Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17619) spidersoft válasza Degeczi (#17596) üzenetére


spidersoft
senior tag

Ez a kábel dolog nem mindig egyértelmű... pl. a Sony A200-amhoz (DSLR fotómasina) olyan drótot adtak, hogy a külső átmérője ø2,8mm, ráírva 26/28AWG van (gondolom 28 az adat érpár, 26 a táp), ami 133,9/212,9mOhm/m-t jelent, ha a drót rézből készült (1m kábel ugye kétszer ennyi, mert 5V-on odamegy az áram, testen meg visszagyün). A kábelt magára kéri a mágnes, úgyhogy nincs kicsukva, hogy vasból van... (jó, lehet csak az árnyékolása vas... de ezt nem írja a kábel, hogy ő árnyékolt lenne, így szerintem nem is az). Az LG P500 telefonom kábele is 28AWG, cserébe nem húzza a mágnes és ø4mm vastag (annak ellenére, hogy ugyanolyan vastag ér van benne). Külső 2.5" winyótokom kábelén 28AWG/1P and 24AWG/2C díszeleg, remélhetőleg itt is a táp kapta a vastagabb, 24AWG-s ereket, mágnest nem érdekli, ø5mm. A Genius gamepadem kábele se mágneses, 28AWG van benne, ø4mm. Ebayes IDE/SATA to USB rádugós "rack" (kinézetre ilyesmi) : 28AWG/1P+24AWG/2C ø4,8mm, átlátszó burkolatú árnyékolt kábel, mágnes kicsit érdeklődik iránta, de nem cuppanósan.

Ehhez képest akinek van "márkás" töltőkábele és felfedezni vél rajta feliratokat, az kérem ossza meg velünk is :K

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.