Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65174) WestBam válasza GIJoe (#65172) üzenetére


WestBam
senior tag

Nagyon off de leírom mert a végén még félrevezetitek a többieket.
Szóval a 70cm-es sáv környéke (ahol a pmr frekvencia is van) az úgy terjed kb. mint a fény. Magyarul amit látsz azt eléred. Ha a faluban voltak köztetek házak-fák-villanyoszlopok-stb. akkor ne csodálkozz a hatótáv rövidségén. Menjetek ki a határba és ha van felétek domboldal akkor egyikőtök menjen a tetejére, a másik meg menjen el jó messzire. Amíg látjátok egymást akadály nélkül addig biztosan lesz kapcsolat a két rádió között. Akár 10km-re is. Nekem 36km a rekordom szabvány pmr feltételekkel (gyári antenna, 0.5W és pmr sávban rádiózva) de ennél többről is tudok ismertségi körben. Csodákra sajnos nem képesek ezek sem, de egy jól elhelyezett (magasan lévő) papagáj átjátszóval akár egy egész települést is le lehet fedni.
Ha érdekel a táma olvasgasd és nézegesd Robika oldalát: pmrradio.hu és olvass sok témába vágó fórumot, sok tipp és trükk található ilyen helyeken :K

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.