Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26751) borix válasza bandus (#26747) üzenetére


borix
őstag

Vannak akik azt mondják,hogy a bringa edzéssel ki lehet váltani pl a lassú futások egy részét én nem tudom mikor bringáztam és 160-180km tekertem túránként majd elkezdtem futni ahol pár kilométer után majd meg haltam a pulzusom elszállt az égig.Viszont laza regeneráló edzésnek biztos,hogy megfelel.

(#26752) Alg válasza Peterhappy (#26744) üzenetére


Alg
veterán

Ha a combod dörzsölődik akkor passzos, hosszú boxert/rövid futónadrágot vegyél alá, vagy olyat nézz amiben van beépített. Én Nike duplát vettem nemrég, az bejött, bár egy kategóriával drágább.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#26753) parandroid válasza Peterhappy (#26744) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Pólóból én is már csak Nike Milert veszek, akciókban már 20 Eur körül ki lehet fogni, nem akciósan max 30 a normál ára, mindegy, hogy melyik ujjú verzió. Nadrágból szintén érdemes normálusat venni, van Kalenjim is, kényelmes is, de egészen más érzés egy Nike, vagy Under Armour futónacit felhúzni utána. Kalenjiből amúgy hordani s pólók sem rosszak, amíg újak, de pár mosás után nekem mindnek vége lett (nyúlik is, bomlik is, deformálódik is). Másik verzió, hogy olyan versenyen kell indulni, ahol technikai póló jár a finishereknek, eddig kétszer kaptam Craft pólót, azok elég jók, a mainzi maratonon párom pl egy Saucony pólót kapott, az sem rossz.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#26754) bandus válasza borix (#26751) üzenetére


bandus
veterán

ezt is embere valogatja, nezd meg deicide egy ev only bringa utan is futott 3 oran beluli maratont :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#26755) inf3rno válasza Alg (#26752) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem direkt sporthoz való boxerem van, Kalenji, dekában lehet kapni. Gondolom a kidörzsölődéstől is az véd meg, hogy elpárolog róla a víz, bár annyira én nem vagyok hajlamos az ilyesmire. Amúgy érdekes gatya, mert sötétkék, félhomályban viszont világos szürkének látszik.

Kipróbáltam közben a Vibramot, mára halasztottam, de ma is esett, kicsit vizes volt a fű meg csúszkált. [link] Sebességben jó, de hosszabb távokat most nem vállalnék be vele, mert kinyírnám a vádlimat. Már ennyitől is éreztem nyújtásnál, hogy rendesen beálltak attól, hogy alig tettem le a sarkam. Életérzésre jó, de lesz vele meló, amíg megszokja a lábam. Kíváncsi vagyok, hogy így, hogy kétféle terhelést fog kapni, hogyan reagál majd.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#26756) Chuck Norris válasza inf3rno (#26755) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Ez a vibram méretileg, hogy van számozva, mondjuk az asicshoz képest? Lehet valahol próbálni ezeket vagy csak megrendelted neten?

@vighpeter a dekatlonos boxer és rövidnadrág nekem is bevált és ha hosszabb távra megyek akkor a bebanthen kenőcs alkalmazása ipari mennyiségben.

Kék Balatonra jön valaki jövő hétvégén?

[ Szerkesztve ]

(#26757) inf3rno válasza Chuck Norris (#26756) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nem tudod próbálni, a Spartoo nevű oldalon lehet megrendelni, vissza tudod küldeni azt hiszem 30 napig, ha nem jó méretre. [link]
Ez a KSO EVO nyáron aszfaltra jó, esetleg földútra. Igazán terepre meg téli futásra nem alkalmas, arra vannak más modellek pl a v-trail. Szóval ez csak ilyen olcsóbb szoktató cipő, ami nekem végülis jó is, majd télre talán elválik, hogy kell e ebből komolyabb, vagy annyira nem bejövős a dolog, hogy tovább kéne erőltetni.

