Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11817) kolosanyi válasza Alg (#11816) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nekem is ilyen baromságokat írt, miután coopert mentem (2,7 km)... :U Amúgy én hagyom a fenébe ezeket az appokat tényleg. Legyen egy, ami távot mér, a többit meg írom szépen füzetbe. Az erőedzésem is elkezdtem papírra vezetni, mert egyik app szarabb, mint a másik. Áttekinthetőbb is szerintem.

---------------------------------

Más téma. Gondoltam rápróbálok egy Newton Momentumra, hát kicsi lett. Az elképzelés jó volt, de egy számmal nagyobb kéne. Na most megnéztem a sportshoes oldalát és természetesen a Londonba postázást fizetnem kéne, ami 9 ezer, de mivel csak annyit írnak, hogy cserénél UK címre ingyenes, ezért gondolom az onnan történő szállítás is fizetős lenne. Ha érdekel valakit egy UK 12,5; US 14; európai 48-as Momentum, akkor nálam megnézheti, megpróbálhatja stb. Ha mást nem, elhasználja bátyám, pont az ő mérete.

Egyébként a cipő kialakítása frankó. Keményebb a talpa, mint a Lunarglidenak, viszont stabilabbnak érzem. A sarok rész nem egy nagy eresztés, lapos, nem bumszli, ellenben az elülső rész igen jó. Szerintem jól is néz ki, de ez szubjektív. Ő lenne az:

link

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.