Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) i400


i400
senior tag

ebben is olyan ordenáré hangos és kellemetlen a vibramotor mint az elődjében?

(#2) PirosHello


PirosHello
senior tag

Amoleddel nincs AOD? Nagy ziccert hagynak ki, pedig szoftveresen megoldható (lett volna). :W

"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

(#3) razorka777


razorka777
veterán

Inkább az A52s 5G, mint ez.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A52s 5G&A72

(#4) Krolockgrof


Krolockgrof
csendes tag

Jelenleg tényleg jobb vétel az A52s, viszont szerintem az előző A32-esekhez képest hatalmas ugrás ez. Meg merem kockáztatni, hogy sokkal jobb vétel mint az 53-as, nem tud az annyival többet, mint amennyivel többe kerül. :R

(#5) pècsimunkás válasza i400 (#1) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Èn meg a Samsung rezgèsèt kedvelem :D .
A Realme G2 pro, pl számomra nagyon gyengén rezeg Samsung után, de mások szerint viszont rendben van.

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#6) thboxx


thboxx
aktív tag

Tulajdonképp ha azt vesszük, többet tud mint pl. egy A71. Annak a nyitóáránál kevesebbért. Ha így nézzük akkor ez egy elég jó vétel. Főleg, ha pár hónap múlva mérséklődik kicsit az ára...

Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

(#7) Fred23


Fred23
nagyúr

7:45-től van az érdekes rész: eltörött.

(#8) Wesiz


Wesiz
tag

végre egy normálisan eltalált középkategóriás modell. számomra túl nagy, de másba nem tudnék belekötni ezen az áron (max a jack elhagyásába, de ez sajnos általános trend mint ahogy a képernyő növekedés is)

(#9) t72killer válasza razorka777 (#3) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

1000x inkább... Jelenleg messze az a52s bestbuy a samsungnál, és lehet évekig nem lesz érdemes utód. Pláne ha megint nem kap akksitakarékos snapikat Európa.

"a 3,5 mm-es jack csatlakozót pedig elhagyták." - ezt direkt csinálják? Igen, úgy néz ki már direkt :(((.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#10) i400 válasza pècsimunkás (#5) üzenetére


i400
senior tag

nem általánosítanék mert s9+/a52/s22/a80/a50/a51 sokkal kulturáltabb, az a32 az minősíthetetlen... mintha panelt fúrnál olyan hangos :DDD

(#11) haxiboy válasza PirosHello (#2) üzenetére


haxiboy
veterán

Amennyire szerettem a Samsungjaimnál az AOD-t, annyira bántam meg később a használatát mert cca 1 év alatt beégett az összes samsungom (S1-től felfelé egészen S10-ig használtam őket némi kihagyással a Note 8 irányába). Először a waze és az értesítés sáv, később az AOD-n megjelenő értesítések ikonja és az óra (hiába változtat helyet folyamatosan).
Sajnos ez az oled panelek halála, nem bánom hogy az i13-ban nincs AOD, ha meg kell néznem az értesítéseket/órát úgyis hozzányúlok a telefonhoz a megfelelő szög miatt.

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#12) Shyciii válasza Fred23 (#7) üzenetére


Shyciii
veterán

7:45-től van az érdekes rész: eltörött.

Ez az eltörött... Az hogy a csávó többször nekifeszül, és valszeg a bugyogója is kakis lett, majd nagy nehezen lett egy rés miközben a kijelző makulátlanul működik, azt nem nevezném eltöröttnek.

(#13) Mustaros válasza Fred23 (#7) üzenetére


Mustaros
aktív tag

Gondolom te is beletekertél a videóba, mert élvezhetetlen a félig angol félig indiai hang...
Vagy te ilyeneket szoktál nézni? ;]

(#14) Csepy válasza Shyciii (#12) üzenetére


Csepy
őstag

Persze, nem tört el, de a keret maga igen, lehet is látni a power gomb melett és onnantól az struktúrális problémára utal. Nem túl jó ómen a hosszantartó használatot illetően.

