Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz
Alpachino
üzenetére
Figyelj, szerintem maga a tejsavó fehérje por magában ilyen. Mindenféle vegyi anyaggal teszik "élvezhetővé". Számomra egy borsó-tej-szója-tejsavó fehérje por akkor jó, ha a természetes állagát(ha lehet ilyet mondani, mert nem természetes a kivonata a tejsavónak, mivel gyártják) látom, ami eléggé élvezhetetlen. Ezt így gondolom, a sok szeméttől lesz finom.
Ha meg hasmenést okoz, az nem a tiszta tejsavó hibája. Akkor nem bírod valamelyik összetevőt(most nem natúrról beszélünk), de az megint csak nem a "minőségét" fejezi ki, hanem a Te intoleranciádat. Ha laktóz érzékeny vagy, az más téma.
-
Alpachino
veterán
válasz
Csak1valaki
üzenetére
Már hogyne lehetne ugyanazon termék esetén, ha már az elején elbukik a dolog ?...vagy is szinte ihatatlan, fogyaszthatatlan, mert csomós, nem oldható, iszonyúan habosodik ( kb. fele hab) és ez által puffaszt, hasmenést okoz

Akkor milyen minőségről is beszélünk ?

-
Csak1valaki
csendes tag
válasz
Alpachino
üzenetére
Dehogynem. Csaképpen mást gondolunk minőségromlás alatt. Én jelen esetben ezt oldhatóság, csomósodás gátlás romlását látom, amit bizonyos vegyi anyagok elhagyásával lehet magyarázni. Tehát a termék minősége nem romlott, csak a fent említett paraméterek. Innentől fogva nem lehet minőségromlásról beszélgetni.
-
aleister
veterán
válasz
Alpachino
üzenetére
Régebben tán az összetevőjükkel is gond volt. Emlékeim szerint tojásfehérje koncentrátumot használtak fel. Most viszont már úgy látom, hogy tejsavófehérje koncentrátumból készülnek ezek is. Kiszórták a régi modelleket ezek szerint? Legalábbis nem látok már tojásfehérjés cuccot.
-
Alpachino
veterán
válasz
Csak1valaki
üzenetére
Látom nem ment át a lényeg
a folyamatos minőség romlás, hónapok alatt...egyszerűen shakerrel már az utolsó eresztéseket nem lehetett felrázni sem, nem hogy kiönteni belőle, úgy rá tapadt az oldalára
ha neked még ezek után kell az összetevőkről szóló tudományos maszlag, akkor hajrá 
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz
Alpachino
üzenetére
Ahha. Értem.
Azt hittem, hogy valamilyen tudományos okfejtés lesz, de akkor ezek szerint tévedtem.
Ebből leszűrni a termék minőségét...most a homlokomra csaptam...
Eszerint osztályozzuk a fehérjéket? Hogy mennyi vegyi anyag van benne, és ennek köszönhetően hogyan oldódik? Hát inkább legyen rosszabb "minőségű" és oldódjon szarabbul, mert ha a műanyagnak és mindenféle habzásgátlóknak, csomósodás gátlónak köszönhetően lesz jobb minőségű egy élelmiszer, akkor köszönöm nem kérem. Ezért veszek natúrt, az íz nem érdekel. Viszont natúrban verhetetlen az ára.
-
Alpachino
veterán
válasz
Csak1valaki
üzenetére
Íz, oldhatatlanság, és egyre rosszabb minőség. egy komoly cég szerintem nem engedheti meg magának azt, hogy ront a minőségen hónapok alatt
Mikor ezzel kapcsolatban leírtam a véleményem nekik, rám telefonáltak, és kimoderálták a hozzászólásomat a nyilvános fórumból, pedig semmi sértő nem volt benne csak is a személyes véleményem a termékükkel kapcsolatban. Persze a dicsérő HSZ-ek anno megmaradtak 
Tehát Stillmass-ról csak ennyit....soha többet