Nekem 41-41.5-ös cipők szoktak jók lenni. Ezt 41-esnek írták, érzésre 42-es lábra lenne passzentos, gondolom annál dörzsölné a sarkat. Inkább a Mizuno számozásához tudnám hasonlítani, annál úgy tudom alapból hozzáadnak plusz egy méretet, az Asics-nél meg a többinél meg úgy tudom egy mérettel nagyobb kell. Van náluk egyébként mérettáblázat, ahol cm-ben is megadják a hosszát, de én sokat nem értem vele, nem tudtam ennyire pontosan lemérni a lábamat. Egyébként ha találsz boltban, én nem próbálnám fel, inkább csak hozzámérném a lábamhoz, hogy hosszra jó e, mert mezítláb kell vagy spéci zokniban próbálni, úgyhogy garantáltan összeszeded vele a gombát, szemölcsöt meg minden jót.

Buliban hasznos! =]

(#26758) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos válaszokat! Körülnézek a Decathlonban és az Adidas outletben, illetve ránézek a Nike Milerre és az UA-ra!

Azt tudtam, hogy pl. a Nike-ra érdemes lőni, de azt már nem, hogy a 100 féle modell közül melyikre :)

Azt megkérdezhetem, milyen FB csoportról beszélünk? Már többször is írtátok, de nem tudom, pontosan melyik az.

Még egyszer köszönöm a segítséget és boldog vasárnapot mindenkinek :)

(#26759) tucsok.


tucsok.
senior tag

Srácok!

Tudnátok mondani olyan futó pólókat amik nem dörzsölik a mellbimbót 10km. Futás felett.
Köszi

"So say we all"

(#26760) junkhead válasza tucsok. (#26759) üzenetére


junkhead
aktív tag

Általában a dekás Kalenjik jók, vagy pl. a Lidl pólók is, ami holnaptól akciós..persze a legjobb a Nike, de pl. a Karimor engem tönkretett.

(#26761) bandus válasza tucsok. (#26759) üzenetére


bandus
veterán

egyetlen hsz-t kene visszaolvasnod :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#26762) tucsok. válasza bandus (#26761) üzenetére


tucsok.
senior tag

A Nike kívül gondoltam.

"So say we all"

(#26763) parandroid válasza tucsok. (#26762) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Adidas futópólói sem hiszem, hogy rosszabbak, de ott az Under Armour, a Craft, Salomon, Saucony, vagy akár nagy áruházláncok saját márkás cuccai (intersport, decathlon). Nekem van már egy csomó féle, összességében az a tapasztalatom, hogy a drágább nem véletlenül drágább... Leárazásokra, meg outletekre kell utazni, amikor van akció valami bevált cuccból, akkor pár darabot betárazni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#26764) Alg


Alg
veterán

Salomon akció

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#26765) borix válasza tucsok. (#26759) üzenetére


borix
őstag

Ha érzékeny vagy rá a drágább is ki fogja csak később.Le kell ragasztani és nem kell drága póló.

(#26766) Chuck Norris válasza inf3rno (#26757) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Akkor először egy lábtyűt kellene beszerezzek, hogy egyáltalán meg tudom-e szokni, hogy van valami a lábujjaim között aztán ha megy utána cipőt nézni. Most ahogy elképzelem olyan lehet mint kínai tornacipőben szétfeszített lábujjakkal futni :)

@tucsok le kell ragasztani leukoplaszttal.

(#26767) ígyvanferi válasza parandroid (#26763) üzenetére


ígyvanferi
addikt

El nem tudom képzelni, milyen pluszt adhat egy 10K-s póló az 1K-s decathlonoshoz képest azon kívül, hogy esetleg később jelentkezik a bimbi kidörzsölődése (nekem speciel nincs ilyen problémám). A pamutról műanyagra átállás volt egy nagy előrelépés, de hogy miben lehet jobb a drága műanyag, az rejtély. Mert hogy nem 10-szer akkora az élettartama, az is fix. Mondjuk leárazáson venni a drágábból megérheti. Én amíg nem tapasztalok negatív hatást, addig maradok a filléreseknél, meg az egyszerű hálós kisgatyánál.