Regards: Csepy

(#15) PirosHello válasza haxiboy (#11) üzenetére


PirosHello
senior tag

Nekem meg pont ez tetszik (többek között a Samu Amoled paneljében a színeken kívül), hogy AOD-s. Okos tokkal használom, 2-3 év alatt sosem égett be, pedig ez már a második AOD-s Samum. Ott van mindig mellettem, vagy a mellényzsebemben és egyszerűen folyamatosan mutatja az időt. Persze ez nem mindekinek bejövős, van aki nem szereti. Ne vunk egyformák. :R

[ Szerkesztve ]

"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

(#16) Shyciii válasza Csepy (#14) üzenetére


Shyciii
veterán

Értem, tehát ha megreccsentem a lábad, akkor nem megrepedt, hanem eltört ugye? Ha autódba oldalról belemennek, és 1cm-ert meghajlik, akkor eltört, mintha az oszlop 90 fokba meghajlította volna, ugye?

Arról nem beszélve, hogy a csávónak úgy sikerült 1mm-ert mehajlítania, hogy majd beszart az erőlködéstől, és a sokadik nekifutásra sikerült, úgyhogy bocs, ha ezt nem nevezném sem életszerű tesztnek, sem valós problémának, és pláne nem mondanám azt, hogy eltört.

(#17) Fred23 válasza Shyciii (#12) üzenetére


Fred23
nagyúr

Hang nélkül nézted? Csak mert hallatszik a törés, ha van működő hangszóród. Ha ennyitől eltörött, nálam is eltörne. Gondolom, valamelyik műanyag alkatrészének sok volt a terhelés.

Mustaros: Minden olyan telónak megnézem a nyúzós videóit, ami esetleg szóba jöhet nálam.

Shyciii: Na, nekem az is sikerült! :D Beégett az AMOLED kijelzőm, valamelyik topikba tettem is róla képet. Nokia 8 Sirocco.

[ Szerkesztve ]

(#18) Shyciii válasza haxiboy (#11) üzenetére


Shyciii
veterán

Érdekes. Oneplus 6-osommal Görögországba mentünk autóval közel 1700km-es távolságba, meg persze vissza is, és nem égett be az Amoled panel. Mondjuk
egy amoledes telefonom sem égett be sosem.

(#19) Shyciii válasza Fred23 (#17) üzenetére


Shyciii
veterán

Tehát azt akarod mondani, hogy te úgy hordod a telefonod, meg úgy használod, hogy az olyan erőkifejtést hoz létre, mint ahogy a csávó majd összeszarja magát ahogy feszíti. Ráadásul csak úgy jön össze, hogy két oldalról felváltva.
Szerintem akkor én itt befejezem, mert látom a baromságok írásával csak nem akarsz leállni, és mindenáron be akarod magyarázni, hogy mekkora gyenge ez a szerencsétlen Samsung telefon.

(#20) janeszgol


janeszgol
félisten

Nem rossz ez a telefon. Jó a kijelző (mit jó, kiváló), jó az SoC, jó a kamera (erre még visszatérek), jó az akkuidő. Ez egy jó telefon szvsz.
A kamerára még: az állóképek gyönyörűek, mesések... és emiatt természetellenesek is. Érdekes, hogy a videókban nincs jelen ez a szaturáció. A hangot most ne tudtam meghallgatni, számomra minimum annyira kardinális, mint a képminőség, szóval ezt pótolni fogom és ha nem jó, akkor reagálok erre még.

Realme GT Master vs A33 = ha játék is lesz, akkor Realme, amúgy ezt.
A52s vs A33 = háát. Az ember rögtön rávágná az A52s-t, de én még gondolkodom ezen.

(#21) janeszgol válasza t72killer (#9) üzenetére


janeszgol
félisten

Most a GSMArenara hivatkozok. GFXBench 3.1:

A52s: 28fps.
A33: 20 fps.

Nem olyan rossz ez. Plusz egyel több OS verziót kap elméletileg. Plusz nagyobb az akku, bár ez az üzemidőben nem jelenik meg. CSak az A52s az kifutó, ez meg most startol. Nem rossz ez. Nézd meg a Realme 11 szériát, meg a többi vacakot SD680-al (ami SD665) meg SD 695-tel kb ennyiért.

