Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #133695 üzenetére
Ha mézet akarok enni, nem kell hazavinnem hozzá az egész csípős kaptárat
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #133684 üzenetére
Mindannyian örülünk, hogy a gyúráshoz jobban értesz, mint a barkácsoláshoz, különben most nem lehetnél köztünk
Legközelebb ha bajod van a világgal, inkább ilyen tiplit vegyél:
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
AsakuraDave
őstag
válasz Tajték #133686 üzenetére
Puha talpú cipőbe lábazni? Szerintem csak is sima "kemény" talpúba lehet edzeni rendesen lábat,a puha talp alatt ilyen futó cipőkre gondolsz? Sokkal jobb az alátámasz nem inog benne a lábad = nagyobb erőkifejtés. A lényeg az lenne hogy a sarkaddal a talajba akarj fúrni úgy tudsz a lehető legnagyobb ellenálást kifejteni és pl guggolásból felállni stb. Javítsatok ha tévedek.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #133680 üzenetére
Azt már letudtam tegnap és tegnapelőtt.
Vegye el más, én kihagyom#133679) patex1983: nekem a szerda a hétvége.
(#133682) pityaa23: C-vitamin 3x 500mg, Ca-Mg 1-1, Biotech One-A-Day 1x
[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
Sziasztok!
Az a helyzet hogy a cipőm amiben eddig lábaztam az tönkrement. (puha talpú Kelenji sima edzőcipő)
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire ajánlatos beruházni egy erőemelő/guggoló cipőre? Esetleg crossfit cipőre?
Érdekelne pro/kontra és az hogy pl a guggoló cipőnek mennyire merev a talpa? Azért mert pl utána abban végezném a kitöréseket és hogy ott nem lesz hátrány? Illetve a többi gyakorlatnál?
Igazából fogalmam sincs hogy milyen cipő kéne, esetleg egy lapos talpú magas szárú?
Köszi
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ha már hátgép. Szerintetek melyik a legjobb? "Bowdenes" / láncos / szalagos ?
-
Angel2014
addikt
válasz Zola007 #133677 üzenetére
Elmondom a nagy súlynak is van előnye...
Mikor a barátnőm ott hagyott,megcsalt , és 29 ügyben feljelentett, csakhogy kicsináljon és börtönbe juttasson .
Megittam egyszerre 2 liter vodkát...felfúrtam a mennyezetbe egy műanyag tiplit kötél a nyakban és leugrottam a székről ...erre kiszakadt a tipli betonnal együtt. Utána csak ott ültem a sötétben a kötéllel.
Olyan az életem néha mennék hidd el...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
pityaa23
senior tag
Felhozhatok egy ezerszer átbeszélt témát? Sajnos abba kell hagynom egy időre a keményebb edzést, diétát sőt lehet edzeni sem lesz időm, energiám, kb felborult az életem egyik napról a másikra. Mi az az alap kiegészítő vitamin, vagy izületvéből, ami alá nem adnátok a hétköznapi élethez? Zola és Aelőd válaszát szívesen fogandám. Üdv
-
Zola007
veterán
Angel2014 a konditerem Chuck Norrisa
Tamoo összeállított egy halálos edzést.
Angel2014 megcsinálta........kétszer
-
Zola007
veterán
válasz Tamoo #133676 üzenetére
Megértem
Angel2014, hallod-e. Tudtad, hogy Tamoo vállal személyi edzést??:
Ráadásul azutolsó, akarom mondani első alkalom ingyenes[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Tamoo #133667 üzenetére
Mindenesetre olyan jót edzettem, hogy holnap meg fogok halni.
Leírnád az edzéstervet?
Megadnám 1-2 ismerősnek, hátha ők is.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
-
válasz Tamoo #133662 üzenetére
Nekem tetszenek a gépek. Csak otthon edzeni nem szeretek, mert hosszú távon nem tudok. Valami mnidig elvonja a figyelmem és nem tudok olyan jót edzeni, mint teremben. Meg zavar, ha kondigépek vannak a szobában. Felborítja a csímet Akkor már inkább valami pincébe vinném.
-
Jim-X
őstag
válasz aelod #133651 üzenetére
"Már megint ezt eszed?" "Hogy tudod megenni mindig ugyan azt?" "Nem unod még?" és ha ezek lementek a kötelező egészségre káros gyúrósporok taglalása után szokott jönni a "szeretnék fogyni 5 kilót, főleg a hasamról" szándéknyilatkozatok.
A leglenyegesebbet kihagytad... "szeretnek fogyni 5 kilot, foleg a hasamrol" "holnapra"
A játék az nem játék!
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #133648 üzenetére
ez azért nem ugyanaz, mint amit jellemzően itthon kapni "müzli" címszó alatt.
