Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22601) Yeffy válasza Eagl3 (#22599) üzenetére


Yeffy
veterán

:K

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#22602) _NCT válasza jookomak (#22600) üzenetére


_NCT
őstag

Igen, hasonlókat keresek, igazából személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, kinek melyik jött be (már ha van olyan aki szokott rendelni sűrűn), mert annyi van mint a szemét és el akarom kerülni a rosszat.

(#22603) BÁ Nutrition válasza _NCT (#22597) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

pc mellett nem tudsz enni?
az komoly :) viszel fehérjét, meg sékert, pufirizst, egy szilárd kaját és még jobb is a helyzet mint kellene

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#22604) spammer válasza meroly (#22596) üzenetére


spammer
veterán

Pl. Nagy Ferenc Gáborhoz hasonlókról [link]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#22605) meroly válasza spammer (#22604) üzenetére


meroly
veterán

02:55-ig bírtam nézni....

Impossible is nothing

(#22606) _NCT válasza BÁ Nutrition (#22603) üzenetére


_NCT
őstag

Miii?? Pont azt írtam, h PC mellett tudok csak enni, mert nem mehetek el előle.

(#22607) Shadowbull válasza spammer (#22593) üzenetére


Shadowbull
addikt

aki nem fuggo, az nem erti a fuggoket.A fuggosegnek, legyen az narko, edzes, pia, szerencsejatek, pc-fuggoseg, ugyanaz a gyokere, a fuggosegre valo hajlam benne van ezekben az emberekben. Raadasul ha elveszik toluk az egyiket, konnyen beleesnek egy masikba...

Raadasul nagyon nem is lehet belole kigyogyulni, csak nagy onuralommal megtartoztani magukat...

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#22608) spammer válasza Shadowbull (#22607) üzenetére


spammer
veterán

Erről van szó: önuralom, akaraterő. Ha nincs meg, akkor reménytelenek. És csak akkor lehet kijutni belőle, ha azt az egyén saját magában, belül is elhatározza és tényleg akarja. Ha csak külső hatásra próbálkozik, akkor annak jó eséllyel kudarc lesz a vége.

(#22605) melory: nem vagy HC :( Pedig érdemes végignézni, még akkor is, ha tényleg egy kicsit tenyérbemászó. De a történet jó, még akkor is, ha van mellette körítés is, ami nem biztos, hogy valós, vagy 100%-ig igaz.

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#22609) Ijk válasza _NCT (#22602) üzenetére


Ijk
nagyúr

Jobban jársz ha esténként főzöl magadnak, mert ezek az ételfutárok drágák, szarok és az adagok kislányoknak valók.

Teletál. :DDD Na az is 50 kilós lányoknak való, ráadásul elég pocsék is.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#22610) Radnix válasza Möhe (#22591) üzenetére


Radnix
senior tag

Myprotkótol nem rendeltem még glutamint, de nem kellene hogy íze legyen, és nem kellene büdösnek lennie, attól még lehet hogy jó mondjuk :D
Amúgy meg inkább BCAA-t vagy Leucine-t kellett volna rendelni. (Ha ezek megvannak és utána jött a glutamin akkor nemszóltam)

(#22611) BÁ Nutrition válasza Radnix (#22610) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

te is kislány vagy akkor
amit nekem hoztak annak picit édeskés íze van, pár kanállal belapátolok, iszok rá vizet aztán megyek a dolgomra, nem tudom mit kell túlspirázni ilyeneket

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#22612) Coccolino_O válasza spammer (#22593) üzenetére


Coccolino_O
őstag

"Csak az a baj, hogy ezeknek a dolgoknak lehet a környezetre és más emberekre gyakorolt hatása is, ami már lehet, hogy téged is rosszul érinthet vagy zavarhat. Az is lehet, hogy a munkatársad lesz "függő", az is lehet, hogy rokonod, ismerősöd. Vagy csak éppen egy idegen ver téged pofán, ha éppen rájön a roid-rage, vagy öl meg téged, ha be van narkózva és stb."

Szerencsére a társadalom kis százalékát teszik ki az ilyen emberek. De ennyi erővel steril szobában kell élni, és nem szabad kimenni az utcára, mert bármikor elüthet egy autó. Csakhogy olyan szélsőséget írjak, amit te írtál le az utolsó mondatban.

