Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13392) Polacheck válasza Aristeus (#13390) üzenetére


Polacheck
HÁZIGAZDA

Thx srácok. A talpbetéttel szerintem várok. Nem hiszem, hogy a Hokába még egy betétet bele kellene tolni.
Begyulladni a buda trailen gyulladt be, igazából már sokat agyaltam rajta, hogy jöhetett össze, lehet, hogy a cipő volt a hibás, vagy azért abban az időszakban magamhoz képest elég éleset váltottam, szinte minden hétvégén volt egy 20 feletti terepen, plusz végigtoltam a telet is, ami eddig nem volt jellemző.

A terv most, hogy jövő héten elkezdem óvatosan terhelni és meglátjuk, hogyan fog menni. Az UTH-t meglátom jövő hónap elején, van még idő, igazából csak pár hosszút kéne menni addig. Csanya jó fej, szerintem május második hetéig simán vissza lehetne mondani a sérülés miatt, a VTM-et is így mondtam le. Most hétvégére is van tervben egy nagyon lazán gyaloglós 40-es túra a párommal, az ő tempójával az kb 8 óra, de nekem pont hasznos lenne, hogy annyit mozogjak egyhuzamban még ha nem is futás, állóképességi edzésnek tökéletes és túrán nem is nyírom ki a sarkam.

less qq more pewpew!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.