Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48318) Hi!King válasza parandroid (#48314) üzenetére


Hi!King
őstag

A modern oltásoknál már nem legyengített kórokozót kapsz, hanem valamit, ami alapján majd felismeri a szervezeted a kórokozót. Pl. egy mRNS-t, aminek hatására a sejtjeid a koronavírus egy fehérjéjét termelik, ami immunreakciót vált ki, vagy egy másik, ártalmatlan vírusra teszik rá ugyanezt a fehérjét, és azzal oltanak be. Szóval irányított betegséget igazából nem kapsz, a tünetek a szervezeted reakciói.

Egyébként ami az oltásellenességet illeti, anno a higany alapú vegyületek miatt rinyáltak az oltásellenesek, amelyeknek amúgy semmilyen bizonyított káros hatása nem volt, aztán csak azért, hogy ne féljenek az emberek az oltásoktól, kifejlesztettek higanymentes változatokat a gyógyszergyártók, az oltásellenes konteósok viszonta azóta is a higany miatt rinyálnak, holott már rég nincs benne a védőoltásokban.

Ami a koronavírust illeti, szerintem ha a halált nem számítjuk, minket, akik rendszeresen sportolunk, sokkal érzékenyebben érint ha utána hónapokig gyengélkedünk utána, úgyhogy aki (még) nem kapta el, vigyázzunk magukra, akik meg igen, azoknak jobbulást.

@Danika256
Szó sincs összepancsolt löttyökről, a módszerek már megvoltak, csak a konkrét vírusra kellett fejleszteni, az engedélyeztetés lett lerövödítve, de még így is az idő 90%-át az teszi ki, nem maga a fejlesztés. Feleségem a gyógyszeriparban dolgozik, az ő beadványaikra amiatt késnek a hatóságok válaszai, mert a világ összes gyógyszerhatóságánál prioritást élveznek a Covid-al kapcsolatos készítmények, szóval nem arról van szó, hogy ne lenne alapos ellenőrzés, csak sokkal több embert állítottak rá.

Még nagyobb off:
Állítólag az oroszok azért tudtak gyorsan vakcinát fejleszteni, mert volt már ebola védőoltásuk, amit katonai projektként fejlesztettek, mivel az ebola, mint biológiai fegyver csak akkor ér bármit is, ha neked van védőoltásod.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.