- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kicsiogre
tag
válasz
Blackhole13 #134872 üzenetére
Én maradok az olyan fehérjénél amibe nincs hozzáadott aminosav stb. Nem mintha nálam annyit számítana ahogy kinézek
-
kicsiogre
tag
válasz
Blackhole13 #134866 üzenetére
lehet de ez sajna nem vicc tényleg csinálják.
-
kicsiogre
tag
válasz
aelod #134864 üzenetére
Na szóval : Amino spiking -Ennek lényege röviden az, hogy egy fehérje terméket olyan aminosavakkal spékelnek meg melyekkel olcsóbbá teszik a termék bekerülési költségét, de nem tűnik fel egy fehérjetartalom mérésen, mivel átverik az egyszerű nitrogén alapú méréseket. Melyek ezek a töltőanyagok?
Pl. taurin, glycine (glicin), glutamin, kreatin. leucine stb. ja és egy példa :
Scitec Nutrition - 100% Whey Protein- :
Banán: Tejsavófehérje-koncentrátum (emulgeálószer: szójalecitin), Taurin, banán aroma, tejszín aroma, Dextróz, nátrium-klorid, L-glutamin, sűrítőanyag: xantán gumi; édesítőszerek: aceszulfám-K, szukralóz; L-leucin, tejsavófehérje-izolátum (emulgeálószer: szójalecitin), bromelain Ananas comosusból kivonva (1200 GDU/g), Papain Carica papaya-ból kivonva (1.5 FIP U/mg). A kreatin és többi cucc meghamisítja a nitrogénes fehérjemérést, mivel több nitrogénkötés található benne. -
Dzsoo2
csendes tag
Bedobnék egy témát srácok! Bocsi, nem kapcsolódik a drága tojáshoz
Ti milyen táplálék kiegészítő márkákat használtok és miért? Én amíg volt (de hiányzik
) Cytogent használtam, utána Scitec. Aztán olvasgattam, kutotattam kipróbáltam pár amerikai márkát is, utána természetesen myproteint is. Ha valamire le kellene adnom a voksomat talán a Scitec lenne vagy a Dymatize.
-
zzz03
őstag
a bagzo kakas az valami csepeli extra fajta?
-
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave #134850 üzenetére
Viccen kívül mondom...
Fele hír arról ír,hogy madárinfluenza, és rovarirtószer-botrány miatt van.
Az RTL meg arról , hogy a kakasok nem bagzanak vagy mit csinálnak...amíg egy falusi összeszedett 30 tojást most csak pár darabot bír összeszedni naponta. Szóval hiány van belőle.
Hazudik mindenki szerintem ez is olyan mint a válság , hogy a semmire tudják fogni az emelést.
-
Zola007
veterán
nálatok mennyi a tojás?
voltam piacon, azt hittem rosszul látok, 65 Ft
Két hete még 40 Ft körül vettem -
Angel2014
addikt
válasz
kicsiogre #134826 üzenetére
Most volt nekem ha megmozditottam a fejem az ideg behúzta a csuklyàt nagyon nagy fàjdalom volt..azt mondjàk gerincsèrv is lehet...mideton 3x1..illetve vettem hűsitő kenöcsöt patikàban azzal masziroztam vagy ha van bioplon làmpàd az is jó lenne. 4 nap alatt elmúlt. Valamikor a hallàsom is elment egy pillanatra amikor az ideget elkapta..ès szèdültem is .olyan èrzès volt mikor nem kap oszigènt ès vèrt az agy.
-
kicsiogre
tag
Beállt a jobb vállam a nyakamnál( csuklyásizomnál) fáj felemelni a kezem is 😞 van van pratikátok ami hamar gyorsan segit ? Maszirozni nyujtani probáltam +fájdalomcsillapito de nem javul pedig ma még edzeni akarok😞
-
norbi2010
őstag
válasz
God Vazzeg #134819 üzenetére
Csak olvasom a topikot, de nem gondoltam volna, hogy a termem által szervezett fekvenyomóversenyt viszont látom itt.
-
Deck
titán
válasz
BÁ Nutrition #134817 üzenetére
Utána olvastál miért jó a fordított?
-
Deck
titán
Tudna valaki egy fordított fogású fekvenyomásos videót linkelni nekem? (egykezes súlyzóval)
-
Angel2014
addikt
válasz
kk831228 #134802 üzenetére
Én pont most jöttem edzésről,és rá kellett szóljak a rendőr srácra, hogy adja a fehérjét nekem 50% ba mert Black Friday van
nevetgélt rajta....erre pont csörög a telefonja ....a Biotectől hívták , hogy a Biotech levitt mindent 40% ra a mai napon...erre elsápadt...
, mert árazhat át minden Biotech terméket. De azt mondja lehet csak 20% ra fogja kiírni.
-
rwin5
őstag
nincs valami black fridays tápkieg akció?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nők, nőügyek (18+)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!