Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27375) inf3rno válasza bencze (#27370) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Kell neked 5-10k laza bringa, hogy kicsit átpörgesd az izmaidat. Annál több felesleges komoly megterhelés után. Ha meg pulzusban elmentél a végletekig, akkor egy hét is kellhet, amíg regenerálódsz, szóval az első pár nap legyen laza, aztán fokozatosan lehet erősíteni, ahogy érzed. Kajánál én fehérjét szoktam bevinni az utána lévő 2 napban, azt szeretik az izmok meg lassú szénhidrátot, hogy újratöltsem a glikogént. A zsír kevésbé fontos, mint ezek. Ásványi anyagokat is érdemes pótolni, ca, mg, só, meg persze folyadék. Nyújtani is érdemes lehet meg masszírozni. Szóval annyira nem bonyolult, csak elmész wellness hétvégére egy 5 csillagos szállodába, ahol jól főznek, meg kimasszíroznak, aztán annyi. ;)

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.