[ Szerkesztve ]

(#22613) spammer válasza Coccolino_O (#22612) üzenetére


spammer
veterán

Arról van szó, hogy ha beleszarunk mindenbe és hagyjuk, hogy csinálják, akkor előbb utóbb lehet, hogy egyre nagyobb százalékot tesznek majd ki, és előfordulhat, hogy nem lesz szélsőséges eset. De vannak olyan helyek, ahol mindennapos dolgok az ilyen és ehhez hasonló esetek. Én nem szeretnék drogosok között élni, nem szeretnék egy rakás wannabe buZyzz között edzeni, akik egymást durrantják seggbe az öltözőben... Csak hogy a gyúrós vonalon maradjunk ;] Én nem intézem el annyival, hogy "magukkal csinálják, az ő dolguk", mert ezek nem feltétlenül izolált dolgok. És nem, az "el lehet innen menni" duma sem érdekel ;]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#22614) hrvp válasza spammer (#22613) üzenetére


hrvp
aktív tag

Coccolinoval értek egyet. Ameddig ilyen kis százaléka a társadalomnak, és nem befolyásolja az életed, addig más dolgokkal kell foglalkozni. Vannak ennél sokkal égetőbb jellegű problémák a világban, vagy éppen a magyar társadalomban.

[ Szerkesztve ]

(#22615) spammer válasza hrvp (#22614) üzenetére


spammer
veterán

Nem foglalkozok én annyira ezekkel, mert nem érint mindennaposan, nem kell félreérteni, van jobb dolgom is ennél. :D Eleve már az egész onnan indult ki, hogy azzal volt problémája, hogy azt írtam, sok ilyen ember van. Egy kijelentés volt, ennyi. Azzal egyetértek, hogy vannak nagyobb problémák, de az elbaszott értékrendhez kapcsolódnak ezek a dolgok is.

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#22616) God Vazzeg válasza meroly (#22605) üzenetére


God Vazzeg
veterán

3:28-ig. Egy magából kiábrándult, megsavanyodott embert látok sajnos, aki mivel nem tudott megfelelni, ezért odaszart ahol eddig evett, és arrébb ment. Most meg köpköd visszafelé, hogy ott milyen szarszag volt.

Érdekes módon aki eddig megjárta a nagy ámérikát, senki se így jött vissza, V. Zoli és Steve is arról számol be, mennyire nagyra tartják az izmos embereket, fotózkodnak velük, és nagyon jó néven veszik! Az hogy valakit ratyinak néznek mégis, az lehet nem véletlen :U

Németországról tudok beszámolni, akármikor kint voltam, egyfolytában bámultak, és nem csak a csajok, a boltokban beszélgetni próbálnak az emberrel (nem tudok németül :B ) és elismerik az embert. Szerintem ez magáért beszél. Ja és mi lenne ha izmos is lennék.. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22617) Yeffy válasza God Vazzeg (#22616) üzenetére


Yeffy
veterán

köszönöm, legalább nem vagyok egyedül. :D

épp most akartam írni, h megnéztem már ezt a videót, amire szpemmer annyira matyizik ;] , és hát:

ad1: eléggé színezettnek tűnik a története - bár nem éltem kint, van üzletkötő barátom, aki volt kint többek között Miami környékén is, és ő is emlegette, h sok a meleg. no nem mintha érdekelne, van távoli meleg/bi ismerősöm, szóval nem vág különösebben földhöz maga a téma
ad2: nem is csodálom, h melegnek nézték. ezzel a kinézettel, vagy inkább a gesztikulálással, hanglejtéssel, mimikával még el se kezdte a termes csókos sztoriját, már ez ugrott be, h nincs ebben egy vonóval? plusz a feje is, lehetne melegpornós is :D
ad3: bár valószínűleg sok igazságot mond, azért eléggé játssza a hattyúhalálát. nem volt 5 éves, tudta, h mire vállalkozik, főleg, ha tele volt lóvéval, meg elmondása szerint is mindenkiben a külsőségeket figyelte, h ki mennyit gyurmázzon még... szerintem, aki egy kicsit is gondolkodik, rájön, hha pénzes vagy, szép autóval, és esetleg ki is nézel valahogy, nem feltétlenül az igaz szerelmek találnak meg. főleg nem balkániában, de máshol sem. elmondása szerint meg pl pornóssal is volt. arról mit gondolt, tán hímez? vagy mi a tököm? ("törték össze a szívem)

illetve igen, ez is benne van, amit mondasz, hogy nem tudott érvényesülni, ezért köpköd.

