Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9482) Gépötty


Gépötty
senior tag

A mai adag zsugorcsövekkel érkezett a minap tárgyalt tépőzáras kábelkötegelőből az egyik tekercs. Kifejezetten tetszik, szerintem minden háztartásba kell egy :) Minden színből :D
És jött piros kábelharisnya is. Mindjárt fel is próbáltam egy 18650-es cellára, ha erre felmegy, akkor jó eséllyel az erősítőim tápkábeleire is fel tudom húzni. Abszolút megéri az árát.

Ami viszont nagyon nem, és csalódott is vagyok, mert praktikus lett volna, az ez az USB adatkábel, ami nem csinál semmit. SKSH :(
A vicc, hogy pár nappal a tervezett érkezés vége után, hétfőn kerestem miatta az eladót, mert nem érkezett meg (karöltve egy csík akkutöltővel), majd kedden bocsánatért esedezve lezártam, mert meghozta a postás.
A töltőket nem akartam egyenként tesztelgetni, de ezek szerint muszáj lesz.
Van ilyen kábele már valakinek? Ezek ennyire szarok, és ne is foglalkozzak vele többet, vagy kérjem vissza a pénzt, és vegyem meg megint?

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.