Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42117) inf3rno válasza bandus (#42114) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Olyan 4:40 kellene a félmaratonhoz és szerintem legalább 4:15-ös átlagú 5k-t kellene elérned, de ha biztosra akarsz menni, akkor 4:00-t. Plusz kell erőállóképességre is edzened, különben elfogysz féltávon. Nekem nagyjából ezek voltak eddig a PB-k. Úgy, hogy már csináltam ilyet kellene legalább 3 hónap felkészülés, hogy visszaálljon rá a forma. Úgy, hogy még nincs meg a tempó szerintem elég neccesen fog összejönni, de tomcica edzésterveivel semmi sem lehetetlen. ;-)

Nem tudom milyen lesz az idei évem. Próbáltam futni még decemberben, de a hidegtől rohadtul elkezdett fájni kb. az egész arcom. Úgy néz ki, hogy muszáj kihúzatnom a bölcsesség fogaimat alul, de nem lesz egyszerű elintézni, hogy altatásban csinálják meg, és örülök, ha nyárra kapok valami időpontot. Remélhetőleg ez az, ami hátráltat már évek óta a futásban is, és ha megszabadulok tőle, akkor elmúlik ez a sérülés sorozatom is vagy legalább javulni fog valamit a helyzet ízületek terén.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.