Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149727) DeFranco válasza DarkByte (#149726) üzenetére


DeFranco
nagyúr

van egy egészséges egyensúly azt meg kellene tartani.

én nem tudok és nem is akarok 100 topicot követni egy témában, nem fogok bekövetni egy kínai ruhás egy kínai tárcás, egy alis egy paypalos egy kínai porszívós egy kínai vázás egy kínai csilimagos topicot mert egyrészt egy pont ugyanennyiszeres offot generál, pont nincs ennyi időm és pont nem akarok ennyit feleslegesen szörfölgetni a topicok között, és bizony ha nem mentem nem látom mi megy, akkor sem ha van valami érdekes fejlemény.

erre pont jó ez a mostani felállás, engem sem érdekel nagyon sok minden abból ami itt megy de át tudom ugrani ha van valami tényleg über tobzódós thread az a topicgazdák elirányítják egyébként meg ki lehet itt is vesézni valamit kulturált mértékben.

elsietett volt ezt most külön kicsatornázni, ennyi erővel minden szíre szárra lehetne írogatni hogy vótmáren mennyészobára, akár szunyogirtó akár tracking kérdés akár akciós telefon akár bármi.

persze, kell a differenciálás de felesleges 20 hsz-enként külön topicot nyitni úgy is megáll a saját lábán ha akar.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.