de nem baj, a lényeg, h be lett promózva a könyve... :C

[ Szerkesztve ]

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#22618) Shadowbull válasza spammer (#22608) üzenetére


Shadowbull
addikt

najovan, onuralom, akaratero, de mi van ha ezek az emberek valamilyen betegsegben szenvednek? Konnyu kivulrol tanacsokat osztogatni, de azt gondolom hogy elso korben ezek az emberek szakszeru orvosi segitsegre szorulnak, csak igy van eselyuk normalis eletet elni, esetleg "meggyogyulni".
Az a baj a mentalis jellegu betegsegekkel, hogy az egeszseges emberek nagyon nehezen ertik meg es fogadjak el, hogy itt beteg emberekrol van szo, mert a mentalis betegseg nem olyan egyertelmu mint amikor eltorik a kezed aztan be van gipszelve, mindenki latja hogy mi van es tudjak is hogy nem fogsz tudni kezen allni.

Az sem segit ha stigmatizaljuk oket, es az sem ha jogi uton uldozzuk oket, mint mondjuk a narkosokat. Egy narkos sem fog attol leszokni, mert buntetest kap erte. Raadasul a tarsadalom peremere szoritjuk ezzel oket, es megnyitjuk az utat a szervezett bunozes elott.

De mindegy, ez messzire vezet.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#22619) spammer válasza Yeffy (#22617) üzenetére


spammer
veterán

Degec ;] Csak a lényegét tekintve mondtam, hogy érdekes. Az, hogy bele volt buzulva a gyúrásba, hogy csak az izmosság meg a koksz számított. (Azon kívül lehet, hogy másba is bele volt buzulva ;] )

Egyébként egyetértek: valószínűleg arról volt itt szó, hogy annyira el volt szállva magától, hogy azt hitte, ő a faszagyerek, mert izmos, kemény csávó, kimegy majd amcsiba, aztán majd ő lesz ott a Jani a helyről. Csak az a kurva nagy helyzet, hogy ott szerintem minden sarkon van 10 másik, 2x nagyobb ember, és amikor rájött, hogy pofára esett, akkor inkább hazajött stb.

A lényege az egésznek a tanulsága, hogy nem kell túl sokat beleölni és túl sokat képzelni az egészről és főleg magunkról, mert nem vagyunk és soha nem is leszünk RoniKómenek. És persze mindig lesz nálunk nagyobb is ;] Nyilván nem nekünk lényeges ez, akik tisztában vagyunk ezzel, hanem azoknak, akik hasonló életet éltek/élnek, mint amilyet ő élt.

(#22618) Shadowbull: pont erről beszélek. Nem fog kigyógyulni soha, ha nem ő maga akarja. Külső kényszer nem működik. Orvosi, pszichológia, mentális és hasonló segítség kell, hátha ráébred arra, hogy nem kell a narkótól (vagy akármi mástól) függenie. Nem erőszakról van szó, hanem segítségről. Persze sok függő nem akar segítséget, mert jó neki úgy. Ez a gebasz.

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#22620) Yeffy válasza spammer (#22619) üzenetére


Yeffy
veterán

:D ;]
érdekes, persze, h érdekes, de olyan dolgokról ugat ;] , amiknek kb a 70+ %-ával én tisztában voltam. meg szerintem sokan akár innen is. (nőkről, csak a kinézet, stb) az meg egyéni dolga, mibe/kibe volt még belebuzulva :D

ennyi. én se ölök bele sokat, meg is látszik rajtam. de nem baj, szeretem csinálni. nem szórakozgatok itt grammokkal, meg csak csirkerizs, meg h mim túl fejlett meg nem túl fejlett... tolom, oszt' kész. lesz, ami lesz. ha abba kell hagyni, bár nagyon fog hiányozni, abbahagyom. addig meg gyűröm a ;] vasat. meg kajálok, ami kijön a zsetonból.
max én is akarnék már tolni valami boxos vagy hasonló bohóckodást, kéne egy kis plusz állóképesség/technika.

