Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94015) spidersoft válasza petipetya (#94013) üzenetére


spidersoft
senior tag

:DDD nem, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy eddig mennyi cuccomat adtam el... viszont egy ilyen kütyü bármire jó lehet... főleg ha javítani kell valamit, és kell egy kis vacak (de azért nem miniatűr méretű) alkatrész, ami eltört és ez összetartja/megfogja/ragaszthatok hozzá/kipótolja/helyettesíti, kell ház valami szerkezetnek, tartó valaminek, befogó/jig/célszerszám valaminek... azt tudni kell, hogy az FDM nyomtató nem kész alkatrészt gyárt: kicsit kell reszelni, kalibrálni, menetet fúrni bele, esetleg csiszolni, primerrel/festékkel kezelni, ha olyan helyre megy... de ez akkor is megvan, ha fából/fémből indul ki az ember, csak így egyből olyasmi lesz az alkatrész, amilyennek lennie kell, rajta lesznek az előfuratok, ahol rajta kell legyenek, olyan üregek lesznek benne, amilyen kell, és nem kell kapirgálni a fakockát, stb... megrajzolom számítógépen, kinyomtatom, hepi. rengeteg helyre kellett volna már az állólámpától a fűnyírón keresztül a műhely berendezésén át a számítógép környéki dolgokon túl a konyhaberendezésen felül a bármiig :DDD eddig amit kellett megoldottam drótból meg más szemétből/itthon fellelhető dolgokból, most már lesz egy ilyen alternatíva is. viszont most már, hogy lesz ilyen gépem, úgyse fog kelleni hetekig, rosszabb esetben még az is lehet, hogy 1-2 hónapig semmire (ez valahogy minden szerszámgéppel így szokott lenni :U ), így legalább lesz időm kitanulni a sajátosságait, nyűgjeit. No de nem lovalom bele magam nagyon, még az is lehet, hogy átverés és kapok egy kartondoboz téglát :DDD vajon ilyen értéknél és GB eladóval szemben is elég bizonyíték egy unboxing kamerafelvétel, ha valami gyík lenne? :B

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.