(#26768) inf3rno válasza tucsok. (#26759) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Azt mondják csak a drága sűrű szövésűek ilyenek. Sudocrem-el kell bekenni futás előtt, akkor nem dörzsöli ki semmi. Illetve ha vízzel szoktad locsolni magad, attól is nagyobb az esélye a kidörzsölődésnek.

Buliban hasznos! =]

(#26769) inf3rno válasza Chuck Norris (#26766) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Annyira nem feszíti szét. Kényelmesebb, mint amikor a cipő szorítja, mert nem elég széles...

Buliban hasznos! =]

(#26770) kk831228 válasza ígyvanferi (#26767) üzenetére


kk831228
addikt

Erre èn is kìváncsi lennèk.... :B :R

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#26771) #78687232 válasza tucsok. (#26759) üzenetére


#78687232
törölt tag

Leukoplasttal ragaszd le a bimbajokat.

(#26772) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Mára meg is jött az elvárt vádli izomláz. A következő fél évben ez így is lesz minden alkalom után. El kéne kezdenem felső testre gyúrni, mert különben a végére vastagabb lesz a vádlim, mint a bicepszem. :DD

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#26773) borix válasza inf3rno (#26772) üzenetére


borix
őstag

Nekem vastagabb a vádlim 44-45 a karom meg 37. :B Az alapozó hosszú futások meglátszanak.

(#26774) inf3rno válasza borix (#26773) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Gyúrni kell, nincs mese. :K

Buliban hasznos! =]

(#26775) LanyUs válasza inf3rno (#26772) üzenetére


LanyUs
senior tag

42-es karocskám leugrott 39-re :( Ezért is kezdtem újra heti kétszer a szinten tartót felső testre. Sajnos ha nem használjuk leépül! Természetesen a futás rovására ment, de kell a harmónia, mert a változatosság és az összhang fontosabb számomra, mint a jobb futó idő. Csak éppen az izomtömeg növelés és a futó tempó javulás fordítottan arányos :Y . Múlt hétvégén ugrott pár országot jellemző gazdasági hsz-em, amiről borixal "diskuráltunk" :) Valóban nem ide való, de attól a tény még tény. Viszont az elmúlt 50 hsz egyszerű összegzése: a domb edzés a kezdők és a haladók barátja is, mert a kezdőnél a suta lépéseiket és durva gerinc/térdgyilkos technikájukat javítja ki úgy, hogy észre sem veszik és a haladóknál szintén technikát javít + egyenesben gyorsít. Én tényleg csak annyit futok, amennyit feltétlenül muszáj, de azt mindig min. enyhe dombon. Kevesebb km --> több pihenés --> kevesebb sérülés ( és több film nézés :D ) Béke :R

(#26776) inf3rno válasza LanyUs (#26775) üzenetére


inf3rno
nagyúr

"kevesebb km --> több pihenés --> kevesebb sérülés"

Nekem valahogy úgy jött le eddig, hogy km x intenzitás függő, hogy lesérülsz e, szóval a kevesebb kilométer nagyobb intenzitással nem biztos, hogy csökkenti a sérülésveszélyt. Persze a valóságban gondolom ennél még jóval bonyolultabb az összefüggés.

Én is idén a pb hajszolása helyett inkább ráállok a technika javítására meg a felső testes edzésekre. Csoffadt a karom meg gyengék a törzs izmaim, meglátszik a 2-3 év kihagyás ezen a téren. Már fájni szokott a hátam a sok görnyedéstől, most már muszáj lesz kezdeni vele valamit, ha nem akarok sérvet.