Én is szoktam venni rendszeresen a Lidl Crownfield magvas és gyümölcsös müzlit ►[link]◄, mert ezek még rendes müzlik
Sajnos manapság nagyon nem azt értik müzli alatt, mint amit eredetileg jelent, hanem beleraknak minden sz.rt
"müzli eredetileg csak gabonafélékből, aszalt gyümölcsökből, dióból, tejszínből, joghurtból, vagy tejből, illetve mézből és almából állt" - WikiAzért ha a mueslit 10 félének vesszük, már 25 különböző élelmiszer, amit itt felsoroltál
Gondolom eszel néha savanyúságokat, tésztát, oliva, napraforgó, stb olajat, zöldfűszert és a banánon kívül más déligyümölcsöket is.
Szóval ha alaposan körülnézel a konyhában, szerintem azért megvan neked is a heti 35-40 féle élelmiszert.
Egyébként az alapnak a dietetika a 30-at tekinti, ez már kiegyensúlyozott étrend, az 50 féle az ideális étrend.Ellenben a tipikus gyúrós étrend körülbelül 15 félét tartalmaz, ami ennek fele-harmada
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #133648 üzenetére
Erre mondják, hogy egyoldalúan táplálkozol. És már jönnek is a munkatársak az idevonatkozó kérdéseikkel:
"Már megint ezt eszed?" "Hogy tudod megenni mindig ugyan azt?" "Nem unod még?" és ha ezek lementek a kötelező egészségre káros gyúrósporok taglalása után szokott jönni a "szeretnék fogyni 5 kilót, főleg a hasamról" szándéknyilatkozatok.(#133650) Jim-X
Ha nem írod észre sem veszem.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #133646 üzenetére
nem tudom, nem vagyok se orvos, se dietetikus. csak annyira "kell" komolyan venni amit irok mint egy masik atlagjoskaet a neten, nem all mogottem a fel nasa se
nem tom pontosan hany fele egeszseges bigyo van benne de szeretem
remelem legalábbis h nem egeszsegtelentobbiek:
-csikremell, marhabelszin, tojas, hekk, lazac, feherjeprotejin(mp)
-rizs, krumpli, lidűl muesli
-jegsalata, paradicsom, kigyoubi,
-alma, banan, eper, szoloezeken kivul neha valami csalokaja.
osszesen nem olyan sok fele ha azt veszed, nem eszek kulon tengeri kurunkujat, meg nemtommit, de feltehetoen jobb az atlagnal.
aztán lehet a sportszelet a nyero[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
válasz Dani82 #133643 üzenetére
A referencia érték labortól és reagens kit függvénye.
Ha nem ugyanott készült, vagy ugyanott, de nem ugyanazon a műszeren és nem ugyanazzal a reagenssel, akkor simán belefér, de erről a labornak kötelező adni tájékoztatást, ha kérsz tőlük, hogy mivel mértek és hogyanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #133642 üzenetére
Úgy tűnik, véletlenül átsiklottál az "egészséges és alacsony feldolgozottsági fokú élelmiszer" betű felett
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #133641 üzenetére
Nyilván helyén kell kezelni az eltéréseket, de csak akkor fogadható el, ha van mihez kötni.
Ismerek 1-2 versenysportolót, de nem nagyon szokott eltérni a vérképük az "átlag fos" szinttől.
Biztos ők csinálnak valamit rosszul és az átlag konditermi hobbigyúrós tolja jól a sárgakapszulából való étrendjével, az instagramos edzéstervével és a youtoubról tanult edzéstechnikájával.
-
Woodslave
félisten
válasz korcsillio #133636 üzenetére
ja vigyázni kell a gluténnal csúnya dolgokat művel a szervezettel. Bírom amúgy az instás szétkoxolt arcokat a health stb. hashtaggel...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dani82
senior tag
válasz BÁ Nutrition #133641 üzenetére
Ez lehet hogy igaz. Peldaul megkerestem
A 2 evvel ezelotti pajzsmirigy szuresemet es az antiTPO referenciaertek ott 0-9 volt.
A 2 nappal ezelottin a referenciaertek mar 0-60
🙄
Ez miert valtozhat ennyit? -
Zola007
veterán
válasz korcsillio #133636 üzenetére
Kokain, heroin mind kiválóan illenek a gluténmentes diétába.
Sőt, egyes kutatások szerint a hasis még gyógyhatású is a cöliákiás betegre. (ez utóbbi komoly)
-
-
patex1983
őstag
-
Zola007
veterán
válasz aelod #133628 üzenetére
Két mammutvadászat közötti intenzív láb és melledzéseket se feledd.
-
aelod
veterán
válasz Dreadloord #133624 üzenetére
Nem is éltek addig mint a mostani ember...
-
Radnix
senior tag
válasz Dani82 #133623 üzenetére
There are many symptoms that are attributed to Hashimoto's thyroiditis or Hashimoto's disease. The most common symptoms include the following: fatigue, weight gain, pale or puffy face, feeling cold, joint and muscle pain, constipation, dry and thinning hair, heavy menstrual flow or irregular periods, depression, panic disorder, a slowed heart rate, and problems getting pregnant and maintaining pregnancy.
Szerencsére egy pár lehetséges tünetet kihúzhatsz[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Éppen ezért tartanak ott egyesek szellemileg, ahol őseink 10.000 éve.
-
bandus
veterán
nem látom az összefüggést a között, hogy mi számít ideális táplálkozásnak élettani szempontból és, hogy mihez jutottak az őseink az elmúlt 10000 évben és 50 élelmiszerről volt szó, nem 50 féle tápanyagról
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Dani82
senior tag
Na nekem meg ugy nez ki kibaszott hashimoto betegsegem van... johet az ismerkedes a paleo eletmoddal.
remelem kapok olcson pajzsmirigy gogszot -
Zola007
veterán
válasz HussarF #133614 üzenetére
nekem meg pont fordítva, azóta jó a vérképem mióta egészséges életmódot élek
(#133615) aelod: van akinek bejött az élet "You should compete"........ in eating contests
#133619) HussarF: Románul úgy van a puncs.
-
aelod
veterán
válasz Jim-X #133617 üzenetére
Az mi? Én csak a rendeset iszom meg
BTW tegnap ettem egy ilyen mars proteint. Kaptam ajándékba. Hát beturtam de, hogy én nem vennék ennyi pénzért ilyent az is biztos. Az árából kijön 6 darab sima mars. Inkább azt eszem.A hasnyálmirigyemet hétvégén lepem meg egy esküvői menüvel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #133612 üzenetére
Nekem akkor is jó volt a vérképem, mikor 130 kiló voltam és kék PallMall-el kísértem a rántotthús-sültkrumpli ebédet.
Attól még nem voltam egészséges.Ettől függetlenül a naturál testépítőknél az elmászott vérkép javarészt nem az edzés vagy étrend eredménye, hanem rendszerint a túledzésé vagy az elégtelen folyadékfogyasztásé.
Amik itt néha edzésmennyiségek elhangzanak, az még egy kokszosnak is becsületére válna és most nem Angel maratoni agymenéseire gondolok.Egyébként meg döntsd el, hogy mi fontosabb a vérkép vagy a forma. És ha választottad az egyiket, akkor nem kell utána picsogni ha gond van a másikkal
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Az "étrend" nem attól lesz étrend, hogy csirke, rizs, brokkoli, lenmagolaj és tejsavón kívül mást nem tartalmaz.
A tipikus gyúrós étrend minden, csak nem változatos, de van rá rövidebb kifejezés is.Változatos étrendről akkor beszélhetünk, ha egy étrendben egy hétre vetítve legalább 50 különböző típusú egészséges és alacsony feldolgozottsági fokú élelmiszer előfordul.
Ekkor optimális a szervezet enzimatikus, endokrin, mikrobiális és allergén terhelése.A csirkemell - csirkecomb, tökmag - tökmagolaj, barnarizs-fehér rizs, stb. egynek számít.
Én pl. ezt eszem ma és ez 18 féle különböző élelmiszer:
tojás
paprika, magyar étkezési
paprika, kápia
tej 2,8%
kenyér, Molke rozskenyérbarnarizs
zöldborsó
uborka
sült csirkecomb
olaj, repce étolajzabpehely
mazsola
kókuszreszelék
tökmag
túró, zsírszegény
holland kakaóbarnarizs
zöldborsó
cékla
sült csirkecomb
olaj, lenmag étolaj
fehérjepor, MP Impact Wheyzabpehely
mazsola
kókuszreszelék
tökmag
túró, zsírszegény
holland kakaó[ Szerkesztve ]
-
Vicc amúgy ez az időszakos orvosi vizsgálat. Most, hogy 3 hónapig nem csináltam semmit, meg zabáltam össze-vissza, minden értékem határon belül volt, mondhatni tökéletesen egészséges vagyok. Amikor az orvosi vizsgálat idején épp rendes étrend tartás meg kemény edzés volt, akkor 3-4 értékem mindig kiugró volt. Jövőre tuti megint rossz lesz a kreatininem, a karbamid nitrogénem meg az MCH-m...
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #133603 üzenetére
erről a carlsberg reklám jutott eszembe 148 csepelivel
[link]Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Erről a filmről hallottatok már? Szervezhetnénk közös topik mozizást
BiggerSzerk: most látom aelod már foglalkozott a témával
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Készülő vejder film egyik főszereplője. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest