Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Alfa, inkább omega az...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ablak mögül
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Yeyy! Köszönjük!
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
yanna
addikt
-
tag
Apa kezdődik :-)
Köszönjük APPLE Termékek https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/kovacs_peter_2/index.html
-
újonc
SZuper nagyon köszönnjük!
-
csendes tag
Én meg pont tegnap vásároltam be.
Üdv: Roland WWW.FLEXBYTE.HU +36307550213
-
őstag
Akkor még több kedvezményt kapsz gondolkodok rajta hogy direkt most még többet veszek . Semmi nagy célom nincs vele szimplán szeretem támogatni a pht.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
nagyúr
-
addikt
Köszönjük szépen! Szuper akció!
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
őstag
Ne is mond vissza kellene mennem oda trollkodni gőzt leereszteni mint régen . De jó is volt.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
vicces
addikt
a 8000 ill. 12000 forintos premium már a kedvezményes ár? nem emlékszem mennyi szokott lenni
:)
-
-
csendes tag
Szuper, köszönjük
Ha valami komolyan érdekel, foglald le egyértelműen a későbbi félreértések elkerülése végett!
-
vicces
addikt
Csak úgy van ez, hogy ha kap az ember kis kedvezményt akkor könnyebben fizet. Hétvégén már néztemaz árakat, mert régen nem volt csillag a nevem mellett. Valamint Bog kínai beszámolója annyira tetszett, hogy egyből elgondolkozattott a tagságon.
Engem ezek a pontok annyira nem mozgatnak meg. Ha gépközelben leszek nekiveselkedek megint.:)
-
nagyúr
Csak nem markecinges vagy te is!?
" Ó hát nem azon a párszáz forinton múlik a dolog, de szeretem ha ösztönöznek! "
Na b+ ettől kapok arcidegzsábát! Ha kell, megveszem, ha nem kell, nem veszem meg.
Én meg akartam venni most az egyévest, mert felhívta ez az írás a figyelmem és amúgy el szoktam felejteni.
A doboz tojást is meg akartam venni 950-ért, két hónapja 600.-ért adták.
Hová csökkentsenek havi párszáz forintból, amellett persze, hogy egyre kevesebbet ér ez az összeg is!? Hová? Nem bactatásként írom, de egy kicsit dehogynem!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
addikt
Ilyen Forint árfolyam mellett beszálltam én is 2 évre .
-
addikt
válasz instantwater #22 üzenetére
magam is, bar semmi szuksegem nincs ra, inkabb tamogato jelleggel nyitottam ki a tarcamat
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
csendes tag
Éljen a PH!
-
LaMotta
aktív tag
Részemről lenne egy javaslat:
A ṔΗ pontok alkalmasak lehessenek arra, hogy csökkentsék a fizetendő végösszeget, ne csak úgy lehessen felhasználni, hogy teljes mértékben azzal fizetünk ki valamit..
-
nagyúr
A markecing? Tudom én, de rühellem. Amellett, hogy értem a fogyasztásra gyakorolt hatását, mégis nagyon károsnak tartom.
Amikor veszek egy TV-t, mobilt vagy egy SSD-t is akár, abban nem a mérnökök szempontjait látom, hanem a marketingesekét. A piac nem a fogyasztókért van, hanem a fogyasztók vannak a piacért. No mindegy, egyelőre ez van, majd változik ez is...
(tervezett avulást se a mérnökök találták ki, csak végrehajtják)
-
nagyúr
Köszi az infót, tényleg volt valami ilyesmi benne, talán több emailt is kaptam, mégis elfelejtettem.
Az tűnt fel egy idő után, hogy nem tudtam szerkeszteni a hsz-eket.
Most viszont még nem járt le a negyedévesem, úgy hosszabbítottam.
(lehet nem is nekem akartad írni a hsz-t, mivel engem annyira nem foglalkoztatnak ezek a %-ok?)
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
-
félisten
Jól értem, hogy ha nem érdekel a pont, akkor bármikor máskor is ugyanennyi nekem?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
nagyúr
Szerintem kaphatnánk egyéves Premiummal mi is piros sipkát! Úgy látom a nagyon jól teljesítő Tg-k már abban virítanak...
-
MODERÁTOR
-
-
-
vicces
addikt
válasz Viktor0610 #35 üzenetére
azt írta, hogy az 1 évet fiztő premium tagok. ebből gonodoltam, hogy aki 2 évet fizetett az talán kapott sapkát.
:)
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #45 üzenetére
Frissítem, de nácipólós marad így is! Mobilon meg appot használok.
-
nagyúr
ehh, meg kéne hosszabbítanom a prémiumot, csak a tiltást használom de azt nagyon. (csak vicc)
(vagy mégsem?)
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
Hát erről lemaradtam.
Ilyenkor egy rendszerüzenetnek azért tudnék örülni, talán akkor többen elgondolkoznának a vásárláson.
Nekem be van állítva 4-5 hirdetésfigyelő is, így igazából ha jött is, akkor is ott marad, vagy legalább a csillag alá bekerülne.
Vagy a profilon egy rendszerüzenet. Valami, kicsit lehetne ebből még többet kihozni.E-mailben esetleg?
Nem tudom ,de így egy csomó dologról lecsúszik a user, ha a játékok kimennek értesítésbe, ez is kimehetne.. vagy emailben...
A RIOS Gépház bejegyzéseit én nem mindig olvasom el, ha épp arra dob az élet... VAgy bal szélen meglátom..
Ezt egy kicsit átdolgozhatnátok, mert én szeretem a prémium funkciókat, meg ebben az akcióban is dobtam volna még rá 2 évet.... Csak így lemaradnak sokan...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- BMW topik
- További aktív témák...
- Jones Flagship 158 snowboard Ride T6 alumínium kötéssel eladó
- Canon A-1 Kit, Kifigástalan Állapotban, Minden Tartozékával!
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook, i5, 8GB, 256GB, WIN10/11
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó számítógép-alkatrészek csomagja állapot ismeretlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest