Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #134495 üzenetére
Inkább az alsó mel közepe l és a felső mellre koncentrálj ...lefogadom hogy sokat csinálsz kétkezes súlyzóval a mellezést..és itt kimaradnak a padon nyomások...na azért lett ilyen. Pullower is kevés..
Bőven fel tudnálak készíteni mert vannak olyan emberek a háttérben amiket te nem is sejtesz...de tudnék a vidától is tanácsot kérni.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Woodslave
félisten
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #134491 üzenetére
A másik a mentéseket azért csinálom ki hogy fejlődik az évek ,hónapok során...jó ezt elővenni és átnézni illetve segíteni neki valamiben ha elhasal nem?
A jövő évi versenyszezonomat támogasd meg egy kis pacallal
Szóval azért gyúrunk, hogy a strandon meg tudjuk védeni a nőnket... Nem tudom, te mennyit jársz strandra én azért rutinos vagyok ebben és meg kell mondanom a legtöbb csávó még egyedül lévő csajokhoz sem mer odamenni, nem hogy azokhoz, akikkel ott van egy faszi.
HussarF
A legtöbb csaj önmagát védi attól, hogy betámadják (#metoo hehe) azzal, ahogy kinéz. Nyári tapasztalat. Muscle beach. Asszony parázott, hogy fog kinézni a sok fitness csaj között stb. Aztán végül rábeszéltem, hogy fossa már le. Érdekes volt a felhozatal. De korántsem top csajok gyűltek ott össze...[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
válasz Angel2014 #134491 üzenetére
Szóval azért gyúrunk, hogy a strandon meg tudjuk védeni a nőnket... Nem tudom, te mennyit jársz strandra én azért rutinos vagyok ebben és meg kell mondanom a legtöbb csávó még egyedül lévő csajokhoz sem mer odamenni, nem hogy azokhoz, akikkel ott van egy faszi.
A másik a mentéseket azért csinálom ki hogy fejlődik az évek ,hónapok során...jó ezt elővenni és átnézni illetve segíteni neki valamiben ha elhasal nem?
Lásd Előd esetét...Mi a fene? Szóval te segítettél Elődnek, amikor megakadt a fejlődésben??? Nekem ez új. Már látom, hogy 1-2 év múlva úgy fog ez a sztori szólni, hogy te voltál Előd edzője és te készítetted fel versenyekre, mindent neked köszönhet
-
Angel2014
addikt
válasz zzz03 #134492 üzenetére
Azért ne tegyél rá mérget sokat számít a rutin és az évek.. és a bírkózás is...és
Ismerem a Királyékat is Csepelen Többszörös KickBox világbajnokok, Csepeli boxosokat Énekesék , Gönciéket Is Nyiregyről pont tegnap meccseltek a Tek Gálán , sándor gyurit erzsébetről pitbull team..szerinted nem jártunk hozzájuk? Nem véletlen ismerjük Marcit is.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz kicsiogre #134483 üzenetére
A gond akkor kezdődik ha egy töketlen a strandon rámegy a nődre és erőszakoskodik vele ..kérdem én melyikünk fogja megvédeni?
Te aki 50 kilóval nyomkodsz vagy én aki 200 al ?
Lásd Előd esetét...
[ Szerkesztve ]
-
kicsiogre
tag
válasz Woodslave #134488 üzenetére
Angelnél milyen komoly információ lehet a topik tagjairól , képekkel információkkal hány kiló , menyit hízót -fogyót egy év alatt ,mit szedett -magasság -hány kilóval és mikor hogy edz , mindez hosszú évekre visszamenőleg elraktározva. És minden évben szigorúan ellenőrizve a tagok fejlődését. Angel a csepeli FBI.
-
Zola007
veterán
válasz rwin5 #134485 üzenetére
Mondták már, hogy jó kezem van, de nem vagyok masszőr
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
j0k3r!
senior tag
válasz Woodslave #134479 üzenetére
Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam, csupán arra utaltam, hogy Angel egy olyan emberhez hasonlított téged, aki láthatóan nem egy 8 órás műszak után jár le hobbiból edzeni, ha az ideje/család úgy engedi (erre próbáltak irányúlni az (ezek szerint) elbaszott metaforáim is )
[ Szerkesztve ]
some men just wanna watch the world burn...
-
Angel2014
addikt
válasz Zola007 #134477 üzenetére
Ez attól függ mi a célom...
Ha 200 kiló felett szeretnék nyomni állítva szokerdálás nélkül akkor nyilván magasabb.
Hogy a nyáron be tudjam kapatni a kis micsodámat egy bombázóval akkor nyilván a strandfazon a cél.
-
headhunter
addikt
-
Zola007
veterán
-
j0k3r!
senior tag
válasz Angel2014 #134469 üzenetére
Szerintem teljesen jó a forma, ami a képeken van (Woodslave ) , főleg, hogy említette, hogy neki ez hobbi. Ennyire erővel ne ülj kocsiba, mert a forma 1-es pilóta jobb nálad, vagy ne főzz otthon, mert a mesterszakács jobb nálad...
some men just wanna watch the world burn...
-
kk831228
addikt
válasz brownus #134462 üzenetére
Jajj mindig a gyerek... Az lenne a nagy dolog, ha az asszony menne at ilyen átalakuláson, tudva levő hogy minden normális apuka menekül otthonròl amikor csak lehet...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #134466 üzenetére
igen. Csak pont ez a lényeg. Itt voltam 31 éppen nem edzettem motiváltan nekiálltam (mondjuk nem tökéletesen): Most meg leszek 40 edzek 8 éve (megszakítás nélkül) és annyira már nem akarok (meg szerintem nem is tudok) ilyen változást. Szóval hiába nézed meg 1 év múlva, illetve nem hiába mert neked lesz igazad
ja megmutatkozik. Ha Kohári Richárd egy évét megcsinálnám (és nem az edzés és kaja részére gondolok) akkor lenne mit tenni az albumba
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Angel2014
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz brownus #134464 üzenetére
ja nálam már azért nagyok. De amikor kicsik voltak akkor is elvolt velük az asszony arra az egy órára. Most meg sima ügy amíg edzenek (mármint foci vagy suliban valami különóra) addig leedzek. Hétvégén meg szintén belefér másfél óra
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #134459 üzenetére
Sexy vagy, nem beszelve az alsogatyarol. 100% pamut?
Kerdeztem mar, meg van itt meg par apuka de maxi riszpekt kolykok mellett igy edzeni es meg jo,a forma is. Kicsit irigy vagyok... hogy csinaljatok? En abbahagytam a reggeli edzeseket mert a terem csak 7kor nyit es nem ertem be idoben a meloba. Szal most otthon ha elaludt marci.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #134451 üzenetére
ricinussal
na nem nagyon akarok magyarázkodni, a posztomban csak egy szúrka volt mert az utolsó infom még az volt hogy kőkeményen diétázol az utolsó képes posztodban meg úgy értelmeztem, hogy 160 kg vagy most. Távol álljon tőlem hogy komolyan bárkit (még téged se ) megsértsek fizikuma teljesítménye stb miatt.
Mondjuk ez se sértés, de szerintem mintha nem teljesen lennél tisztában a naturál lehetőségekkel. (ezt tudjuk be hogy csepeli vagy ott más a szint) de ha megnézel egy INBA versenyt (ott se tenném a fejem hogy mindenki lifetime) vagy Aelod versenysúlyát akkor azért nem gondolhatod hogy valaki mondjuk az én magasságommal 90 kg lehet kockahassal 8-10% tzs-al.
Ez a fő átalakulós (vótmá ) képem (90 nap a youtuben és instán, nekem kellett pár év, de mindegy) ez se nagy szám, de genetikám nem igazán a testépítésnek kedvez.
Tömegben múlt télen 90-92 kg-ra felmentem 76-78-os diétás állapotról. Méretben azért van némi különbség sajnos minőségben is. Az hogy ebből nyárra 80-82 maradt az szerinted a bcaa hiány szerintem meg a naturál tömegelés sajátossága (amúgy pár %-nyi tzs különbséggel mégis kb 4 kg-val voltam több nyáron mint ez előtte nyáron) [link]
Ez van sajnos amennyit bele kéne raknom ebbe az egészbe ahhoz, hogy jó legyen, azt már nem tudom vagy akarom beletenni. Család, gyerekek, munka egyebek (otthoni kaják stb.). Nem kifogás mert nem is mondom hogy bármi komolyat elérnék ha lenne lehetőségem, csak tények.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Jim-X #134455 üzenetére
Csak ő hajnalban álmosan összekeverte a gyógyszeresdobozt az olajos flakonnal.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #134443 üzenetére
Én nem igazán láttam benne különbséget legalábbis méretben...
A Bulgár kép jól sikerült jó fényviszonyokkal és be is volt kenve ricinussal ő is.
De ha így van minden tiszteletem az övé.
-
bandus
veterán
válasz Sterilzona #134431 üzenetére
rizstejjel vagy kókusztej, ez a kettő jn be a növényiek közül, amúgy nem nagyon eszem tejterméket.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Ribi
nagyúr
válasz Sterilzona #134440 üzenetére
Ahh puhák ezek itt mind, instant kávé kiskanállal be az arcodba és letolod pohár vízzel...
-
bandus
veterán
válasz BÁ Nutrition #134447 üzenetére
aahh meg mindig oriasi ne tartsd vissza a konyveket sem sajna anno nem mentettem el oket
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Jim-X
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #134443 üzenetére
mentegetted a képeket szorgalmasan mi?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #134419 üzenetére
Sajnos nagyon durvan el vagy tevedve woodal kapcsolatban.. ami amugy sok dologgal igy van de pl pont elismerest erdemel amekkora valtozason atment. Tobbet fejlodott magahoz kepest mint te. Persze elhiszem h ez neked nem tunt fel de ez van
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
válasz Sterilzona #134440 üzenetére
5:0-ás boroskóla
-
Sterilzona
senior tag
válasz marked one94 #134438 üzenetére
Köszi
Ez így egy al opció már. 😉 -
Sterilzona
senior tag
Minden mennyiségben jöhet a kv da naturba nem tudom meginni.
Koszonom a hozzászólásokat.
Érdekes hogy inkább a natúr jött ki eredménynek. -
marked one94
őstag
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Azt szeretném kérdezni hogy 75 kiló vagyok jelenleg. Eddig nem szedtem semmit csak feherjeturmixot ittam az edzés után.
De ma 4 órát tudtam csak aludni lementem a termebe ittam egy nitroxot es teljesen letudtam nyomni rendesen az edzést. Szóval a napom így néz ki alapjáraton:
Reggel ébredés után 100% WPP 1 adag
2. Étkezéshez multi pro plus
3. Étkezéshez 9g Crea star
(Edzés előtt jönne a nitrox ezentúl)
Edzés közben BCAA glutamin
Edzés után dupla 100% WPP
4 étkezéshez 9g crea star.
Szóval az lenne a kérdésem hogy ez így rendben van, nem lesz sok így a "teljesítmény" fokozó,hogy eddig szinte semmi ilyesmit nem használtam?....Pr:)ly....
-
Jim-X
őstag
-
Dreadloord
senior tag
Tejjel, édesítővel. Diéta utolsó 2 hetében 20kcal/deci kalóriatartalmú kókusztejjel ittam, de maradhatott volna a sima tej, 8% testzsírig nem kell ezen görcsölni.
-
kicsiogre
tag
Mivel függő vagyok 😃😃 simán naturba nem kell bele semmi ahogy angel mester mondaná " ne töketlenkedj "
-
Zola007
veterán
Bögrével
-
nagyúr
Feketén.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Nem rég téma volt a tej.
Ti mivel isszatok a kávét ? -
bigmasterg
addikt
válasz Dani82 #134416 üzenetére
Csak azokat rendeltem, de most nem ette meg.
-
aelod
veterán
válasz makaveli666 #134424 üzenetére
Nincs szomorúbb amikor a cigány halandzsa keverve van a szlenggel a magyar nyelvben...
-
Woodslave
félisten
válasz makaveli666 #134424 üzenetére
ott is ahol én lakok de nem beszélem a nyelvet Mit jelent?
-
Zola007
veterán
válasz aelod #134417 üzenetére
Én felhasználtam ezt a kódot és kiírta a 2.5 kilós fehérjére, hogy valójában 1 kilós, de 4-nek érződik.
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #134391 üzenetére
Tudod mi a különbsèg kettönk közt ?
Az hogy èn feltettem pàr kèpet ès mindeggyik màs volt a kinèzet...szóval vàltozom 50 èvesen is..legyen pozitìv vagy negatìv irànyba habàr te a tömeget ennek nevezed...
Te viszont mèg 5 èv mùlva is ugyan azt a formàt teszed fel ide se előre se hàtra ....
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
-
Dani82
senior tag
válasz bigmasterg #134410 üzenetére
[link] meg ilyenek... en nem tudom ez eliras e de 660 Ft egy 7000ftos zsiregetoert eleg erdekes.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Gymbeam-nél akad 1-2 egész jó ár black friday kapcsán.
(pl kreatin) -
aelod
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest