Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34095) bencze válasza Agony (#34094) üzenetére


bencze
senior tag

Hát nem tudom hogy csináljátok, olyan pulzusokkal eldőlnék a fele előtt.
Ma ezt futottam - tempó, vagyis laktátküszöb intervallok, 4 x 3km és 2 x 1.5km. A távok végén ment 160 fölé a pulzus ami nálam kb a küszöb érték lehet. Ez az az érték is ami már rosszul esik, e fölött nem nagyon akarózik menni. Igaz nekem eddig a legintenzívebb edzésemen 175 volt a max pulzusom, 35 fokban 400m-eztünk... ki is hagytam az utolsó szettet.

A maratoni készülés mendegél, itt az idő, hogy kicsit realistán felmérjem mire lehetek egy jó napon képes és belőjek most már egy valós alapokon nyugvó célidőt... nem tudom van-e babona ezzel kapcsolatban, szeretnék egy 3.20-at, az nem valami fenomenális bő 2 perc javítás lenne, kiegyeznék vele. A tavaszi tervhez képest nem adtam le azt az 5kg-t, ellenben az edzésem keményebb volt mint a tavaly, igaz, alig bírom néha cérnával, lehet picit túl erősre sikeredett. Ma is felmerült 2-3x, hogy álljak meg a fenébe, lehet kicsit kiégtem, a maraton után lesz egy hónap szigorú minimál kocogás kizárólag ami és amennyi jól esik ha 2km akkor annyi, aztán meglátom. Nem tudom, hogy elgyengültem fejben, vagy az edzés erősebb és azért nem bírom olyan jól, lehet a kettő kombója is mindenképpen lesz egy reevaluálás szép magyar kifejezéssel élve alaposan átgondolva mit hogyan fussak utána, nem simán ezt fogom folytatni.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.