(#22) Fred23 válasza Shyciii (#19) üzenetére


Fred23
nagyúr

A mostanira már ráléptem legalább 5x, ráültem legalább 10x, le is esett már 10-nél többször, de persze nem vagyunk egyformák. Biztosan megfelel sokaknak ez így, ahogy van, nekem viszont biztosan nem.

(#23) Csepy válasza Shyciii (#16) üzenetére


Csepy
őstag

Bocsánat a feltételezésért, de nálad végtelenül több tapasztalattal rendelkezem, hacsak nem vagy műszaki, azon belül is mobiltelefon-szerviztechnikus, amely esetben a tapasztalataink a témában hasonlóak lehetnek. Én 15 éve szerviztechnikus, 11 éve szervizvezető vagyok, láttam már mindent, amit el tudsz képzelni és valószínűleg azt is, amit nem.
Itt teljesen víztiszta számomra, hogy a keretben lévő fém elvált az injection molded műanyag hozzáadott váztól, véglegesen és javíthatatlanul. Ez általában strukturális gyengeséget jelent és innentől a kijezlző és az alaplap lesznek a fő teherbíró elemei a készüléknek, a törés/elválás helyén, ami sajnos tényleg semmi jóval nem kecsegtet közép és hosszú távon, a nyilvánvaló készülékház-deformitáson kívül.

Regards: Csepy

(#24) t72killer válasza janeszgol (#21) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ez 40%.
" Plusz nagyobb az akku, bár ez az üzemidőben nem jelenik meg." - a töltésiben, powerbank-igényben viszont igen.
" CSak az A52s az kifutó, ez meg most startol. " a52s support vége: 2025 augusztus, a33 support vége: 2026 május. Hátrány? Ja, de nem fogok b.fsni tőle. Cserébe az a52s teljesítményben ki is szolgálja a 4évét.

Mindezek tetejébe az a33 133kFt, az a52s 120e (volt már hónapok óta - és igen, lusták lemaradnak róla mert lehet nincs a boltban). Szóval igen, ha valaki most vesz telefont és tud szerezni 120k-ért a52s-t, akkor 1000x inkább azt ajánlom továbbra is.

Kicsit olyan feeling, amikor az s7e-met évekig nem tudtam érdemben lecserélni (főleg az akksizabáló exynosok miatt).

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#25) Hallosz válasza Fred23 (#7) üzenetére


Hallosz
senior tag

Azon tűnődöm, ki szokott ilyet csinálni a telefonjával :F

Mert lakni, muszáj.

(#26) Fred23 válasza Hallosz (#25) üzenetére


Fred23
nagyúr

Nem véletlen, hogy már a kezdetektől Xcover-t szeretnék venni, csak eddig sajna még sosem sikerült, mert ott meg a belső nagyon kevés, hardveresen mindig le vannak maradva még a középkategóriától is.
De remélem, a sima Xcover 6 már hardveresen is elég jó lesz, és majd arra cserélhetem a mostanit. A Nokiám acélvázas, mint némelyik iPhone, és már úgy 3 évet sikerült neki túlélnie nálam. Esőben, hóban, leesve, láb alatt is.

[ Szerkesztve ]

(#27) janeszgol válasza t72killer (#24) üzenetére


janeszgol
félisten

A kifutót úgy értettem, hogy vagy kap vagy nem kap a boltban az ember.
Az a 40% játékokban nem lesz 40%, hanem kevesebb.

(#28) janeszgol válasza Fred23 (#26) üzenetére


janeszgol
félisten

Én úgy láttam a hajlítást jól bírták. Az A33 volt a legkarcsúbb ebben, de még a is határeset, ha tovább már nem törhető.

(#29) Fred23 válasza janeszgol (#28) üzenetére


Fred23
nagyúr

Igen, félre ne értsen senki, szerintem is jó lehet ez a teló átlagos felhasználói szokások mellett. Nálam elvérezne, de ez nem jelenti azt, hogy másnál is.

