelmeztem így.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Ribi
nagyúr
Csávó nem kicsit hülye.
Először azt mondja, hogy nem létezik overtraining, majd azt mondja, hogy ami egyik embernek már overtraining az a másiknak még nem az. És ez egyén függő Szóval akkor mégis van.
Nyilván a szétkokszolt tenyészállatoknak nehéz elérni a túledzettség szintjét, de zsíroskenyéren az ember gyorsabban kimerül[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Csuklóbandázst használok, túledzés lehetősége abszolút kilőve. Egyéb?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sutyesz96
őstag
Vajon miért fej mindkét csuklóm külső fele franciarudas bicepszezésnél? Piramisba szoktam csinálni, és egyszerűen nem jutok el olyan súlyig hogy először a bicepszem érezzem, és ne a csuklóm.
Szabályosan csinálom.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Eagl3
veterán
válasz szőröscica #90330 üzenetére
És miért jó, hogy nem eszel szénhidrátot?
-
KoVee84
senior tag
-
Sholom
tag
válasz Sholom #90318 üzenetére
Koszi a segitseget sracok!
Aelod: irtam, hogy orvosi problema miatt nem tudok olyan labedzest vegezni amiutan nem birnek labra allni. Regen mentek ilyenek, de most vigyaznom kell. Elhagyni nem akarom a labedzest, ezert probalok valami kompromisszumot.
ljk: bicepsz-tricepsz edzest nem szednem szet, azota fejlodik a karom, hogy igy edzem.
Woodslave: valosziluleg igy lesz, koszi.
-
Alpachino
veterán
válasz #04230330 #90333 üzenetére
Elég mozgalmas napod van így 2 edzéssel meg 1500cal-val Én most így is emeltem egy kicsit a CH-n, és a kalórián (mert nem szükséges heti 1kg-ot fogynom, elég most már a heti 0.5kg is)...szerintem a 2000-el ha ilyen komolyan edzel minden nap, nem szabad, hogy gond legyen
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
törölt tag
válasz Alpachino #90326 üzenetére
jövőhéttől áttérek a 2000 re én is. Lesz időm edzeni, ha netán megállna a fogyás, mert mostanában délutánra megpusztulok ha meg kell mozdulni. Semmi értelme hogy minden sorozat után csillagokat látok, és támaszkodok vagy fél percet.
főleg, hogy átváltok reggeli edzésre.
Edzés előtt pedig:
bcaa + glutamin + 2 filter zöldtea + 3g l carnitin, aztán irány a gyaloglás + hasazás.
Egy vállnapot mondjuk letolok reggel éhgyomorra, de a komolyabb napokon a reggeli hasazás és gyaloglás után hazamegyek, aztán majd délután 2-3 felé edzem le az aznapi izmokat.[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
-
őstag
-
szőröscica
addikt
Ma eddig 0 ch volt, most épp az aerobot tolom.
-
GoTReX
őstag
Kis edzés előtti pörgető
XBOX ID: GoTReX #4839
-
dmenyusd
csendes tag
Sziasztok!
Erről a teremről van valakinek tapasztalata?
[link]
Illetve hasonló árkategóriájú termet tudnátok ajánlani ami az Örstől kb 20 percen belül elérhető tömegközlekedéssel? Köszi -
Alpachino
veterán
válasz 30z.Samu #90325 üzenetére
Én is 2000-el diétázom, jelenlegi 80.5kg, 174cm testmagasság mellett és szintén heti 5 edzésnappal. Így a szintentartóm kb. 2500-2600 körül van, tehát 3000 alatt egy kicsivel tömegeltem, (bár a gyümölcsöket nem igazán számoltam ) tehát korrektnek tűnik az a 3000.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Egy amatőr kérdésem lenne. Az átlagemberek kerete kb 2000 kcal. Én 2500-al gazdálkodtam eddig, háromszor jártam hetente edzeni. Sikerült így fogynom hat kilót és az izomtömeg százalékom jelenleg 40%. Most áttértem a heti 5 alkalmas edzésre, ha emelem a keretet 3000 kcal-ra az szerintetek jó? Vagy az sok lenne már? Köszönöm válaszotok!
Sic Parvis Magna
-
-
mayday00
őstag
válasz SchumiBácsi #90279 üzenetére
edzőterembe parketta vagy nem az?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Sholom
tag
4 napos edzéstervet hogyan osztanátok be? (több éves edzésmúlttal)
Váltanom kéne, eddig 3 napot edzettem időhiány miatt. Külön csak lábnapot nem akarok, sajnos fizikailag nem bírom a hosszú, kemény lábedzést. Inkább egy fél órás keményebb edzést szoktam rá csinálni, de attól is kivagyok (régen amikor még nem volt vele gondom mentek 2 órás nagysúlyos edzések is).
