Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69137) ladybug válasza Peterhappy (#69123) üzenetére


ladybug
őstag

Hm, érdekes dolgokat írsz.

Az, hogy a lépésszámom magas, tény. Ezt tudom már jó ideje.
Viszont nem látom az összefüggést a rosszullétek és a magas lépésszám között. Illetve, hogy emiatt magasabb lenne a pulzusom.
De lehet, hogy rosszul elemzem az adataimat. :F

A talajra érkezést illetően, tipikus sarokra érkező vagyok,,

Azzal tökéletesen egyetértek, hogy alapozós időszak van. Erre tudatosabban kellene figyelnem és a gyakorlatban is alkalmaznom. Viszont ami nagy baj, hogy visz a lábam…
Élvezem, hogy tudok gyorsabban is futni, mint egy csiga és ez nagyon jó érzés. A fejem tudja, hogy nem így kellenne, de nehéz elfogadni.

Sipi700: Hú, de jó, hogy leírtad ezeket, ugyanis majd megpusztulok, hogy csökkentsem a lépésszámot, de sokkal nagyobb energiabefektetéssel és egy természetellenes mozgásformával jár számomra.
Hogy érted a kaja témát?

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.