(#30) t72killer válasza janeszgol (#27) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Igen, ezt ki kell nyomozni. De az A53 beharangozásakor gyanús volt már, aki észnél volt, szerzett 52s-t.

Valóban, lesz belőle mondjuk mínusz 20%, VAGY plusz 30% akksipörkölés. Kritikusabb helyzetben mindkettő észrevehető már.

Durva azért, hogy az a53-al kaptunk kicsivel kevesebbet sokkal többért, az a33-al meg sokkal kevesebbet kicsivel többért. Még érezhető teljesítménybeáldozás mellett sem képesek OLCSÓBBAN adni. Ráadásul a cikkből is kimaradt: még egy töltőt se csomagoltak mellé! (aki nem csendes-óceáni szemétszigetet épít, hanem mondjuk 5évente cserél telefont, annak jól jöhet egy modernebb töltő).

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#31) thboxx válasza Fred23 (#7) üzenetére


thboxx
aktív tag

Azért még mindig jobb, mint a 3x annyiba kerülő OP10 pro [link] ...😅

Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

(#32) pècsimunkás válasza i400 (#10) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Ezt nem tudtam. Az A50- è nagyon bejött. Jó erős volt. Tetszett.

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#33) klaya86


klaya86
senior tag

Nem rossz, de nem is az igazi. Ha választanom kellene az A52s és az A33 között, biztosan A52s nyerni. Két egyszerű ok. Egyrészt a processzor szerintem elég sovány az A33ban. Másrészt külsőleg inkább hasonlít egy alsó kategóriás eszközre ezzel a bumfordi alsó kávával és a szerencsére kihaló félben lévő csepp alakú gagyi notchal.

(#34) ujvendeg válasza Csepy (#23) üzenetére


ujvendeg
tag

Tisztelt Szervizvezető és Technikus Úr, a a két titulusnál és a titulusból eredő hatalmas tudásnál sajnos van egy magasabb fokozat, amikor mérnöki szinten szakember valaki, és pl. használatban, életszerűen, primitív rajzok animálás árán létrejövő, ún. játékok mellőzésével, ismétlem: életszerű körülmények között mobiltelefonokból és okostelefonokból kb. 60 félét, saját tulajdonában tudhatott, ön ennél több telefon-típust szervizvezetőként nem láthatott, mivel vagy szakszerviz vezetője, vagy zug-műhelyé. Ahol minden típushoz értenek, ott egyetlen típushoz sem értenek igazán.
Sőt vannak emberek, akik önmaguk munkájának megítélést másokra bízzák, nem saját maguk állítanak ki bizonyítványt magukról - még egyszerűbben: amit mond nem érv.

Ha privátban kéri, nagyon szívesen megindokolom önnek, egy igen halk szavú emberként, hogy a tesztelt telefon - nagyon röviden, tehát egyúttal nagyon felületesen szólva - 12 egy tucatból, egyéni, és csakis egyéni szimpátia kérdése, hogy kinek kellene ilyen telefon, és kinek nem: ne bántsuk se azt, aki ilyen telefonra vágyik, se azt, aki nem vágyik ilyen telefonra. Minden mobiltelefon, mint minden ember által készített tárgy, ha annyira muszáj, összetörhető. Ezen vitatkozni, több mint gyerekes.
Ismétlem, személyes levélben - itt eleve nincs rá lehetőség - szívesen kifejtem, hogy amit mondok, milyen alapon mondom: a tesztelt készülék egy abszolút középszerű, kompromisszumokat követelő - mint minden közép-kategóriásnak mondott, sőt olykor extra telefon - készülék, amelyik, mivel Samsung, az általános drágulás közepén, elég rendesen túlárazott telefon. De ilyenből bőven akad, más gyártótól is. Egy közelmúltbeli, reprezentatívnak nem mondható, de közel 30 ezer vásárlóra kiterjedő felmérés szerint az USÁ-ban állítólag nem az Iphone, hanem a Samsung S20 a legnépszerűbb készülék- ma! Ha tényleg ismeri a telefonokat, jól tudhatja, ez a telefon az S-szériából talán a leggyorsabban merülő sorozat-tag, az amerikai barátaink szerint, az eredmény alapján, ez sokadlagos kérdés.... Elszórakoznék azon, ha ma a 800 ezer magyar telefonszakértő rászabadulna az S20-ra, mellesleg sokkal többel, mint egy jó egész nappal - reggel nyolctól este nyolcig - az arcátlanul drága S22 sem dicsekedhet. Tisztelettel üdvözlöm.

(#35) Csepy válasza ujvendeg (#34) üzenetére


Csepy
őstag

Kedves Uram!

A titulusból az égvilágon semmilyen tudás nem származik, az egy jelentéktelen proforma, a mögötte megbúvó tudást pedig csak az tudja, aki hasonló cipőben jár.
Amióta hivatásos és szerződött szervizpartnerei vagyunk több magyar és nemzetközi áruházláncnak, nem számolom, rengeteg telefont tudhattam, teszteltem/de annál nagyságrendekkel többet javítottam és a kollégaim javítanak is. Nem 60 típusról beszélünk (egy átlagos héten több típus jár nálunk), hanem az elmúlt 15 év során, többszáz, ha épp nem több, mint ezer különböző típusról.

Saját használatú mobiltelefonjaimat alaposan megválogatom, és relatíve ritkán cserélek... ennek 0 köze van ahhoz, hogy valaki mérnök vagy sem. Nem is értem a párhuzamot. Kollégaim között szép számmal akadnak mérnökök is, jómagam csupán a szerviz vezetője vagyok, és egy a szervizes kollégák közül, ahol mindenkinek megvan a saját szakterülete, de kérdéses esetekben konzultálunk egymással. A vezető szervizes csupán az évtizedes, okostelefonok százait érintő szerviztapasztalataim okán vagyok, no meg mert én vagyok csak hajlandó a cégnél az ezzel járó bürokráciát és extra munkát ellátni. De mindez természetesen lényegtelen.

Ahogy az is, hogy a kérdéses eszköz mennyire tucattelefon, vagy sem. Még szép, hogy az, de sehol nem állítottam ennek az ellenkezőjét, sem semmilyen logikai érvelés nem alapul erre, vagy akár az ellenkezőjére. Manapság kivétel nélkül az összes készülék tucattermék a piacon, pár igazán drága és egyedi/limitált példányszámú telefontól eltekintve.
A kompromisszumokkal sincs az égvilágon semmilyen baj. Egy megfelelően rétegzett termékpaletta kifejezetten előnyös mind a fogyasztó, mind a gyártó számára. A probléma abban a nyilvánvalóan rossz tervezésű készülékházban van, aminél egy ilyen jellegű strukturális anyagfáradás/gyengeség kiprovokálható, 2 db mozdulattal, mely ugyan erősnek számít, azonban az erő, amit a videón található úriember az ujjaival kifejt, elhanyagolható mértékű, bár tény, hogy kevesebb koncentrált erőbehatolási pontot tartalmazó, mint egy mezei farmer farzsebe lehajoláskor, urambocsá' leüléskor. Rendkívül gyakoriak az ilyen balesetes gtelefonok nálunk. Ezek túlnyomó többségében a kijelzőn kívül más részegség nem sérül, a telefon helyreállítható, javítható. Ehhez fontos a termék fő keretének strukturális egyége. Pont ez sérül relatíve kis erőhatástól a videóban. Hozzászólásom lényege eddig is ez volt, ezt továbbra is fenntartom. Szakmai tapasztalataim alapján.

A hozzászólása utolsó 12 sorának a témához, az én hozzászólásomhoz, vagy az eredeti (mely válaszomat szülte) hozzászóláshoz semmilyen kapcsolata sincs, nehezemre esik megérteni, ezek a sorok miért születtek. Sem nem tagadtam, sem nem tagadom a benne leírtakat, de nem erről volt szó.

Maradok továbbra is tisztelettel.