-
aelod
veterán
válasz
GoTReX
üzenetére
Akkor meg ne csodálkozzon. Ez pont olyan amikor valaki megkérdezi, hogy milyen telefont vegyen és ajánlasz neki egyet x összegért. De, hogy az drága annyit nem ad ki érte és vesz egy olcsót szolgáltatónál aztán panaszkodik egy hónap után, hogy használhatatlan...
Megértem, hogy mindenki $$$$-ból él de azért lehet okosan is csinálni. A szóját meg hagyjuk inkább, esznek eleget az állatok tápként (lásd Food Inc. c doku film) nem kell nekünk is még külön azt tömni...
-
Alpachino
veterán
válasz
Csak1valaki
üzenetére
Mit is kérdeztél ? Mert tényleg lehet, hogy elsiklottam felette

-
aelod
veterán
válasz
GoTReX
üzenetére
Szóját minek? Sosem értettem. Csillió tanulmány van, hogy az nem jó

(#114570) kolosanyi
A gyógyszeres mellékíz biztosan a koksztól van. Szóval én enném feszt a cuccot hátha izmos leszek tőle
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a scitecnél ízben semmi nem jobb. Próbáltam én is rengeteg félét fajtát de azt kell mondanom, hogy nem igazán van ízvilágban jobb nála. Biotech most nagyon jön. Régen szar volt, viszont jók a termékei. Weider is nagyon fasza viszont mocsok drága.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Zola007
üzenetére
Chill.
Lehet élőben egy jót söröznétek. Vagy turmixoznátok, vagy mi
Más: biztos volt már trilliószor téma, szokott valaki zabot tolni edzés utáni fehérjével? Mostanában én így nyomom, csak megfőzöm előtte és vízbe áztatom, majd edzés után belekeverem a fehérjét. Szerintem frankó.
-
Alpachino
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
Na ugye mondtam, hogy gyógyszeres utóízt érzek, de azt hittem csak én érzem ezt a különös ízt. Egyébként eddig a jelenlegi csoki-süti íz iható számomra
ezen érzem a legkevésbé az említett gyógyszeres kesernyés utóízt....szóval ez legalább iható, ráadásul 3000/kg-ért 
-
kolosanyi
veterán
MHN Sport epres-fehércsokis tejsavó: szar. Nehezen oldódik, az íze pedig még nyomokban se emlékeztet az epres-fehércsokira, van egyfajta gyógyszeres, kesernyés mellékíze. Nem azt mondom, hogy nem lehet meginni, de egyáltalán nem jó. Lehet öregszem, de újabban a Myprotein se jön be, ez se tetszik igazán. Viszont érdekes módon a dupla ennyibe kerülő Scitec fehérjék közül nem ittam még rosszat, a Biotech cuccok is többnyire jók (mondjuk a valamilyen kókuszos fehérjéjük pocsék). Azt hiszem a továbbiakban Scitecet fogok venni, nem érdekel az árkülönbség.
A többivel viszont elégedett vagyok. Mind a glutamin, mind a BCAA, a vitaminok és a kollagén kapszula is megérték az árukat. Az ajándékba kapott Superhero meg rohadtul ütött, szerintem párszor fogok venni olyat.
-
Angel2014
addikt
válasz
Dani82
üzenetére
Veszélyes ez a sport
nem gyerekjáték...halt is meg több ismerősöm pont így valaki a hátgép alatt kapta...De ezért veszélyes a koksz is nem és a máj a vérnyomás stb a lényeg mert a máj regenerálódik a várnyomás elmúlhat,de viszont az érfal meszesedik a koksz miatt azt nagyon nehéz visszahozni arra az állapotra amilyen volt sőt a leszakadt plakkok is okozhatnak agyvérzést...és ezért van a vérnyomás emelkedés a koksz alatt mert az érfal bemeszesedik,és elveszti rugalmasságát.
A másik a hirtelen strand és versenyszezon amikor naponta 4-5 dl vizet isznak az emberek hetekig a szálas forma miatt ..úgy besűrűsödik a vér az erekben ,hogy nem lesz keringés ,pang a véráramlás és rögök keletkezhetnek.
Amúgy ő a fitness 2000 ben edző is volt ez volt a munkája.
-
kolosanyi
veterán
Atomzsírkirálykarvót. Meg has. Meg kardió. Atta. Kipróbáltam a rendelés mellé ajándékba kapott Scitec Superherot, ez a cucc üt rendesen. A citrullin meg a béta-alanin miatt nagyon jól bírtam az edzést és úgy durrantam, mint még soha. Csak rá ne szokjak

-
Gyick
őstag
hi
Bocsi az offért.Ismer vki Pesten olyan tápkieg boltot ami hétvégén is nyitva van,és nem csak Scitec cuccok vannak bent hanem lehet kapni pl Olimp Sport termékeket is.. -
Angel2014
addikt
Dicker: Azt hiszem te edzettél a fittnes 2000 ben igaz? Ismerted Dobó Gézát?
Agyvérzést kapott...ezt írta a facén....[link]
A tavaly novemberi sùlyos agyvèrzèsem utàni agyműtètnèl lebènult a teljes bal oldalam, 10 hònapig nem bìrtam mozdìtani a kezem, és nem bìrtam jàrni, de most màr jàrok 40 kg-t kiemelek àllvànybòl ès rùddal bicepszezek.. Köszönhetem ezt kitartàsomnak, a testèpitèsnek ès Varga Domonkos gyògytornàszomnak ,akit legjobb baràtaim között tisztelhetek ès üzenem mindenkinek akik nem biztak bennem,hogy bekaphatjàtok..

Egy hònapja mèg kerekesszèkben ültem,ma màr jàrok ès 60kg-mal guggolok 5 ismètlèst, 40 kg-mal felhùzok 5 ismètlèst, fekvenyomàs 30 kg-mal 5 ismètlès, karhajlìtàs rùddal 5 ismètlès, mindezt fèlig lebènult karral,legyőztem az agyvèrzèst! Kitartàst mindenkinek a lehetetlen csak egy szò,a gyenge emberek ismètelgetik folyton, A LEHETETLEN NEM LÈTEZIK SZÀMOMRA ÈS NEM IS FOG SOHA,TÖRTÈNJÈK BÀRMI,JOBB LESZEK, MINT VALAHA! ès mèg annyit: "never say never"!
"bìrni kell a pofonokat ès mindig fel kell àlni ès ne feledjètek, senki sem tud akkoràt ütni,mint az èlet!Hatalmas Gratula neki!

-
nitro16
senior tag
válasz
Zola007
üzenetére
Ja, hogy arra nem lehetek büszke hogy leadtak rengeteg anyagot és én azt nem kis időmet ráfordítva megcsináltam egyénileg magamnak képekkel meg mindennel??. Nem a saját szellemi termékem, ja ekkora erőből a felelhető összes információ 10% olyan emberé és a többi meg csak ellopta és felhasználja másét....
Ki említette, hogy kemény vagyok??
-De itt jön ki megint miért nem szoktam többek között ide beírogatni mert nincs szükségem, hogy ilyen kis frusztrált faszok mint te is itt ugassanak egyből. Való életbe nem keresem az ilyen embert akkor majd pont itt fogom.. Haha
-
qantum
senior tag
Vacsorára milyen kajákak szoktatok enni?
-
nitro16
senior tag
válasz
aelod
üzenetére
Persze, hogy nem egészséges ekkora izomtömeggel élni mint a profik, elég ha csak arra gondol az ember, hogy ki kell párnázniuk magukat alvásnál. Meg minek akkora izomtömeg, hogy hétköznapi dolgokat se tudj megcsinálni, elég nagy baj van az olyanok fejébe akik akkorák akarnak lenni. De ezt nem írtad előző hsz-ba, hogy konkrétan rájuk gondolsz.
Erre gondoltam ott,(lehet elkülönítve kellet volna oda írnom. )
Megnövekszik a szív perctérfogata. A szív kétféleképpen növelheti a perctérfogatot. Egyrészt a pulzusszám, másrészt az telítő térfogat növelésével. A szív mindkét lehetőséget felhasználja. A pulzusszám növekedése azonban csak egy bizonyos határig kedvező, mivel ha nő a percenkénti összehúzódások száma, kevesebb idő marad telítődésre. Másrészt a szív saját erei, a koszorúserek akkor kapnak vért, amikor a kamraizomzat elernyed (telítődés), ha tehát a telítődés ideje rövidül, akkor romlik a szív saját vér ellátása és ez rontja a működését.
Különbéget a perctérfogat növekedésben tapasztalhatunk. Edzett ember ugyan is nagyobb mértékben tudja ütőtérfogatát és perctérfogatát növelni munkavégzéskor, azaz a pulzusszám azonos emelkedése nagyobb percrétfogat növekedéshez vezet edzett sportolónál.
-
aelod
veterán
válasz
nitro16
üzenetére
Mondj olyant amit eddig nem tudtam.

Nem épp egészséges dolog szerintem extrém méretű izomtömeget "cipelni" úgymond magadon hosszú távon. Profikra gondolok itt. Van aki jobban bírja -Dorian Yates- és van aki meghal -Mike Matarazzo, Nasser.És akkor ott van még a szívperctérfogat is ez ugyan úgy működik edzetlen és edzett embernél is
Ezzel vitatkoznék azért. Az edzett szív perctérfogata nyugalomban olyan 3.5-4L, az edzetlené 4.5-5.5L. Szerintem te itt a pulzustérfogatra gondoltál ami azonos edzetlen és edzett embernél. Terhelés alatt az edzett szív azonos pulzuson sokkal több vért képes pumpálni tehát a pulzustérfogata és a perctérfogata is nagyobb mint az edzetlené.
-
nitro16
senior tag
válasz
aelod
üzenetére
Miért hajtanád már túl magad?
Nem csak a szívtől függ az egész, adott a fizikai terhelés amelyhez a keringésnek alkalmazkodni kell.
Ekkor meggyorsulhat a vérkeringés, vérelosztás megváltozhat, vannak vérraktáraik is amiből tud a szervezet kinyerni vért csak ebből alaphangon 15%-al meg tud nőni a vérmennyiség. És akkor ott van még a szívperctérfogat is ez ugyan úgy működik edzetlen és edzett embernél is. Utána jön képbe az, hogy aki edz a nagyobb mértékbe tudja növelni az ütő és percrétfogatát mivel nagyobb a szívtömeg és a kamrák hosszanti irányba kitágultak már. Rendszeres edzés során sokat javul az endothelium válaszreakciója is hosszú távon ez az egyik legfontosabb változás. Hosszabb távon se olyan könnyű túlhajtani magad. -
aelod
veterán
válasz
aleister
üzenetére
Életrajzi könyvében nem említi. Csak a bypasst. Amit a családja elől is el akart titkolni, úgy gondolta, hogy csütörtökön megműtik és vasárnap otthon lesz
aztán a doki mondta neki, hogy nem ártana felhívni a feleségét mivel ez rutin műtét de lehetnek kockázatok.Wood
szívprobléma meg a szerhasználat összefüggése nálam nem jön össze de nem értek hozzá.
Gondolj csak bele 3 féle izomszövet létezik abból az egyik és speciális a szívizom. Minden sportolónak nagyobb mint az átlag emberének. Ez a növekedés ugye testépítőknél nehéz atlétáknál másképp valósul meg mint egy kerékpérosnál. Pláne ha még meg is van támogatva a szervezet ezzel-azzal, abba a testbe pumpálni kell a vért rendesen. Hosszú távon túlhajtod meglesz a böjtje.
-
troller
senior tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Azzal én is.
Tudsz valahol olcsón, garantált minőségű Primobolant, Dianabolt meg esetleg egy kis Deca Durabolint?