hát, igen, kb onnan indult a testépítősdi, ugye, szóval nem is csodálom, h sarkonként van 10+ izmosabb ember... mindegy, legalább ragadt rá valami :D

[ Szerkesztve ]

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#22621) Coccolino_O válasza spammer (#22613) üzenetére


Coccolino_O
őstag

"Arról van szó, hogy ha beleszarunk mindenbe és hagyjuk, hogy csinálják, akkor előbb utóbb lehet, hogy egyre nagyobb százalékot tesznek majd ki, és előfordulhat, hogy nem lesz szélsőséges eset."

Mire alapozod? Mármint a semmilyen ténnyel nem alátámasztott saját kijelentéseden kívülire gondolok itt elsősorban. Nekem ez kicsit olyan, mint az öregek "ezek a mai fiatalok" ostoba mantrázása. Közben abban a társadalomban is voltak lázadók, meg mindenféle ember, aztán mégis túlélték valahogy.

"De vannak olyan helyek, ahol mindennapos dolgok az ilyen és ehhez hasonló esetek. Én nem szeretnék drogosok között élni, nem szeretnék egy rakás wannabe buZyzz között edzeni, akik egymást durrantják seggbe az öltözőben..."

Nem kötelez senki, hogy Mexikóban élj, ahol bizony majdnem mindennaposak a kivégzések meg a drogháborúk bizonyos városokban, de említhetném Kolumbiát is. Mondjuk ott inkább drogokat termesztenek (szintetikus esetén előállítják), mint fogyasztanak, de érted, hogy mire gondolok, nem kötelező ilyen helyen élni, a választás lehetősége a tiéd, elköltözhetsz a világ végére is, ha te ott találod meg a boldogságod, ott érzed jól magadat.

Ez a wannabe Zyzz seggbe durrantás meg erősen Báni duma, szóval inkább nem is véleményezem.

"Én nem intézem el annyival, hogy "magukkal csinálják, az ő dolguk", mert ezek nem feltétlenül izolált dolgok. És nem, az "el lehet innen menni" duma sem érdekel."

Miért, mit teszel azon kívül, hogy sajnálkozol meg beszélsz róla? :F Minden országban vannak olyan emberek, akik vagy direkt v. a véletlennek köszönhetően a társadalom peremére kerülnek, legyen az drog vagy éppen szerencsejáték miatt. Ha nem akar megváltozni, és nem kér segítséget önszántából, nem fogja senki sem ráerőszakolni az elvonót vagy a csoportterápiát, akármennyire is az ellenkezőjét gondolod. Példának csak a magyarok gondolkodásmódját tudom felhozni, amíg nem változnak meg belül, addig ez az ország csak évről évre rosszabb lesz a többségnek.

[ Szerkesztve ]

(#22622) spammer válasza Coccolino_O (#22621) üzenetére


spammer
veterán

Nem kijelentés. Ott volt a "lehet" szó, amit azt jelenti, hogy feltételezem. Mi alapján? Az elbaszott értékrend és az elkurvult emberek alapján. Régen tényleg minden jobb vót! ;] Ma már nincs olyan nap, hogy ne hallanám, hogy ki kit gyilkolt meg. Pl. a minap 2 gyökér kis szarházi, talán még 20 évesek sem voltak, most ítélték el őket gyilkosságért. :o

Marhára nem kell Mexikóba menned, elég, ha itthoni kisebb településekre ellátogatsz, ahol mindennapos esetek lehetnek. De a gyilkosságok szép számmal történnek mindenhol, a drogos témák mindennaposak mindenhol és stb. Nehogy már magyarázzam a nyilvánvalót.

A francokat fogok én elmenni. :N Nem annak kell elmenni, aki normális, hanem annak, aki deviáns.

"akik vagy direkt v. a véletlennek köszönhetően a társadalom peremére kerülnek, legyen az drog vagy éppen szerencsejáték miatt. Ha nem akar megváltozni, és nem kér segítséget önszántából, nem fogja senki sem ráerőszakolni az elvonót vagy a csoportterápiát, akármennyire is az ellenkezőjét gondolod."

Aki véletlenül a peremre kerül, az megint más, mint aki azt választja, hogy drogos vagy alkesz vagy szerencsejáték függő lesz. Senki nem kényszeríti egyikre sem őket, hogy ezekké váljanak. Ha betegség, akkor meg kezeltesse vagy fogadja el a segítséget. Tévedés, hogy nem lehet ráerőszakolni, ugyanis törvénybe van foglalva (elterelés), az már megint más kérdés, hogy lehet, hogy szart se ér majd.

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#22623) Coccolino_O válasza spammer (#22622) üzenetére


Coccolino_O
őstag

A média a szenzációhajhászásból (meg a reklámokból) él meg, szóval nincsen min csodálkozni, hogy a híradóban csak gyilkosság, nemi erőszak meg halál van a műsoridő nagy részében. Lásd Blikk és társait is...

"A francokat fogok én elmenni. Nem annak kell elmenni, aki normális, hanem annak, aki deviáns."

A józan ész nekünk ezt mondja, és így is van. Az más kérdés, hogy csak álomvilágba ringatod magadat ezzel, mert az értelmesek elmennek, de a selejt attól még itt marad a többin élősködni.

(#22624) spammer válasza Coccolino_O (#22623) üzenetére


spammer
veterán

Ez igaz, én álmodozó típus vagyok. Mint Arnold ;] Na kanyarodjunk vissza a gyúráshoz szerintem. Linkeljen valaki egy tanulmányt ;]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#22625) Blackhole13


Blackhole13
senior tag

Elég az off-ból: [link]

(#22626) shteer válasza Blackhole13 (#22625) üzenetére


shteer
titán

:D

..szerintem jónak tűnik

(#22627) S e t h válasza spammer (#22622) üzenetére


S e t h
nagyúr

"Régen tényleg minden jobb vót!"
Megnéznélek mit mondtál volna a Don kanyarban.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#22628) spammer válasza S e t h (#22627) üzenetére


spammer
veterán

Nyilván csak arról a korszakról nyilatkozom, amiben eddig éltem :)

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#22629) meroly


meroly
veterán

Amíg itt beszéltetek erről a boozyról én letoltam egy jó kar+hasedzést.
Mennyivel könnyebb külön edzeni pl bicepszet a háttól, meg tricepszet a melltől. Sokkal több erő marad benne. :K

Impossible is nothing

(#22630) S e t h válasza meroly (#22629) üzenetére


S e t h
nagyúr

Én azt hittem te voltál a téma.

:DDD

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#22631) venge válasza S e t h (#22630) üzenetére


venge
tag

:D :D :D

(#22632) Coccolino_O válasza meroly (#22629) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Én meg azt vallom, hogy egy mell-váll v. egy hát-bicepsz azért jó, mert már "bemelegedik" a másik is. Bizonyára genetika kérdése is, hogy ki mennyit használ segédizomból a célizom mellett, de én így is kurva jókat szoktam vállazni, hiába van mellette ott a mell is, és amúgy is, kikapcsolni úgysem tudom teljes mértékben őket.

Csakhogy rajtam is lehessen nevetni, nekem az első vállam túlfejlett a mellhez képest, sajnos elég sokáig hülyén nyomtam fekve és nem is próbáltam javítani rajta, most látom, ahogy fejlődik a mellem is, hogy mi lett ennek a következménye.

(#22633) S e t h válasza Coccolino_O (#22632) üzenetére


S e t h
nagyúr

Quasimodó lettél?

Egyébként nekem abszolút nem jött be a hát utáni bicepsz, illetőleg mell utáni váll vagy tricepsz.Az rendben is van ,hogy bemelegszik az izom és ami kétségtelenül előny, hogy jelentősen csökken a sérülés veszélye, viszont én annyival kisebb súllyal is bírtam olyankor edzeni, hogy ez ne érje meg.
Volt rá precedens régen, hogy átálltam erre a sémára és 1 centit ment össze a karom, egészen egyszerűen nem tudtam nagy súlyt használni se bicepszre, se tricepszre.
Helyette viszont lett nagy karom és egy rakás sérülésem. :)

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#22634) BÁ Nutrition válasza S e t h (#22630) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

ő volt ;)

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#22635) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

[link]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#22636) Coccolino_O válasza S e t h (#22633) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Szerencsére nem olyan súlyos a helyzet, de én látom, az pont elég.

(#22637) meroly válasza S e t h (#22633) üzenetére


meroly
veterán

Ezzel én is így vagyok, de ha bemelegít az ember rendesen, akkor a sérülés veszélye is csökken és még erő is marad a bic/tric-ben, mert azért egy rendes hátazás vagy mellezés során bőven használja annyit, hogy ne legyen a segédizomra koncentrált edzés olyan erőteljes, mintha csak azt edzené.

(#22632) Coccolino_O: túlfejlett a vállad, te szegény :( ;]

[ Szerkesztve ]

Impossible is nothing

(#22638) S e t h válasza BÁ Nutrition (#22635) üzenetére


S e t h
nagyúr

Wow, ez meg milyen eredmény volt?

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#22639) Ijk


Ijk
nagyúr

Na, most meg Kokkolino válla túlfejlett. Nincs olyan esetleg akinek a combja?
Lassan össze lehetne rakni a topikból egy izmos homunculust. ;]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#22640) spammer válasza S e t h (#22638) üzenetére


spammer
veterán

reakció, mikor melory beleguggolt a 100-ba ;]

(#22639) Ijk: nekem is a vállam túlfejlett. ;]

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#22641) Dexar007


Dexar007
veterán

Nekem a pöcsöm..mittegyek? :F

Give me your cum,bull!

(#22642) Casanova* válasza Ijk (#22639) üzenetére


Casanova*
veterán

nekem a mellem a túlfejlett, nagy csecsem van. :D mindenki mondja,hogy hordhatnék már melltartót. :D

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#22643) Ijk válasza Casanova* (#22642) üzenetére


Ijk
nagyúr

Az már régen rossz ha meg kell tartani. ;]

Mellesleg ez nem felhívás akart lenni, hogy ki melyik testrészére büszke. ;]
De agyat úgy látom Wood-tól kell kérni. :D

Deszar: Pöcs témára nem szívesen reagálok, de nem tudom szó nélkül hagyni hogy csak a buzik nem lábaznak. És vékony combok között nagynak látszik. ;]

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#22644) shteer válasza Dexar007 (#22641) üzenetére


shteer
titán

nem a méret számít - állítólag. na ez kamu, csak az számít ;] szóval íj, szar ügy.

..szerintem jónak tűnik

(#22645) Coccolino_O válasza Ijk (#22639) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Lábazni fölösleges, és ráadásul fájdalmas is.

shteer: Te is fiam, Brutus? Szóval te is pöcsfétises vagy. Ejnye, terjed ez a kór, mint a nyavalya. Shadowbull hozta be. :(

[ Szerkesztve ]

(#22646) Dexar007 válasza shteer (#22644) üzenetére


Dexar007
veterán

Most akkor számíít? :F

+Coccolino_O +1 :K Amúgy se látja senki. ;] Karra kell csak gyúrni,meg csecsre.

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#22647) meroly válasza Ijk (#22639) üzenetére


meroly
veterán

Öhm... öhm... ;]

Impossible is nothing

(#22648) spammer válasza Dexar007 (#22646) üzenetére


spammer
veterán

Diszkóizom ;]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#22649) Coccolino_O válasza Dexar007 (#22646) üzenetére


Coccolino_O
őstag

A pólóból csak ez a kettő látszik, szóval egyetértek, mama. Nah jó, nem. A vállad is. Szóval felsőtest esetében mell, kar és váll edzés kell. :K

[ Szerkesztve ]

(#22650) meroly válasza Coccolino_O (#22649) üzenetére


meroly
veterán

Mondjuk rövidgatyát én se felsőtestre veszem, szóval igazatok van. ;]

Szerk: akkor nyáron is hosszúgatyában jártok? :F ;]

[ Szerkesztve ]

Impossible is nothing

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.