Regards: Csepy

(#36) Predatorr


Predatorr
őstag

Még mindig az A52S a nyerő. Az AOD nyilván azért maradt ki, mert abban az egész képernyő aktív és leszívja az akkut (érintésre vált csak át valós AOD módba), egyszerűbb deaktiválni, mint kijavítani a szoftvert.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#37) Danipicur2 válasza PirosHello (#2) üzenetére


Danipicur2
tag

Mindig ez van, hogy a legolcsóbb Amoledes Samsungból kihagyják, lásd: Galaxy A40, A6 2018

(#38) DrBubo77 válasza Danipicur2 (#37) üzenetére


DrBubo77
addikt
LOGOUT blog

Pedig az A5 2017-ben volt AOD. A rokonságban még mindig használják.
Nem is értem, mire jó ez a kispórolás. :F

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#39) Hallosz


Hallosz
senior tag

Minden hátránya mellett, számomra nagy előny, hogy az oldalai végre nem íveltek, hanem simák. Már ha jól láttam a képen.

Mert lakni, muszáj.

(#40) Noukoum válasza DrBubo77 (#38) üzenetére


Noukoum
veterán

Pont utána kezdték el megnyírbálni az A szériát. Termékpozícionálás.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#41) haxiboy válasza Shyciii (#18) üzenetére


haxiboy
veterán

Eddig sajnos az összes, kíváncsi vagyok az AOD nélküli iPhone mennyire bírja a kiképzést, bár tény hogy most tizedannyit sem használom a GPS-t mint a Samsungokkal előtte. (napi 2-3 órát mentek)

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#42) Hallosz


Hallosz
senior tag

"Exynos 1280, amely 5 nm-es gyártástechnológiájával kifejezetten modern, de nem kifejezetten erős. A teljesítmény picivel a Snapdragon 695 felett van, ami persze bőven elég ebbe a kategóriába, ... A mindennapok során elég a teljesítmény, de azért meg-megdöccen a felület"
Nem igazán gondolom, hogy ez az Exy proci, a Snapdragon 695 felett teljesítene. Ha és amennyiben mégis, jobb az Exy, :F akkor a döccenések nem a proci hibájából adódhatnak.

[ Szerkesztve ]

Mert lakni, muszáj.

(#43) Doki42


Doki42
őstag

Nagyon nem jó árazás, egy kettes :K

Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés

(#44) dethroner


dethroner
veterán

Már sok teszt olvasása közben felmerült bennem egy kérdés, és most elérkezett az idő, rákérdezek. Szóval, hogy van az, a tesztben az szerepel, 6-8 óra képernyőidőt várhatunk egy töltéssel. Másik mondatban pedig hogy 1órányi FHD videó wifiről nézve 6%-ot vesz ki az aksiból. Akkor mi is van? A 16 órányi lejátszási időből hogy lesz 6-8 óra kijelzőidő?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#45) Bog válasza dethroner (#44) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

kissé jobban megviseli a terméket, ha 5G-n van, kommunikál a hálózattal, használja a GPS-t, beszélget egy headsettel/órával, játszunk rajta, görgetjük a közösségi médiát, etc.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#46) Pipi75


Pipi75
tag

Sziasztok!
Van valakinek személyes tapasztalata az A33 5G telefonnal? Az A51-t megéri erre cserélni?

(#47) Sgr_A válasza Pipi75 (#46) üzenetére


Sgr_A
addikt

Inkább az a52s-tvenném
Vagy realme gt mastert, esetleg realme 9pro+

(#48) Pipi75 válasza Sgr_A (#47) üzenetére


Pipi75
tag

Köszi ! Csak Samsungban gondolkodom. Tudom,hogy az A52s 5G-t jobb vételnek tartják,de az újabb felé hajlanék,ezért nem tudtam még dönteni.

[ Szerkesztve ]

(#49) dethroner válasza Bog (#45) üzenetére


dethroner
veterán

Tehát ha minden létező szart bekapcsolunk és a legmegterhelőbb játékokat futtatjuk, akkor lesz pl ennél a telónál 6-8 óra?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#50) Hallosz válasza Pipi75 (#48) üzenetére


Hallosz
senior tag

És azért mert manapság gyártják azért jobb is?

Mert lakni, muszáj.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.