Legfárasztóbb a mell és a hát nap, ezeket nem tenném egybe. A legjobb kombinációm a bicepsz-tricepsz, ha együtt edzem fejlődnek a legtöbbet.
Erre gondoltam:
1. Láb-Váll
2. Mell
3. Pihenő
4. Hát
5. Bicepsz-tricepsz
6. Pihenő
7. PihenőHas, vádli, 30 perc kardió minden edzésnapon van.
A különböző izomcsoportokat más módszer szerint edzem, azért nem írom ki miből mennyit, hogyan.
-
Peti78
őstag
Megint bele vau-vau a nagyok dolgába, biztos olvastátok, én ezt a vádliedzés-elméletet váltom valóra. Igaz, csak álló vádlizva
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #90304 üzenetére
Ott a probléma hogy a 70-80 kilós formához is be vannak koxolva. Kíváncsi leszek erre az új classic physic kategóriára, mert ott az atlétikus alkat mellett kell azért az izomtömeg is amit nem 1-2 év alatt dobsz össze koxszal. Ezt a buzik kategóriát meg el is törölhetnék a picsába felőlem, akkor lenne értelme ha kizárólag naturálokat indítanának benne.
aelod: A barátod még akár naturál is lehet. Persze nem mondom hogy biztos nem tolt ezt-azt, de a formájából ítélve nincs az a tipikus koxos felfújt izomzata, inkább a szárazsága miatt kiugró, de így azért nem is néz ki masszívnak.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #90304 üzenetére
ennyi. A testépítés jobb genetika, több anyag hosszabb ideig.
-
Woodslave
félisten
mástól olvastam régebben, de most Ben Pakulski írta. Én mondjuk kicsit finomítottam persze.
Ülővádli 100 ismétlés azzal a súllyal amivel 20-at tudnál amúgy. Értelemszerűen rest pause lesz minél kevesebb idő alatt. Én ezt anno úgy csináltam hogy kezdtem 70 ismétléssel és heti két edzést figyelembe véve 5-el emeltem. Ha megy a 100 akkor súlyt emelni.
Álló vádli 4x 10-12 ismétlés minél nehezebb.
Egy ilyen után 4-5 napig volt izomlázam és láthatóan jött is a vádli. Vagy van a mindennapos vádlizás de ugye ekkor a volumenre meg intenzitásra figyelni kell.
-
aelod
veterán
(#90304) God Vazzeg
Uff. Ne ítélj, hogy ne ítéltess.Az élet sem egészséges 2015-ben (GMO élelmiszerek, tartósítószerek liberál judeobolsevik média stb.) ennyi erővel. De hát ez van.
Tegnap voltam a Cutlerben és beszéltem a Vörös Zolival. Ő mondta, hogy most írhatna edzés tervet vádlira és hasra, hogy 4*20 álló vádli vagy 4*25 római pad. De egyet mondott. Ha vádlizol halj meg. Sírj. Ne tudj hazamenni
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Ugyanez. Siófokon volt szerencsém élőben látni a fizikeseket, háát, szerintem átlagember szemmel sokkal fogyaszthatóbb mint a testépítés.Ezen felül rengeteg munka van ez mögött is, gyk. ugyanaz mint a testépítés, csak "kicsiben"
A testépítés irányvonala nem jó,amióta a szörnyeket nyomják, nagyon brutál lett az egész. Persze én is szívesebben megyek megnézni egy szörnyet, de ettől még a kisebbeket nem kell degradálni.
-
aelod
veterán
válasz darkarthur #90301 üzenetére
Én minden versenyzőnek induljon bármilyen versenyen megadom a kellő tiszteletet, koksz ide vagy koksz oda. Az a munka, energia, önmegtartóztatás a diéta alatt amit belefektet elismerésre méltó.
Nem értem mit értesz te fos kategória alatt. Minden kategóriában tudni kell helyt állni. Amikor pl. a Bunny is buzizza a phisique kategóriát és okosít a nagy belével a diétáról stb. elég szánalmas. Főleg egy olyan embertől aki csak kokszal nézett ki valahogy és egy versenyen vagy bárhol nem tűnt fel a polgári neve.Szóval nem értek veled egyet ebben a dologban sajnálom.
-
darkarthur
senior tag
Én ismerek. Persze egyik sem fogja naponta szétkiabálni a faszbúkon minden képe alatt.
Mindenki tudja, csaknem beszélünk róla. Ami talán jobb is.Egyébként borzasztó ez a versenyszintű testépítés színvonal esés. Azaz, hogy testépítésben már alig lesznek jó indulók lassan. Mindenki a foskategóriákba megy,mert "könnyebb". Csak az még nézhetetlen is.
Nem is lenne gond egy alacsonyabb kategóriával, csak nem kéne azt hinni, hogy egyenértékű, meg nem kéne holmi retekért, 1-2 év edzéssel, teleb@szva büszkének lenni.
Samsung S23 Ultra 5G
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest