Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #149200 üzenetére
ja aztán meg mész szolmizálni a keletibe
"dó-lá-ré-lá-dó"
-
Breki
veterán
Azt nem tudom, csak tartaléknak vettem annyira jó áron van.
Az Ugreen nagyon bevált Jack rca-val összekötve a hifivel mobilról vagy tabletről vezérlem akár az erkélyről Spotifyn keresztűl, ha meg azt akarom átkapcsolom a tv-re.
20.000-es powerbankról üzemeltetem volt hogy csak az erősítőt kapcsoltam ki másnap egyből szólt. Angolul kommunikál.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
gyulazsolti
senior tag
Akkor nem a kp-t utálod, hanem a forintot.
-
MittuDomain_
őstag
A kp-nál csak az aprót utálom jobban, valuta helyett meg curve.
Így nekem nagyon bejött a minimalista kinzd bőrtok, benne egy curve, szem.ig-lakcím-jogsi, bérlet-bérletigazolvány (fene akarja még a BKK-nak is megadni a személyes adatait), kondibérlet, szép kártya.
A benne lévő pénzcsipesz kicsi, már a 10€ is kilóg, de az ötös még beleférne.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Wajk
addikt
válasz Breki #149203 üzenetére
köszi az infót. Ha van neked raktáron, megtudnád nézni nekem? Csak annyi kellene, hogy bekapcsolod, és kb. fél óra/óra után ránéznél, hogy elérhető-e még vagy kikapcsolt.
Nem is kell rákötni audiot, megbontani a rendszered, csak az egység magában bealszik-e. Nagy segítség lenne!
Előre is köszönet ha tudsz segíteni! Az Ugreen biztos minőségibb, de ritkán lenne használva, és elég lenne ilyesmi is, ha legalább ezt tudja...
u.i.: az enyémet én úgyis tesztelétem, hogy a szgép portjára kötöttem, hogy teszteljem a töltő miatt alszik-e el, de 5 perc után mindig kikapcsolt.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
bertokl
tag
Banggood:
Xiaomi Yeelight YLDP06YL E27 10W RGBW Smart LED Bulb
103a07
$14.44Gearvita (nem rendeltem még innen, gondolom gearbest fióka lehet):
Xiaomi Mi Airdots Pro
MiProTWS vagy GVAIRPro
EU priority line szállítással: $62.48[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
Zola007
veterán
(#149204) gyulazsolti :
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz petipetya #149208 üzenetére
ilyen KAVIS féléből van valami fekete vagy sötétbarna?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
válasz laca71 #149213 üzenetére
Bocsánat, de valami rendesen összekeveredett bennem. Azaz túl sokat vásárolok és már nem emlékszem mindenre, honnan volt. Bele is tellett egy kis időbe, míg rátaláltam. Szóval nem kínai hanem az amazonról van így drágább. Mondjuk nekem megérte, így 3 év használat után is olyan az állapota, mint amikor megvettem.
Itt meg egy alis majdnem hasonmás.
Szóval bocs. Mégsem minden jó dolog jön Kínából.
Htc07: Nagyon köszi a kódot!!!
[ Szerkesztve ]
-
azka79
aktív tag
Ohhh pénztárca téma...Volt már az ominózus kérdés?
-
beg
veterán
válasz azka79 #149222 üzenetére
Próbáld ki, hátha lesz olyan aki a 385. alkalommal is veled együtt csapkodja a térdét a röhögéstől, mert akkora hatalmas poén.
Nem az.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
ztibor
senior tag
-
aDaM909
tag
Üdv!
AliExpressről rendeltem nemrég BlitzWolf micro USB-s telefon / töltőkábelt, a gond vele, hogy a microUSB csatlakozó elég könnyen kijár már mindkét okostelefonom csatlakozójából.
Ilyen: [link]Milyen jobb minőségű, de netről (főleg Ali) rendelhető kábelt tudnátok ajánlani?
Vagy ez mindegyiknél ilyen lesz idővel?[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Xiaomi Redmi AirDots True Wireless bluetooth 5.0 Earphones DSP Active Noise Cancellation Tap Control
18,98$ -Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
veterán
-
Sanki
addikt
Xiaomi wowpad 2-re nem látott valaki kupont?
-
sphe
senior tag
Szakállvágó olló és fésű szett - 0,98USD
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
w.miki
veterán
Xiaomi ES3 3D Smart Floating Blade Head Razor
Flash Sales - Price: 5798FtOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Roidmi 3S-t. Egyedül kocsikamera van rádugva, Az a bajom vele, hogy a telefonról ráküldött hang kb. fél percig tökéletes tisztasággal hallható a rádión, majd elkezd ki-kihagyni, amikor pedig szól, akkor rettenetesen betorzít, mintha agyon lenne tömörítve a hang. Aztán néha észhez tér és rendesen szól, de mondjuk 95%-ban vagy nem szól vagy úgy betorzít azt sem lehet kivenni mit is kellene hallani. Xiaomi bluetooth hangszóróra is rákapcsoltam a telefont (Redmi Note 5), az eddig is és most is problémamentes szól. Roidmi úgy hat, mintha megkapná a telefontól az adatcsomagot, de az nem tud lépést tartani vele és vagy tovább sem küldi vagy agyontömöríti. Volt ilyen tapasztalata valakinek?
4 8 15 16 23 42
-
Wajk
addikt
válasz tonyrulez #149241 üzenetére
ez általában olyankor van Bluetooth-os technika esetén, ha nem jó a Bluetooth kapcsolat. Azaz az eszközök vagy túl messze vannak egymástól, vagy az egyik le van árnyékolva. Nem stabil a vétel... Szóval én nem az FM részen, hanem a másik végén keresném a problémát.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
oszy
veterán
Nővéremnek keresek olcsó (5-7.000 Ft között) okoskarkötőt. Az igények: iOS-el kommunikáljon és minden értesítést jelezzen hanggal és rezgéssel is. Tudtok ajánlani ilyet?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz Mr.Csizmás #149247 üzenetére
Akkor hangjelzés nem is hallható csak rezgés illetve a képernyő?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Revolut
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest