Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#144717) Dani82 válasza aelod (#144715) üzenetére


Dani82
senior tag

Nem tudom, lehet en mar oreg vagyok ehez, de en nem latok sport erteket a mens fizikben es a bikini fitnessben. Ezek egyszeru szepsegversenyek, van mogottuk nemi edzegetes, de mivel altalaban ezek 18-22 eves fiucskak, olyan anyagcserevel amirol en pl mar csak almodhatok, nem egy nagy sztori villantani egy beachboy format. Foleg kemiaval.. a scitec goldban is 1-2 ilyen versenyzot kovettem instan, versenyfelkeszules vegen is meg hambi meg ilyenek mentek. nekem ez nem sportertek. A felette levo kategoriak, ott kezodik amire azt mondom, hogy tenyleg sportertekkel bir. Az instas dologgal teljesnen egyetertek, annak ellenere, hogy en is csinalom. En pl nagyon nem szeretem csinalni, es nem is nezegetem mar. Szerencsem van, hogy egyutt mukodhetek a Gymbeammel es nem kell koltenem tapkiegre, es edzosruhakra. nekem ezert megeri csinalni, es csak emiatt csinalom. Ha nem lenne szponzorcegem mar reg toroltem volna a picsaba, mert merhetetlenul elkurja az ember onertekeleset, onbizalmat, szocialis eletet.

a masodik kerdesedre valaszolva szerintem egyszeruen kivancsisagbol. Hogy 10-12 ev natural edzes utan mit es hogy lehet meg kihozni a dologbol.En ezt gondolom. Viszont szeritem ehez kell egyerettseg, 20-25 evesen semmikepp nem basztatnam a szervezetet ilyenekkel, majd amikor az ember edz mar legalabb 10 eve, akkor talan ki lehet esszel probalni. Vagy talan a motivacio is lehet benne..

Szerk: fuu hat a Vivi... o nagyon durva, egy borzaszto helyes csaj volt, kis vidam fiatal versenyzo csajszi emlekszem ra meg a Chili-2bol, aztan atmentem anno a scitecbe majd megjelent o is es basszuis nem hittem el. Szabalyosan egy ronda, kover no lett. Mostmar nem oda jarok, nem lattam fel eve kb, csak instan, de nekem olyan furak a kepek alapjan az aranyai. A dereka ilyen iszonyat extrem vekonynak tunik, es hatalmas zsircomb meg segg. :F

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.