Buliban hasznos! =]

(#26777) inf3rno válasza Peterhappy (#26603) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Vicces, hogy 1 hónap alatt eljutottam odáig, hogy olyan cipőt rendeltem netről, amit fel sem tudok próbálni sehol, és itthon nem kapni. Azt hiszem erre mondják, hogy a kivétel erősíti a szabályt. :D

Buliban hasznos! =]

(#26778) LanyUs válasza inf3rno (#26776) üzenetére


LanyUs
senior tag

Természetesen. Az intenzív edzés gyilkos :) Szombat reggel 06:00-kor mentem futni 135hrm-el 10km-ert és az enyhe dombocska tetejére csak felkúszott 150-re. Jó is, hogy mondtad a tartásokat. Tesztelgettem és 2x2 perc,majd 2x1,5perc után remegek, mint a kocsonya :) Mennyi lehet ebből az ajánlott? Ez a 4 sorozat így elegendő? Gerincet minden alkalommal nyújtom [link]

(#26779) parandroid válasza ígyvanferi (#26767) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ez legalább annyira szubjetív, mint a kinek melyik cipő kényelmes kérdés. Én egyszerűen másképp érzem magam egy jobb szabású, anyagminőségű pólóban, egyszerűen más az esése, a tapintása, ahogy mozog rajtad. Az már csak hab a tortán, hogy eléggé izzadós vagyok, tehát nekem a futós cucc minden futás után megy mosásra, de a Decathlonos, vagy akár a Karstadtos saját márkás cuccok is már néhány mosás után nagyon nem úgy néznek ki, mint új korukban. A Nike-kat tavaly nyáron vettem, az egyik most kezdett kiszálazódni a hátán-oldalán a varrásnál, a tartása, illetve a szabása ellenben még mindig ugyanolyan, mint újkorában volt. Kalenjiből azóta 2-t kukáztam, 2-t meg nem használok, bár még talán lehetne, mert úgy lestrapálódtak, az említett karstadtos saját márkás cuccból (kb az a szint, mint az intersportos saját márkás felszerelések) szintén kettőt vettem, itt-ott lyukas, itt-ott bomlik, meg alul kicsit szélesebb, mint régen volt, de még határeset. NIke Milerből 2 rövid ujjas van, egy ujjatlan, illetve egy hosszú ujjas, messze ezek voltak rajtam a legtöbbet, de még mindig a legjobb állapotban vannak. Ezek közül amúgy egyedül a Kalenji volt olcsóbb (10 EUR körüli összeg rémlik), az összes többit 20 EUR körül vettem, talán 23-24 volt a legdrágább... A versenyeken kapott pólók esetében is elég nagy a szórás, van, ahol a 15 EUR-s nevezési díjhoz már járt a póló, volt, ahol a nevezési díjon felül még 15-öt ki kellett csengetni érte, illetve a minőség is változó, bár általában jó cuccokat szoktak adni. A másik ellenpont ugye a Frankfurt Marathon lesz ősszel, ahol 85 EUR volt a nevezés, 5 EUR-t kell fizetni a chip bérléséért, és ha akarok, még vehetek 30 EUR-ért egy alkalomra nyomtatott Asics pólót (vagy hosszú ujjast 40-ért).

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#26780) bandus válasza parandroid (#26779) üzenetére


bandus
veterán

en kb. az osszes futofelsomet 3-5k kozott vettem, meg azokat is amik nem a legalapabbak, hanem mondjuk 50-80 euro is lehetett az eredeti aruk, mint pl a multkor vett nike aeroreact. ki lehet fogni csak utana kell jarni :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#26781) bencze válasza ígyvanferi (#26767) üzenetére


bencze
senior tag

Azért van rossz meg jobb póló. Jó negatív példa a Vivicittás póló, 3 van de mindegyik nagyon szar. A vékonyabb szálú, sűrűbb szövésű jobb. A versenyeken adott pólók közt is van jobb, de amit vettem azok jobbak szoktak lenni, pedig olcsót veszek. A decathlonban azok a vékony nagyon könnyű pólók pl jók, nem volt eddig gondom velük, igaz nagyon hosszút ritkán futok egyelőre.
Nekem a nadrággal van inkább bajom, a combom kidörzsöli legalábbis a múltkori K&H-n így jártam, valamiért 5km után már éreztem. Arra úgy látszik a decathlonos nadrág nem elég jó. Cicanadrágot szoktam ez ellen viselni hosszabb távon, ugyancsak műanyag, szűk, apró szövésű alsógatyával (ez is deca).

Nem az a normális, hogy az ember lába vastagabb a karjánál? :) Sose néztem de most, hogy így írtátok, nekem bicepsz 30 :) (informatikus test, na), vádli 40... (pedig még felesleges zsír is van rajtam) igen, kéne felsőtest edzés de lusta vagyok ilyenekre. Tervbe van véve, hogy összerakjak egy tervet amiben ilyesmi is van, majd egyszer.

Visszatérve ruhára, én nem merek netről venni mert annyira eltérnek a szabások és méretek, hogy fogalmam sincs, jó vagy sem. Persze vissza lehet adni de ahhoz postára kell járni, keresni vagy venni csomagolóanyagot, esetleg az eredetiről leszedegetni / lefedni a címzést, mindenféle megtévesztő szöveget, elcímezni, feladni, nem tudom de ez mindig elijesztett. Netes rendelést csak úgy tudnék egyébként hatékonyan elképzelni, ha mindig rendelek többféle cuccot, esetleg cipőt 2 méretben és ami nem jó visszaadom. Főleg cipő, az esélytelen felpróbálás nélkül... futócipőkkel nincs épp annyi baj, de a civil cipőkből 10ből 9 nem kényelmes.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#26782) Aristeus válasza Alg (#26752) üzenetére


Aristeus
tag

Comb kidörzsölődés ellen: Vansydical (kínai dry fit) Egy az egyben Nike koppintás, anyag összetételre, minőségre is nagyon ott van, és csak 16 USD.

New Balance honlapján is rengeteg cipőt leárazva lehet most megvenni, és 50 eur felett ingyenes a kiszállítás Magyarországra. Ja és ha még nem vagy regisztrálva, az első regisztráció és hírlevél feliratkozásra kapsz egy 15%-os kupont is.

1400v4 - 57 EUR - ebből rendeltem is egyet.
New Balance 680v3 - 56 EUR
Vazee Summit Trail - 60 EUR
910v3 Trail - 69 EUR
Vazee Pace - 78 EUR

Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.

(#26783) inf3rno válasza LanyUs (#26778) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja, én is így szoktam nyújtani többek között. A tartást szerintem nem én mondtam, nem rémlik. Ha plankra gondolsz, akkor 2 perces időtartamok elegek, több annyira nem fontos. Érdemes lehet ezt is köredzés jelleggel csinálni. Ha dinamikusabb gyakorlatokat tolsz a köredzésedben, pl fekvő, guggolás, húzódzkodás, hasprés, stb, akkor a végére szokták hagyni ezeket a statikus gyakorlatokat közvetlenül a nyújtás előttre. Egyébként viszont ha az edzésed úgy rakod össze, hogy mind ilyen jóga szerű statikus gyakorlat, akkor ezekből is tudsz köredzést csinálni, ha egy nem tűnik elégnek. Ha nem kimondottan erre edzel, akkor 1-2 kitartást szoktak edzésenként csinálni ahova jártam, ennél több nem volt jellemző, bár ártani biztosan nem árt.

Buliban hasznos! =]

(#26784) inf3rno válasza bencze (#26781) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nem tudom, hogy úgy a normális e, nekem 32/38. Azért arányosabb, ha a bicepsz eléri a vádli szintjét. Azt mondják fél év fekve nyomás kell, hogy felpumpáljam 38-ra azt is.

Buliban hasznos! =]

(#26785) bencze válasza inf3rno (#26784) üzenetére


bencze
senior tag

Ez inkább csak önirónia volt, egyrészt honnan tudjam sosem sportoltam semmit éltetemben, másrészt épp ma néztem, hogy ha minden igaz még fél kiló és elérem a -30kg-t a 3 évvel ezelőtti csúcshoz képest. Még ha volt is valami minimális izomzatom a háj alatt, mostanra abból sem maradt sok. A lábam még oké, lassan 10 éve biciklivel járok munkába, meg futkosom is 2.5 éve.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#26786) concret_hp válasza bencze (#26781) üzenetére


concret_hp
addikt

ameddig még a vádlidon is mérhető zsír van, addig sok értelme van méregetni ;]

másrészt én inkább erős akarok lenni, nem erősnek látszani :DDD

inf3rno: a gyúros topicba azért szerintem ne írd be, hogy fekvenyomással mész bicepszre :)

[ Szerkesztve ]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#26787) inf3rno válasza concret_hp (#26786) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hahaha lol. :D Rég írtam ekkora hülyeséget. Én amúgy húzódzkodó rudat akarok most itthonra, csak attól tartok, hogy az occsók leszakadnának a falról.

Buliban hasznos! =]

(#26788) bencze válasza concret_hp (#26786) üzenetére


bencze
senior tag

Nem szoktam méregetni, csak most a poén kedvéért. De lábra legalább dolgozom valamit. Amit néha megmérek a kilók mellett az a mell, csípő, derék, comb vastagság, nem biztos, hogy tudományosan van sok értelme csak magamnak, kis statisztika a dropboxos táblázatomba. Mindenhol van mérhető zsír, így 173 cm mellett a 76,5kg-nál már azért jelentős csak has és úszógumi tájékán.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#26789) inf3rno válasza bencze (#26788) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Gratula! Ezek szerint 100 fölül indultál?

Buliban hasznos! =]

(#26790) bencze válasza inf3rno (#26789) üzenetére


bencze
senior tag

Aha, köszi. Az első "hivatalos" mérésem - reggel, kisgatya, 3 nap kevés kaja után 106kg volt, 3 éve április elején. Kellett menjek üzemorvoshoz a kétéves papírozásra s eszembe jutott, hogy már 2 alkalommal mondta, hogy kéne fogyjak, kicsit elszégyelltem magam gondoltam mekkora lamer vagyok, neki aztán tényleg mindegy azért biztosan szól mindenkinek, ingatjuk a fejünket, hogy hűha, tényleg, aztán senki sem csinál semmit. A vérnyomásom kezdett elmászni kicsit 2 évben is egymás után pedig régen sose volt ilyen. Nem szoktam nézegetni de tavaly tavasszal is nézte, akkor valami standard jött ki, lehet hülyeséget mondok de valami 120/70 mintha ami ha jól emlékszem nálam ez volt eredetileg. Nagy flash volt neki mikor jegyezte fel az értékeim és megnézte az előző alkalmat, az jól esett. :) Sovány sosem voltam, de ha jól emlékszem, 19 éves koromban voltam egy adott pillanatban 68 kg amikor a kajapénz piára meg cigire kellett, elvileg ez a cél jelenleg, gyakorlatban mindegyre felleltározom az úszógumim és a hasam maradványait persze, hogy akkor fogyjak ha még van miből. Még van miből.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#26791) tomcica válasza Aristeus (#26782) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Dobj legyszi majd egy rovid beszamolot a NB 1400-rol,erdekel,mert dicserik (1400-1500-1600-at is).Epp most bontottam fel ket cipot,hirtelen elfogyott a Lunartempo es az Asics Hyperspeed is szinte egyszerre.(mondjuk a LT dupla annyi km-t birt).Be is neztem az agy ala,egy Inov8 X233 es egy NB 790 vart ;) egyiket sem gyartjak mar ket eve (Inov-bol van meg egy abbol megvettem az osszeset a multinavigatorban meg 2015ben)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#26792) kk831228 válasza Aristeus (#26782) üzenetére


kk831228
addikt

Arra a v4-re èn is kìvàncsi vagyok... Mennyi a szàllìtás? Jah làtom... Ingyenes 50 fölött... :B

Stabilityből mik vannak...??

[ Szerkesztve ]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#26793) LanyUs válasza inf3rno (#26787) üzenetére


LanyUs
senior tag

inf3rno: igen a plankra gondoltam ( bocsi, hogy nem voltam pontos, de siettem a hsz írással ). Amióta megerősítettem a core izmaim se az ágyékom nem húzódik, se a derekam nem fáj már a futástól. Egyedül a kényszerített tempó erőltetésre húzódik meg a bál hátul a fenekemnél egy izom ( elvileg bemelegítés, felvezetés, nyújtás ok, talán a 98 kg a probléma :) )
Lidl-ben trx-hez hasonló kötelet vettem, amit ha felfogatsz vagy egyszerűen korlátra tekersz edzheted a bicepszed [link], tricepszet, a hátad/vállad felhúzással, hasad tartásokkal beakasztott lábbal stb.

bencze: Szép test kompozíció változtatás :C Futáshoz lidl-ben vett rövid nadrágot használok, amit teljesen koppig húzok, így nem ér össze a combom belső fele. Nem értem, hogyan dörzsölődhet. Viszont a deca boxer vizesen hajókötél lesz egy idő után bevág. Nekem a sima alsónadrág jobban működik.

Utcai cipők: Sketchers zselébetétes új divat brutálisan kényelmes. 2 női változat is van, szinte ki se lép belőle. Állandóan sétára csábít, annyira jók :)

[ Szerkesztve ]

(#26794) Vertigo18 válasza tomcica (#26791) üzenetére


Vertigo18
addikt

Basszus, milyen ágyad van neked, ahol ilyenek teremnek? :D

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#26795) bandus válasza Vertigo18 (#26794) üzenetére


bandus
veterán

ez olyan lehet, mint anno a sims játékban a pénzfa :DD [link]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#26796) tomcica válasza Vertigo18 (#26794) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ott csak rejtegetem :P latnad a cipospolcot...muszaj trukkozni,mert a zasszony igy is tiszta ideg,ha meglat 1-2-3 uj dobozzal a kezemben.(titokvan szoktam hazalopni egyenkent)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#26797) Vertigo18 válasza tomcica (#26796) üzenetére


Vertigo18
addikt

Figyelj, ha nagyon helyszűkében vagy, az ilyen dolgokat nyugodtan tárolhatod nálam! :D

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#26798) bandus


bandus
veterán

na ne már basszus, hogy ezek a srácok 3:30-as tempó környékén gyalogolnak :Y [link] ez brutális.

tomcicán kívül fut ennél valaki itt jobbat 1600-on? :D meglepődtem, sokkal lassabbnak gondoltam a gyaloglókat.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#26799) tomcica válasza bandus (#26798) üzenetére


tomcica
Topikgazda

MINDEN elvonalbeli sport UFO kategoria,mind.Az ember egybol megtanulja hol a helye a vilagban ;) (amig a kornyek kis ganejdombjan valaki a kakas,addig talan elhitetheti magaval,h micsoda kivallo sportolo is,aztan az elet osszehozza egy elvonalbelivel es minden egybol a helyere kerul,en ezt szemelyes tapasztalatbol mondom ;) sehol nem vagyunk :P mondjuk attolmeg edzeni es torekedni kell!)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#26800) tomcica válasza Vertigo18 (#26797) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nem tudom a 40-es meret mennyire lesz hasznalhato neked ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.