-
userxy
őstag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Myprotein benne van majdnem minden 5. hsz-ban Csak a scitec is. Biotech is.
Kell ennél több változat? olcsók jók és még finomak is.
Nem ezen fog úgyse múlni a forma. Bezzeg étrendet nem sokan raknak be
vagy hogy ki milyen étrenddel akarja tolni, hogy jó forma legyen 
-
Zola007
veterán
Régen az volt a szép a nők között, ha valaki fehér bőrű volt, mert azt jelentette, hogy gazdag és nem kell kint dolgoznia egész évben a napon, mint a szegénysorsú parasztlányoknak.
Mára ez kicsit átalakult.
A barna bőr lett a divat, a mai lányok továbbra sem szeretnek dolgozni, de mégis egyre több köztük a paraszt. -
aleister
veterán
-
KisApám
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Én maradok fehér bőrű.
Napozni nem szeretek, a szolit drágának tartom, és túl sok 30 év körüli nőt láttam 45-50 évesnek kinézni a beráncosodott bőre miatt, amit a túl sok napozás és/vagy szolizás okozott.
Havernap van egy majd 60 éves barátnője. Fehér a bőre, sima, nem ráncos, nem napozik/szolizik, jó alakú nő, nem kövér, nem sovány, nem jár sehová tornázni, szőke haj és kék szem - rengeteg 40 év körüli nő nincs sehol hozzá képest.Más:
ahogy régebben írtam, leginkább zsírszegény túrót tolok magamba, nem a literes tojásfehérjét.
Most néztem, lehet, hogy kirúgok a hámból és veszek "occsóért" 1 kg fehérjét (talán a nutriversumos PurePro - Whey PRO-t). Veszek hozzá Glutamint, hátha... -
Apollyon
Korrektor
2 éve már én is elkezdtem lájtosan szolizni, mert alapból úgy nézek ki mint aki meghalt. Nyáron a sok napozás után elég hamar kifakulok, szóval épp hogy itt az ősz, 1 hónap múlva megyek vissza szoliba hogy ne legyen gáz. EU csövek jók, attól nem lehet leégni, a napozás károsabb. Nekem is van anyajegyem, de ha problémás azt alapjáraton ki kell vizsgáltatni, nem a szolin fog múlni ha esetleg valami baj van.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Pont egy árnyalatra barnultatok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként hogy bedobjak egy off témát, szoláriumról van valami tanulmány (Wood, Zola)?
Nyáron párszor napoztam, jött kis szín is, valahogy a közérzetemnek is jót tesz, illetve elég zsíros bőrű vagyok és legalább ezen is segít, illetve egy kis D-vitamin sem árt.
Gondoltam októbertől vagy novembertől 2 hetente egyszer elmegyek, de egyik oldalról vannak a fenti dolgok, másik oldalról viszont elég sok anyajegyem van, tehát a melanóma kockázatát azért nem szeretném feltolni túlzottan. Valahol egyébként a fehér bőrű könnyen leégő és a könnyen barnuló típus között vagyok félúton.Amiket egyébként találtam a két véglet. Az egyik a meghalsz és aszott bőrű leszel, a másik pedig leginkább szoláriumok által megtámogatott kurva egészségesnek tartott dolog. Szóval csak a szokásos.
-
kolosanyi
veterán
válasz
rwin5
üzenetére
Dehogynem, csak azóta nem voltam napon. Illetve de, csak meló közben felöltözve.

195 vagyok, Béla nem tudom mennyi, kb a vállamig ér, viszont előrébb állt. Na nem mintha nem törpülnék el mellette egyébként.

Egyébként nagy élmény volt nézni, ahogy világbajnok sportolók együtt edzenek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hittem, hogy valamilyen tudományos okfejtés lesz, de akkor ezek szerint tévedtem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem mindenki viseli olyan jól

b+