Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41529) dabgergo válasza borbelyfer (#41527) üzenetére


dabgergo
őstag

Erre gondolsz ami 03.29-én lesz Debrecenben?
Ez végre elég szimpatikus! Jónak tűnik a pálya is, most h nézem StreetView-n az útvonalat, azt kell mondjam h itthon talán az egyik legjobb pálya, se szint ha jól látom, se nagyon sok kanyar. Mondjuk egy hétre rá lesz a Vivicitta FM, de az talán annyira nem gond.

Amúgy nem értem h ezek a tök jó versenyek miért nem szerepelnek pl. a www.futonaptar.info-n vagy bárhol ahol könnyebben meg lehet találni.

Agony: uhh ezek azért szép futások, közel vagy akkor eléggé, hajrá! Én szívesen mennék egyszer bolyban futni, nagyon sokat segítene nekem is, most szombaton ez is nehéz volt h első pár km-t leszámítva végig egyedül mentem. Elején mentünk bolyban és nagyon jó volt! De nekem a 3:45-ös tempo még azért messze van, de jövő tavaszra talán összejön, majd meglátjuk. Vivicittára nem jössz?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.