Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sotho
őstag
válasz BÁ Nutrition #23603 üzenetére
Nem értetted.
Te gyúrsz amúgy -
deniro2
senior tag
Most, hogy végre egyedül vagyok ebben a csodálatos topikban, így berakhatom a kedvenc gitárosom nagyszerű szólóját
Manapság már elég iskolásnak tűnhet a szóló, de nem szabad elfelejteni, hogy ez 1982-ben lett fölvéve..
Aztán szegény Randy Rhoads meghalt, bár soha nem drogozott, vagy itta szarrá magát...
Viszont rosszkor volt rossz helyen és lezuhant egy kisrepülővel 24 évesen... -
Dexar007
veterán
válasz deniro2 #23606 üzenetére
Sosem vagy egyedül..
Inkább annak járj utána az éjszaka alatt,hogy miért van az,hogy az olasz férfiaknak a legmagasabb az átlagéletkoruk Európában (80.4 év). Miközben.: Pizza,tészta..tészta,pizza. Az írek pedig,hogy lehetnek az 5. helyen 79.5 évvel,miközben az egy főre jutó alkoholfogyasztás valahol 1 hektoliter környékén lehet éves szinten.Give me your cum,bull!
-
Casanova*
veterán
várom,hogy nyisson a terem
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
wertigo1984
őstag
válasz szőröscica #23592 üzenetére
Reg voltal, komolyan mondom mult hetem eszembe jutottal. Asszonnyal bementunk egy Nissan szalonba mert a Juke a mindene es ki szerette volna probalni. Beult egy kaskajba is es azt mondta hogy ezerszer jobban tetszik mostmar mint a Juke. Beultem en is es egybol az avatarod jutott eszembe.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
korcsillio
addikt
Tud valaki ajánlani termet Mosonmagyaróvár környékén?
-
spammer
veterán
válasz Dexar007 #23607 üzenetére
Nem stresszelnek annyit, ez a titok. A pizza, tészta jól telít, nyugtat, aztán elpillednek egy kis délutáni sziesztára.
A piát meg nem kell magyarázni. Egész nap isznak, így gyakorlatilag álomvilágban élnek
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
szőröscica
addikt
válasz wertigo1984 #23611 üzenetére
Hu, a juke az nagyon ocsmany egy auto szerintem.
Qashqait erdemes lesz venni a kozeljovoben, mert nemsokara jon az uj generacio, szoval biztos lesznek jo kis kifuto akciok. -
deniro2
senior tag
Megint ittatok, látom...
-
Woodslave
félisten
válasz Radnix #23568 üzenetére
na egy carb loading értelmezés, csak nem vagyok hülye, jól emlékeztem
Less than 30 grams of carbs during the day, but encourages multiple servings of protein and fat. A few feedings of carbs at night, the night before training sessions. Lower carb dinners if no workout is planned for the following day. This approach allows full muscle size at all points of a diet, and high performance during training...without adding body fat. He also encourages high GI carbs the night of a carb backload (the night before you train).
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
ja új bbtv is van. Molnar Peti se xarral gurigázik, 6-os BMW, 3-a kupé (nem láttam hogy M-e) Jó mondjuk használt verdák.
-
Woodslave
félisten
válasz drogery #23626 üzenetére
azt se láttam rajta hogy dízel. (nem értek ehhez se)
jó de eszerint meg edzés előtt kéne a kakaóscsiga, edzés utan meg kevesebb ch (ha masnap nem edzel) de idegesitő hogy nincs a' betűm
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz stranger28 #23610 üzenetére
ááá, hülyeeeeeeeeeeee...
de jó volt reggel éhesen felhúzni/tricózni
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #23632 üzenetére
ja, azért hasznaltan is kb 8-9 vagy inkabb 10 a két verda... plusz még nem is suzuki fenntartasi költség. Engem jobban zavar, hogy qrva izmos
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Jót hát-vállaztam. Mostanában egyre jobban sikerül szétcsapni a széles hátizmokat, még a végén kialakul valami forma.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dexar007
veterán
válasz spammer #23613 üzenetére
A szieszta az stimmel,de egy olasz ember azert nem a hüvössegeröl ismert.Nagyon könnyen felkapjak a vizet,eleg csak az olasz közlekedési moralt nezni.Emelle jon a tomerdek feher liszt napi szinten,es ha meg ez nem lenne eleg akkor egy kis edesseg es egy kis alkohol is.Vagyis megint ott tartunk,hogy tökmindegy mit eszunk,genetika az egesz?
Give me your cum,bull!
-
_NCT
őstag
-
-
Woodslave
félisten
mennyit kérnek amúgy ezen a szinten egy óra edzésért?
-
Woodslave
félisten
Nightmare még egy elmélet mért kelsz fel este..
Sleep soundly, with the ability to get 8 or more hours of uninterrupted sleep with NO WAKEUPS to pee or otherwise. The most common time for a wakeup is between 2-4 am when adrenaline is peaking. The lower the metabolic rate, the higher the adrenaline peak because metabolism and stress play a constant tug-of-war. If it gets high enough you wake up. If it gets worse beyond that you start having anxiety, heart palpitations, a
racing mind, and inability to fall back asleep at all. So uninterrupted sleep can be a pretty good indicator of overall metabolism and should be everyone’s goal to achieve. Plus, sleep is perhaps the ultimate pro-metabolic activitytalan még sem olyan gyors az anyagcseréd...
[ Szerkesztve ]
-
hrvp
aktív tag
Nézz meg pár régi bbtv-t, benne TóthDani lepukkant 8. kerületi lakásával és ótvar autójával, de MolnárPeti sem ilyen életszínvonalon élt eddig. És akkor még Kathi Béláékat nem is mondtam, az ő lakásukat is mutatják gyakran, meg sokszor elhangzott, hogy Vivien TT-vel jár.
Nem sajnálom tőlük természetesen, csak azért döbbenetes, hogy pár év alatt ennyire megszedték magukat. -
_NCT
őstag
Nekem ez a Molnár Peti kicsit olyan szétszórt figurának tűnik, ezért nem értem a sporton kívül mivel tudta még magát megszedni, gyanítom nem publikus a dolog része, valamiben benne van. Ha nem hitelre vette az autókat, márpedig gyanítom nem, akkor ehhez a színvonalhoz 500k+-os nettó tartozik. Nem hiszem hogy vezető beosztásban dolgozna valahol, hiszen ideje sem igazán lenne rá, bár kitudja.
Kathi Béciéktől és a többiektől nem sajnálom egyáltalán.
-
Dani82
senior tag
Egyik bbtvben volt a Toldi Zsuzsaek haza vagy lakasa nem tudom. 3 szintes eleg durvan berendezett kis keco.
vegre mult a derekfajdalmam,ma sikerult szetkurnom guggolassal megint hiaba volt öv,valamit szarul csinalhattam es most itthon szenvedek alig tudok jarni. ki fogom venni sajnos a guggolast mert nagyon erzekeny a derekam. a vegen mar a merevlabas felhuzas se ment ures ruddal annyira fajt (
nem tudom mit kene helyette,talan a hack gep ami lehkozelebb van a mozgashoz csak tamasztva van a derek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs