Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14905) Agostino


Agostino
addikt

sziasztok

ti egészen biztosan tapasztaltabbak vagytok ilyen téren: két hete futok, előtte sosem volt rá érkezésem. oké, még anno gimiben, de mikor volt az. van rendes futócipőm, (asics t-1000) viszont ennek ellenére a legutóbbi és az az előtti futás után (esetemben a c25k program szerint másfél perc futás két perc séta 20 percig, tehát viszonylag könnyed menet) mindkét térdem a térdkalács alatt annyira fáj, hogy a lábamat kinyújtani sem tudom, és lépés közben olyan, mintha késbe térdelnék bele. cataflam megszűnteti a dolgot ideig-óráig, de ez nem móka így. érdemes erre ráedzeni, vagy doki élből? annyira nem gondolom, hogy sok lenne rajtam a ballaszt, 194 cm vagyok és 92 kg, tehát talán messze a túlsúlyostól.

[ Szerkesztve ]

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.