Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10910) tomcica válasza bandus (#10908) üzenetére


tomcica
Topikgazda

inkabb az utobbi,beerosodott,hiszen ha nem a sarkadra erkezel akkor hiaba van a ciponek magas epitesu sarka,szinte csak az elejet\kozepet hasznalod,az mas teszta h ha nem eleg rugalmas az eleje v. ha zavar a magas sarok (ahogy hozod elore a labad,nem a talajfogasnal)

de nezzuk csak az Adidas Adios es NIke streak cipoket,egyik sem alacsony drop,elol vekony/kemeny rugalmas de nem tudod felbe hajtani,kozephidnal kemeny,adiosban muanyag villa is van merevitesnek...es azert van sarkuk,de olyan a cipo eleje es hatulja kozotti arany,hogy ha a talpat elejere v. picit hatrebb lepsz akkor gordit elore (ehhez kell az a saroktol jovo iv,lejtes) a minimalista cipok pedig egesz mas felepitesuek,ott nincs merevites kozepen es szinte sarok se,egybol a szoges hosszutavu palyacipo jut eszembe a sarkukrol,amit 10K-ig hasznalunk palyan,persze a szoges eleje merev,hiszen ott van a muanyag lap amibe bele vannak csavarozva a szogek,de a sarkba es a kozepe szinte ugyanaz

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.