Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42885) Hi!King válasza Agony (#42884) üzenetére


Hi!King
őstag

Egyetértek, a legjobb amit tehet az ember ilyenkor egyébként is, ha egyedül fut vagy mást csinál a szabadban, nem frekventált helyen. Amúgy is sokkal több embert látok futni az elmúlt hetekben, nem egymás nyakán, szerintem nem csak a tavasz miatt, hanem mert a szabadidőben nincsen jópár alternatíva (sajnos uszoda sincs), és jól teszik.

Strava-n egy egyelőre még nem elég sportos, de igyekvő volt munkatársam feedjén nagyon jól látszik a folyamat, hogy előbb para miatt megszaporodtak a munkába bringázásai a tömegközlekedés helyett, majd ezek eltűntek a távmunka miatt, helyette minden eddiginél sűrűbben posztol futásokat.

A múlt héten irigykedtem is, mert miután hétvégén lefutottam a "versenyt", a combom nem állt helyre, egy lassú próba után rosszabb lett, így pihenőt iktattam be, miközben láttam, hogy mennyien futnak, aztán egy szombati kis túra után vasárnap futottam egyet, és jó volt, ahogy ma és tegnap is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.